10 bed & breakfasts på Fyn med plads til din hund

En overnatning på bed & breakfast er en fredsommelig miniferie, hvor du og din hund kan få gode ferieminder sammen i naturskønne omgivelser. På Fyn ligger de hyggelige hundevenlige bed & breakfasts spredt ud over hele øen, så du kan bo godt sammen med din firbenede rejsekammerat uanset, om du vil nyde synet af det sydfynske øhav, begive dig ud af små snoede veje på Nordfyn eller mærke storbyens puls i Odense.

10 bed & breakfasts på Fyn med plads til din hund

Et ophold på en bed & breakfast er ofte en mere personlig og autentisk oplevelse end en overnatning på et hotel. Når du har din hund med, kan I sammen bevæge jer rundt til fods, udforske lokalområdet og opdage hundevenlige steder som parker, strande og hundeskove. Det langsomme tempo giver jer tid til at få øje på spændende steder og fornemme stedets stemning, mens hunden får tilgodeset sit behov for bevægelse og stimulering af sine sanser.

Samtidig kan en bed & breakfast være en mere rolig overnatningsmulighed, hvor din hund kan føle sig tryg. Her er få gæster sammenlignet med et hotel, og beliggenheden er ofte landlig, så du vil høre mere fuglekvidder end trafikstøj. 

På de hundevenlige bed & breakfasts er din hund velkommen på lige fod med dig, så værten står ofte klar med en godbid. Her har jeg fundet 10 hyggelige bed & breakfasts på Fyn, hvor både du og din hund kan glæde jer til et par dejlige dage. Husk blot at gøre værten opmærksom på, at du har hund med, når du bestiller en overnatning.

Kroghøjgård ved Middelfart

Kroghøjgård er en b&b uden for Middelfart, hvor hunde er velkomne

I den hyggelige landsby Røjle nord for Middelfart ligger Kroghøjgård i smukke og fredfyldte omgivelser midt mellem skov og strand. Trods den landlige beliggenhed er der nem adgang fra motorvejen såvel som kort vej ind til Middelfart. Den charmerende bed & breakfast på Vestfyn har hjemme i en stråtækt gård, hvor du kan indkvartere dig i en lille studiolejlighed med egen indgang, køkken og bad. Indretningen er hjemlig og personlig, så du kan føle dig godt tilpas. Når du vågner veludhvilet efter en rolig nats søvn, bor du på første parket til solopgangen, som du kan nyde gennem vinduerne eller ude i den lukkede have.

Lundsgaard Bed & Breakfast ved Faaborg

Lundsgaard Bed & Breakfast ved Faaborg er en hundevenlig b&b på Fyn

Nogle få kilometer vest for Faaborg gemmer Lundsgaard Bed & Breakfast sig. Det er en skøn perle i landsbyen Horne, som er kendt for at lægge jord til Fyns eneste rundkirke. Stedet tilbyder både dobbeltværelser, familieværelser og ferielejligheder i rolige omgivelser. Har du hund med, bliver du indkvarteret i stueetagen, så din hund ikke skal gå på trapper. Der er rig mulighed for at nyde det gode vejr i den dejligt store have, og der venter mange fine naturoplevelser, hvis du vil udforske nabolaget. Du kan tilkøbe en lækker morgenmad, så du kan starte dagen med god energi.

Korinth Bed & Breakfast

Korinth Bed & Breakfast byder hunde velkomne til en overnatning på Fyn

Hos Korinth Bed & Breakfast kan du glæde dig til hjemlig hygge i landlige omgivelser cirka 9 kilometer nord for Faaborg. Det er et virkelig naturskønt hjørne af Fyn med søer og skove, hvor du kan gå lange ture med din hund. Alle værelser ligger på første sal og der er fælles bad. Til gengæld er der fri adgang til en hyggelig gårdhave, hvor du kan tænde op i grillen, når der er sol og sommer. Morgenmaden bliver serveret i det tilhørende kunstgalleri. Du kan lave aftensmad i køkkenet, hvis du ikke har lyst til at spise ude. Der er fjernsyn og wifi på alle værelser. Atmosfæren er dejligt afslappet, og værterne deler gerne ud af deres viden om lokalområdet.

Rønnekær ved Svendborg

Rønnekær er en bed & breakfast på Sydfyn, hvor du kan tage hunden med

I umiddelbar nærhed af Øhavsstien ligger Rønnekær omkranset af smuk natur. Beliggenheden er intet mindre end fantastisk med få minutters gang til vandet. Sydfyn viser sig med andre ord fra sin smukkeste side, når du begiver dig mod Rønnekær nær Svendborg. Alle værelser er pæne og smagfuldt møbleret, og væggene er prydet af kunst malet af en kreativ lokal. Du er velkommen til at slappe af i haven eller den fælles stue. Også køkkenet og badeværelset er fælles, men til gengæld kan du fryde dig over en budgetvenlig overnatning, hvor du kan tage din hund med.

