10 hoteller i Hamborg centrum med ladestander til el-bil

Vil du på storbyferie, ligger Hamborg lige om hjørnet. Med kun to timers kørsel fra den dansk-tyske grænse i Jylland kan du snart stå midt i Tysklands næststørste by, som har alt, hvad du kan ønske dig af historie, kultur, shopping, gastronomi og kosmopolitisk stemning.

10 hoteller i Hamborg centrum med ladestander til el-biler

Hamborg er et oplagt og populært valg til en kør-selv-ferie, når lysten til en storbyferie melder sig. Du skal bare pakke bilen og starte motoren. Når du kører selv, har du mere frihed til impulsive svinkeærinder på rejsen. Du slipper for at sidde i en trang flykabine og kan planlægge din ferie uafhængig af afgangstider. Det er ren win-win.

Jeg vil dog anbefale dig at booke et hotel hjemmefra, så du i ro og mag kan finde en overnatning, som opfylder dine behov og ønsker til en god ferie i Hamborg. Kører du i el-bil, kan det fx være praktisk for dig at bo på et hotel med ladestander, så du ikke skal spekulere over opladning af din bil, inden det er tid til at drage hjem igen. Samtidig kan du undgå en masse logistisk bøvl ved at vælge et hotel i centrum af Hamborg, så du bor i kort afstand til alt det, som du gerne vil opleve. Derfor har jeg som en hjælpende hånd fundet frem til 10 hoteller i centrum af Hamborg, hvor du kan benytte hotellets ladestander til opladning af din el-bil.

Mercure Hotel Hamburg am Volkspark

Mercure Hotel Hamburg am Volkspark ligger tæt på motorvejen

Vil du overnatte i Hamborg i forbindelse med en tur videre sydpå, kan det være praktisk at bo tæt på motorvejen. Drejer du af motorvejen lige inden tunnelen under Elben, er du ganske få minutters kørsel fra det helt perfekte sted at hvile ud. Det 4-stjernede Mercure Hotel Hamburg am Volkspark skal fremhæves for at tilbyde billig parkering og mulighed for opladning af el-biler. Omgivelserne er rolige, og hunde er velkomne. Lige over for hotellet ligger en stor grøn park, hvor du kan strække benene efter den lange køretur. Vil du benytte anledningen til at se lidt nærmere på Hamborgs midtby, stopper bussen nærmest lige uden for hotellet.

Moxy Hamburg Altona

Moxy Hamburg Altona ligger i et roligt kvarter

Vil du bo en anelse mere centralt men stadig have nem adgang til og fra motorvejen, kan du sagtens rykke lidt tættere på Hamborgs centrum. Det betyder blot, at prisen for en overnatning stiger en anelse, og samtidig må du give afkald på gratis parkering. Moxy Hamburg Altona i den nordlige ende af Altona er et trendy indrettet hotel med alt, hvad du kan ønske dig til en komfortabel weekend eller miniferie i den nordtyske metropol. Der er fitnesscenter, en lille kiosk og mulighed for at oplade en el-bil. Hunde er velkomne. Hotellet ligger i et stille og roligt kvarter, og det er nemt at tage ind til centrum med bussen. 

Egon Hotel Hamburg City

Bo på hotel i Altona-Altstadt hvor du kan oplade din elbil

Foretrækker du at bo i rolige omgivelser men alligevel i gåafstand til alt det, man forbinder med en pulserende international storby, skal du overveje Altona-Altstadt. Det er en trendy bydel med en rustik charme. Her kan du bo på Egon Hotel Hamburg City blot et stenkast fra det vilde natteliv på Reeperbahn og St. Pauli. Men bare rolig, inde på hotellet hersker der en rolig og hyggelig stemning. Der er parkering i kælderen og mulighed for opladning af elbiler. Både bus og tog stopper næsten lige uden for døren, så det er nemt at komme ind til alle seværdighederne i det centrale Hamborg, hvis du da ikke vil tage en rask spadseretur ind langs Elben, hvor du undervejs kan gå ombord på en ubåd eller besøge det populære fiskemarked. Du kan også sejle ind mod centrum, hvis du vil se nærmere på Hamborg ude fra vandet.

Fraser Suites Hamburg

Bo centralt i Hamborg på hotel med mulighed for opladning af din elbil

Altstadt er den gamle bydel i Hamborg, hvor interessante museer ligger side om side med historiske bygninger, alverdens shoppingmuligheder og velrenommerede restauranter. Her vrimler det med dyre designhoteller, men mindre kan heldigvis også gøre det. Du kan bo godt og centralt på det elegante Fraser Suites Hamburg, hvis du vil have mulighed for at parkere og lade på din el-bil i et nærliggende parkeringshus, så den er helt opladet og klar til køreturen hjem, når det er tid til at sige farvel og på gensyn til Hamborg. Det 5-stjernede hotel tilbyder smagfuldt indrettede luksussuiter, en stor morgenmadsbuffet og minibar på værelset. Du er velkommen til at tage hunden med. Der er legerum til de mindste børn, og de voksne kan få rørt sig i fitnesscentret eller slappe af i saunaen.

