9 hoteller på Kreta hvor du kan få din egen private pool

Lyder det som ren luksus med din helt egen private pool, når du er på ferie? Det er ikke desto mindre realistisk på en populær ferieø som Kreta.

Kreta er Grækenlands største ø og et sandt ferieparadis, hvis du vil på solferie. Øen ligger sølle 300 km fra den nordafrikanske kyst, så her sniger temperaturen sig ofte over 30 grader i juni, juli og august. I sommermånederne kan du forvente masser af sol og praktisk talt ingen regn, så danskerne valfarter hvert år til Kreta. 

Foråret og efteråret er også gode tidspunkter at besøge Kreta – især hvis du har det en smule svært med varmen, men stadig gerne vil opleve Kreta. Det kan også være, at du trænger til lidt sol i efterårsferien. Både i foråret og efteråret kan du forvente dagtemperaturer på 20 grader eller måske endda varmere, så det føles dejligt lunt for os fra det kolde nord.

10 hoteller på Kreta hvor du kan få din egen private pool

Uanset om du vil bo billigt eller eksklusivt, kan du sagtens finde et godt hotel på Kreta. Det vrimler med hoteller i alle prisklasser, for Kreta er et yndet feriemål for både børnefamilier, seniorer og unge.

Her har jeg fundet 9 hoteller på Kreta, hvor du kan få din helt egen private pool. Du kan simpelthen gå i vandet direkte fra dit hotelværelse, og du skal ikke dele poolen med nogen som helst. Det er ren luksus og selvforkælelse, som du kun finder på nogle af de bedste hoteller. Her kan du slappe af, lukke øjnene og bare lade tankerne vandrer, mens du nyder det dejlige vand og den varme sol i private omgivelser.

Få din egen private pool på luksushotellet The Island Concept

Få din egen private pool på luksushotellet The Island Concept

På spidsen af en lille halvø ligger det 5-stjernede luksushotel The Island Concept. Det er et lille eksklusivt hotel med 15 værelser, så her kan du nyde det azurblå Middelhav og den varme sol i fredelige omgivelser. 11 af værelserne har enten egen opvarmet pool eller privat udendørs jacuzzi. Vil du have det bedste af det bedste, skal du booke en grand suite med havudsigt og egen pool. Så kommer du til at bo i de mest vidunderlige omgivelser med en afdæmpet og elegant luksus, som kun er de færreste forundt. The Island Concept er en drøm af et hotel med en skøn afslappet atmosfære, som du slet ikke vil hjem fra igen.

5-stjernet luksushotel på Kreta med privat pool og strand

5-stjernet luksushotel på Kreta med privat pool og strand

I bunden af en lille vig gemmer Daios Cove Luxury Resort & Villas sig. Det er et lidt større 5-stjernet luksushotel, hvor du kan vælge mellem flere forskellige værelser og suiter med egen pool. Aktiviteter for både små og store børn gør det børnevenlige luksushotel på Kreta til et hit blandt familier. Du kan endda tilkøbe babysitting, hvis du og din partner trænger til et romantisk pusterum. Der er havvand i de private pools, som du kan træde direkte ud i fra dit værelse. Nyd den smukke havudsigt, mens du slapper af i vandet og drømmer dig væk i dette enestående paradis. Får du lyst til at mærke sand mellem tæerne, kan du gå ned på hotellets private strand, hvor komfortable solsenge venter på dig. Det krystalklare vand er smukt som et postkort, og det er en ekstra bonus, at vigen er beskyttet mod vind af de omgivende bjerge.

Luksuriøst voksenhotel på Kreta med spa, wellness og privat pool

Luksuriøst voksenhotel på Kreta med spa, wellness og privat pool

Minos Palace Hotel & Suites er et 5-stjernet luksushotel, som byder gæster over 18 år velkommen. Med en placering i idylliske omgivelser yderst på en lille halvø er der havudsigt fra alle værelser. Her ånder alt fred og ro, for det eksklusive hotel har fokus på at skabe en helhedsoplevelse for krop og sjæl, så energien igen kan flyde frit. Lyt til bølgernes skvulpen på den private strand, få løsnet op med en massage, stræk din krop med yoga eller nyd følelsen af det lune vand, der smyger sig om din krop i din egen private pool i den fantastiske juniorsuite. Fra poolen er der havudsigt – kan det blive bedre?

Ultimativ luksusferie på Kreta i juniorsuite med egen pool

Ultimativ luksusferie på Kreta i juniorsuite med egen pool

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay er endnu et 5-stjernet luksushotel på Kreta, hvor du kan slappe af i enestående omgivelser. Hotellet har privat strand, hvor du kan bade og sole dig, hvis du vil mødes med familie eller venner. Skal det være ekstravagant, kan du bo i en juniorsuite eller bungalow med egen privat pool, hvor du kan nyde de endeløse sommerdage i fulde drag. Fra den private pool er der havudsigt. Indendørs er der god plads rundt om den dejligt bløde king size seng og på det eksklusive badeværelse med interiør i marmor.

