Denne side er reklame for diverse affiliate-programmer.

11 AFFILIATE-PROGRAMMER I REJSEBRANCHEN

Vil du prøve kræfter med affiliate-marketing, kan rejsebranchen være et godt sted at starte. De fleste danskere elsker at rejse, så der bliver hver dag foretaget rigtig mange søgninger i den brede niche, som rejsebranchen er.
Du kan vælge at skrive om lidt af hvert inden for rejser, eller du kan fokusere på en smallere niche som fx skirejser, charterferier, luksushoteller, kør-selv-ferier, ferier med børn, backpacking, afbudsrejser, all inclusive ferier, venindeture, romantiske weekendophold, storbyferier, ferier med hund eller noget helt helt andet. Du kan specialisere dig i rejser og oplevelser i et enkelt land som altid populære Spanien, eller du kan introducere dine læsere til et mere eksotisk og eksklusivt rejsemål som fx Japan. Det er som sådan kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan skrive om.
11 affiliate-programmer i rejsebranchen
Vil du gerne tjene penge på at skrive om rejser, gælder det dog om også at tænke lidt strategisk. Skriver du om populære emner, som mange søger efter, skal du være forberedt på, at der vil være meget konkurrence om at ligge øverst hos Google. Det kan være virkelig svært at få en god placering på søgninger i stil med “billige hoteller i København”. Første side i et søgeresultat vil være domineret af reklamer, et Google map over hoteller i København og diverse hotelsøgemaskiner.
Jeg vil anbefale dig at vinkle dit indhold lidt mere. Du kunne fx skrive om “det bedste børnevenlige hotel i København”. Der vil være mindre konkurrence om topplaceringerne i Google. Der vil selvfølgelig også være færre søgninger, men til gengæld er der også større sandsynlighed for, at folk vil klikke på din artikel, fordi du nemmere kan få en god placering i Google.
Kort sagt gælder det om at finde en balance mellem at skrive om emner, som optager folk, men samtidig finde en niche, hvor der ikke er for meget konkurrence. Det vil højst sandsynligt kræve, at du prøver dig frem. Jeg har selv flere gange opdaget gode emner ved bare at skrive og siden analysere den trafik, som jeg får.
Heldigvis vrimler det med affiliate-programmer i rejsebranchen, så du har gode muligheder for at tjene penge på den vinkel, som du vælger at anlægge. Jeg opdager tit nye affiliate-programmer, så denne liste er langt fra udtømmende. Den er nærmere tænkt som en introduktion til dig, der gerne vil tjene lidt penge på at skrive om rejser.

1. Booking.com

Booking.com er en søgemaskine, som samler et bredt udvalg af overnatningsmuligheder i hele verden lige fra Nuuk til Borneo. De tilbyder ikke den højeste provision, men til gengæld er der gode chancer for, at folk booker en overnatning på Booking.com, fordi de kan finde et hotel, en b&b eller en ferielejlighed, som matcher deres ønsker og behov. Linker du i stedet til en eksklusiv hotelkæde, er der mindre sandsynlighed for, at det vil appellere til alle dine læsere.

2. TradeTracker

TradeTracker tilbyder en del forskellige affiliate-programmer inden for rejser. Her finder du blandt andet Momondo, hvor du kan søge efter billige flybilletter til både lokale rejsemål som Bornholm og fjerne destinationer som Sydafrika, Australien og Argentina. Vil du skrive om charterferier, skiferier, solferier eller sommerhuse, har TradeTracker flere gode programmer at vælge mellem. Du kan også lave affiliate marketing for Radissons Hotels i Danmark eller Qatar Airways.

3. Partner-Ads

Partner-Ads har enkelte affiliate-programmer, som er relevante, hvis du vil skrive om rejser. Jeg vil især fremhæve Go Dream, som tilbyder wellness-ophold, kroophold, glamping og gourmetophold primært i Danmark og Skåne. Vil du fokusere på flyrejser, er der også et par programmer med fokus på at hjælpe folk med at få kompensation, hvis deres fly bliver forsinket eller aflyst.

4. Adtraction

Adtraction har affiliate-programmer, som kan være relevante, hvis du vil skrive om spisesteder i Danmark. Når man er på ferie, vil man jo også gerne spise godt.

5. Awin

Awin har et væld af affiliate-programmer inden for forskellige nicher i rejsebranchen som fx fodboldrejser, bilferier og færgeoverfarter. Programmerne hos Awin er ikke kun begrænset til danske programmer, så her har du også mulighed for at tjene penge på at sælge kort til vandreture i England, billetter til London Zoo, billetter til togrejser i Wales eller overnatninger hos flere forskellige hotelkæder i udlandet. Udvalget er virkelig bredt.

6. Impact

Impact er endnu et internationalt affiliate-netværk med mange programmer, som kan være gode, hvis du vil skrive om at rejse i USA.

7. CJ

CJ er også et internationalt affiliate-netværk. Her kan du finde flere forskellige hotelkæder, hotelsøgemaskiner, luftfartsselskaber og krydstogter.

8. RentalCars

RentalCars er en søgemaskine, som formidler billeje på mange rejsemål lige fra populære Malaga og Tenerife til Las Vegas og Sydney. Du kan få adgang til deres program gennem Booking.com, som de er en del af.

9. GetYourGuide

GetYourGuide sælger billetter til populære turistattraktioner og guidede ture i hele verden lige fra København til Tokyo og New York.

10. Eurail

Eurail sælger billetter til togrejser i Europa. De sælger blandt andet billetter til interrail i Europa fra Narvik i Nordnorge til Napoli i Syditalien.

11. E-hoi

E-hoi sælger krydstogter i hele verden. Der er mange tusinde krydstogter at vælge mellem i blandt andet Norge, Grækenland, Italien og Bahamas.
Find din niche hvis du vil lave affiliate marketing om rejser
Disse affiliate-netværk og programmer inden for rejsebranchen er blot en smagsprøve på, hvad du kan finde, hvis du gerne vil tjene penge på at skrive om at rejse. Tilmelder du dig de forskellige affiliate-netværk, får du praktisk talt adgang til langt over 100 affiliate-programmer fra rejsebranchen.
Jeg håber, at jeg har inspireret dig lidt til, hvordan du kan komme i gang med affiliate-marketing, hvis du elsker at rejse og skrive. Det gælder om at finde din egen vinkel, så det kan være en god idé at gå på opdagelse i de forskellige netværk for at vurdere, hvad der er af muligheder for dig.