Tåsinge B&B

Tåsinge B&B er en bed & breakfast hvor hunden gerne må komme med

Det vælter ind med topkarakterer fra tidligere gæster hos Tåsinge B&B. Tåsinge er ganske vist ikke en del af Fyn, men postnummeret er trods alt Svendborg, så en undtagelse er på sin plads. Det velholdte stråtækte hus stråler af landlig idyl med sin beliggenhed i fantastiske grønne omgivelser, som gør godt for både mennesker og hunde. Plads er her rigeligt af, for du kommer til at bo i en stor ferielejlighed med senge til 4 personer, hvis man reder op på sovesofaen i stuen. Derudover er der et pænt og moderne badeværelse samt et veludstyret køkken. Vil du nyde dit ophold i fulde drag, kan du tilkøbe en lækker morgenmad for et beskedent beløb.

Lillemøllens Bed & Breakfast ved Nyborg

Lillemøllens Bed & Breakfast ved Nyborg byder også hunde velkommen

Tiden går nærmest i stå, når du ankommer hos Lillemøllens Bed & Breakfast, som er en smukt beliggende vandmølle omgivet af bakker, enge, skov og sø. Her ånder alt fred og ro, så du kan komme ned i gear og glemme alt om hverdagens stress og jag. Hunden kan du lufte i skoven lige uden for døren. Værelserne er indrettet i en enkel og rustik stil, som er tro mod ejendommens historie. Begge værelser har udgang til en ugenert terrasse med grill og havemøbler. Køkken, bad og toilet skal du dele med de øvrige gæster, men det er blot en del af charmen ved at bo midt i den rene Morten Korch-idyl.

Bed and Breakfast Åløkke ved Nyborg

Bed and Breakfast Åløkke ved Nyborg byder din hund velkommen til en overnatning på Fyn

Godt gemt bag træerne dukker Bed and Breakfast Åløkke op. Det ligger tæt på motorvejen i landlige omgivelser lige uden for Nyborg, så beliggenheden kan være praktisk for dig, der har brug for en enkelt overnatning, mens du er på farten. Du kan indlogere dig på et dobbeltværelse med eget badeværelse. Skal det være en anelse billigere, kan du alternativt booke et værelse med fælles bad. Rejser I hele familien sammen, er der også mulighed for at bo i en stor ferielejlighed. Du må gerne tage din firbenede kæledægge med mod et ekstra gebyr. Alt er rent, velholdt og flot indrettet. Morgenmaden står klar til dig i køleskabet, når du vågner veludhvilet. Du er velkommen til at nyde morgenkaffen ude i haven, hvor du kun svagt kan høre den nærliggende motorvej.

Allesø Gl. Sognefoged Gård tæt på Odense

Allesø Gl. Sognefoged Gård tæt på Odense er en bed & breakfast, hvor du kan tage din hund med

Tæt på lufthavnen i Odense kan du overnatte på et stort værelse med senge til en hel familie. Har du hund, må den gerne komme med ind. Allesø Gl. Sognefoged Gård er et dejligt sted med gode senge, masser af plads og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Et rigtig fint tekøkken med køleskab, komfur og elkedel står til rådighed, hvis du hellere selv vil stå for dagens første måltid. Badeværelset deler du med de øvrige gæster. Beliggenheden i en lille landsby er svær at slå, hvis du søger fred og ro. I de nærliggende skovområder er der gode faciliteter i form af hundeskov, bålhytte og shelter. Samtidig bor du tæt på alle seværdighederne i Odense centrum.

Æbelø-guidens B&B ved Bogense

Æbleø-guidens B&B ved Bogense er en bed & breakfast på Nordfyn med plads til hund

Skal sommeren nydes på Nordfyn, tilbyder Æbelø-guidens B&B en behagelig overnatning tæt på egnens mange naturperler. Det er en traditionel b&b, hvor værten har åbnet sit private hjem for gæster, der søger en seng at sove i og en solid morgenmad at starte dagen med. Her kan du og din hund bo på et stort værelse i en høj kælder med egen indgang. Når du vågner op til dåd, kan du sætte tænderne i den lækreste morgenmad med hjemmelavet brød, marmelade, frugt, æg, pålæg, skyr og meget mere. Her er der ikke sparet på noget. Har du selv mad med, kan du opbevare det i køleskab lige uden for værelset, hvor der også står en elkedel. Viser vejret sig fra sin bedste side, er du velkommen til at slå dig ned i haven, hvor der er en hyggelig overdækket gårdhave og grill.

Rosenlund Bed & Breakfast syd for Bogense

Rosenlund Bed & Breakfast byder hunde velkommen til en overnatning på Fyn

Med eng og skov som nærmeste naboer ånder alt fred og idyl hos Rosenlund Bed & Breakfast. Du er med andre ord langt ude på landet, når du kører ind ad indkørslen til denne hundevenlige bed & breakfast på Fyn. Alt afhængig af dit temperament og budget kan du booke et værelse med eget eller fælles badeværelse. Indretningen er enkel og rustik. Der er fælles køkken og opholdsstue. Haven er rigtig stor og spændende at gå på opdagelse i. Trænger du til at hvile benene, kan du også bare slå dig ned på terrassen og lytte til fuglene. Når du slår øjnene op efter en god nats søvn i velduftende sengetøj, kan du starte dagen med friskbagt brød og en god kop kaffe.