Familievenligt luksushotel med privat pool og havudsigt

Familievenligt luksushotel med privat pool og havudsigt

Vil du på luksusferie med børn, tilbyder Porto Elounda Golf & Spa Resort virkelig gode faciliteter med aktiviteter for både de allermindste og teenagerne. De voksne kan spille golf på hotellets private golfbane, få pulsen op med tennis eller nogle af de mange andre sportsaktiviteter, eller nyde en afslappende massage i spaen. Med andre ord kan alle få en virkelig fantastisk ferie her. Skal din ferie være helt perfekt, kan du booke en suite med privat pool og havudsigt. Kan mindre gøre det, kan du i stedet bo på et værelse med din helt egen pool. Uanset hvad kan du forvente storslåede omgivelser, smagfuld interiør og den bedste service.

Ferie i verdensklasse på Kreta med egen pool og havudsigt

Ferie i verdensklasse på Kreta med egen pool og havudsigt

Skal din sommerferie tilbringes i de ypperste luksuriøse omgivelser med et stort værelse, egen solterrasse, privat pool og en drømmeagtig havudsigt? Elounda Mare Relais & Chateaux Hotel kan tilbyde det hele og lidt til i deres deluxe bungalows med egen pool. Du kan vælge mellem store og små bungalows, så der er plads til både par og børnefamilier, som trænger til lidt privatliv med sol og vand i fredelige omgivelser. Alle bungalows er indrettet i traditionel græsk stil, så du virkelig får fornemmelsen af at være havnet i et sandt ferieparadis.

Familiedrevet hotel med privat pool og børnepool

Familiedrevet hotel på Kreta med privat pool og børnepool

På en bjergskråning trukket lidt tilbage fra Kretas kyst ligger Elounda Palm Hotel & Suites. Det er et bæredygtigt hotel i den lidt billigere ende af skalaen for luksushoteller, men du kan stadig bo med egen pool og havudsigt, så du kan finde ny energi i dejligt rolige omgivelser. Alle pools er med havvand, så du får fornemmelsen af at svømme i havets bølger. Er børnene med på ferie, kan de slå sig løs i børnepoolen, hvor de kan møde nye venner, mens du nyder lidt tid for dig selv.

Luksushotel med privat strand og værelser med egen pool

Luksushotel med privat strand og værelser med egen pool

Lige nord for byen Agios Nikolaos ligger St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas helt ned til kysten. Det er endnu et 5-stjernet hotel på Kreta med privat strand og mulighed for at bo i en suite eller villa med egen privat pool og uforstyrret havudsigt. Her kan du hvile og finde ny energi i rolige omgivelser, eller du kan søge liv og inspiration i de hyggelige gader i Agios Nikolaos, som summer af sommerlig feriestemning. Vil du forkæle dig selv, kan du lægge vejen forbi hotellets spa til en dejlig massage, inden du slutter dagen af med en cocktail i en af barerne ved den fælles pool eller på stranden.

Føl jer som konge og dronning på 5-stjernet børnefrit hotel på Kreta

Bo på et børnefrit luksushotel på Kreta med privat pool

Lad os slutte af med en helt unik perle af et formidabelt 5-stjernet luksushotel på Kreta. Det er svært at finde ord til at beskrive den allestedsnærværende luksus, som du vil opleve på Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel. Indretningen er eksklusivt udført i lækre materialer holdt i lyse farver, som matcher det klare blå vand i Middelhavet. Du kan vælge mellem 5 forskellige typer af værelser inklusiv et deluxe værelse med egen privat pool og havudsigt, hvor du kan vågne op til de smukkeste solopgange.

Der er langt fra hotellet til nærmeste nabo, så her er fred og ro. Hotellet er et voksenhotel, så her er ingen glade og legende børn til at forstyrre, når du vil give dig hen til varmen fra den livgivende sol, som skinner ned på din egen private pool. Vil du opleve lidt mere af øen, tilbyder hotellet biludlejning, så det er nemt for dig at komme rundt til Knossos og de mange andre seværdigheder på Kreta. Vil du opleve andet og mere end de gængse turistattraktioner på Kreta, er den søde receptionist velorienteret og klar med et par gode tips, så du kan få dit livs ferie, når du bor på hotel på Kreta med egen privat pool, smuk havudsigt, fantastiske solopgange og velgørende varme. Det er en ferie, som du ikke vil hjem fra.