SIDE Design Hotel Hamburg

Centralt hotel i Hamborgs Neustadt med parkering til din bil

Det er billigere at bo i Neustadt end i Altstadt, men du vil stadig være tæt på alt det bedste, som Hamborg kan byde på. Det er måske nok en tilsnigelse at kalde det 5-stjernede SIDE Design Hotel Hamburg for billigt, hvis man blot ser på prisen for en overnatning – men det er virkelig et fantastisk hotel, hvor du vil føle dig forkælet. Når du ankommer, bliver du mødt af en valet, som du kan aflevere din bil til, så du ikke skal spekulere over parkering. Værelserne er store, moderne og lækkert indrettet, og du har adgang til et skønt spa-område. Morgenmaden er fantastisk, men det kan også anbefales at spise morgenmad på nogle af de mange caféer og restauranter i området, hvis du vil udforske nabolaget.

Clipper Boardinghouse – Hamburg-Michel

Hotellejlighed i Hamborg med parkeringskælder og ladestation til din bil

Vil du gerne have godt med plads at boltre dig på eller mulighed for selv at lave mad, kan du leje en flot hotellejlighed med balkon i Neustadt. Clipper Boardinghouse ligger i gåafstand til Elben, hvor en bred promenade følger floden. Her kan du betragte livet omkring dig og suge den maritime stemning til dig. Elsker du at udforske en by til fods, kan du fx gå en tur i gangtunnellen under Elben. Fra hotellet er der kort afstand til Hamborgs berømte kirke St. Michaels. Du kan gå op i det høje tårn og nyde en fantastisk udsigt over byen. Der er parkeringskælder og ladestation til elbiler, så du kan være sikker på at have strøm nok på batteriet. Vil du rundt i byen uden at køre bil, er der få hundrede meter til den nærmeste metrostation.

JUFA Hotel Hamburg HafenCity

I Hafencity i Hamborg kan du finde et billigt hotel med parkering og opladning af el-bil

Du kan bo relativt billigt og godt på hotel i Hamborgs nye bydel Hafencity, som ligger ned til Elben. JUFA Hotel Hamburg HafenCity har en flot placering med udsigt over havnen, parkeringskælder, opladning til el-bil og U-bahn lige overfor, så det er nemt at komme rundt i Hamborg. Værelserne har en god størrelse, det er muligt at have hunden med, og du kan selv vælge, om du vil betale ekstra for et værelse med balkon eller udsigt over floden. Hafencity er et spændende sted at gå på opdagelse, hvis du interesserer dig for arkitektur. Flere og flere turister får øjnene op for det nye hjørne af Hamborg, som byder på små grønne oaser og idylliske kanaler. Hafencity er nabo til Speicherstadt, som er verdens største område med pakhuse. De hviler på pæle banket ned i mudderet, så fragtbåde i gamle dage kunne sejle helt tæt på, når de skulle laste og losse. I dag er området UNESCO-verdensarv.

INNSiDE by Melia Hamburg Hafen

Centralt hotel i Hamborg med parkering og ladestation til elbiler

Lige mellem Hafencity og Hamborgs centrum ligger INNSiDE by Melia Hamburg Hafen. Her kan du bo i gåafstand til mange af byens attraktioner, mens din bil holder godt og sikkert i hotellets parkeringskælder, hvor du også kan finde en ladestation til elbiler. Er du ikke så meget for at gå, stopper bussen lige uden for døren. Du kan også leje cykler, hvis du gerne vil vidt omkring for at udforske byen. Værelserne er store, lyse og moderne, og det er muligt at have hunden med. Alle værelser er lydisoleret, så du ikke bliver forstyrret af trafikken udenfor. INNSiDE by Melia Hamburg Hafen ligger lige ned til en kanal med en dejlig terrasse, hvor du på en solskinsdag kan nyde din morgenmad eller slappe af om aftenen med en drink. Elsker du at være aktiv, kan du få sved på panden i motionscenteret og slutte din træning af med en tur i sauna.

Le Méridien Hamburg

Bo centralt i Hamborg på hotel med privat parkering

Det 5-stjernede designhotel Le Méridien Hamburg ligger i den eftertragtede bydel St. George med en fantastisk udsigt til søen Außenalster. St. George er et multikulturelt kvarter, som også har tiltrukket LGBT+-miljøet. Den årlige Pride Parade i Hamborg starter således i St. George. Ankommer du i bil, kan du mod betaling parkere din bil i parkeringskælderen, hvor der også er adgang til opladning af elbiler. Du kan bo i et stort og lækkert superior værelse med søudsigt, eller du kan nyde den fantastiske udsigt over søen og Hamborg fra hotellets bar på 7. sal. Der er aircondition og minibar på alle værelserne. Spa-området er det ideelle sted at slappe af efter en lang dag med mange indtryk eller snuppe et tiltrængt pusterum, inden du gør dig klar til en festlig nat i godt selskab på de mange restauranter og barer i St. George.

Schlaflounge

Billigt hotel i Hamborg

Har du først og fremmest brug for et sted at sove, når du er i Hamborg, er der måske ingen grund til at betale ekstra for at bo på et småpebret hotel med en super central placering midt inde i Hamborgs travle bycentrum. Schlaflounge er din mulighed for en billig overnatning på et hotel, hvor det er muligt at parkere og koble en elbil til en ladestander. Her kan du på det nærmeste bo til halv pris sammenlignet med nogle af de mere centrale hoteller. Schlaflounge ligger et par hundrede meter fra den nærmeste U-bahn-station, så det er stadig nemt at komme rundt i den nordtyske millionby. Du kan også vælge at udnytte, at du bor tæt på den hippe bydel Sternschanze, hvor små trendy butikker og charmerende spisesteder præger gadebilledet.