11 hoteller med gratis parkering i Hamborg

11 hoteller med gratis parkering i Hamborg

Vil du på storbyferie, har Tysklands næststørste by alt, hvad du kan ønske dig til et par gode dage med masser af nye oplevelser. Hamborg ligger oven i købet kun et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse i Jylland, så det er nemt at komme dertil i bil.

Vil du på storbyferie, har Tysklands næststørste by alt, hvad du kan ønske dig til et par gode dage med masser af nye oplevelser. Hamborg ligger oven i købet kun et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse i Jylland, så det er nemt at komme dertil i bil.

En kør-selv-ferie til Hamborg giver dig masser af fleksibilitet, så du selv kan bestemme, hvornår du vil køre hjemmefra. Du kan shoppe ved grænsen og gøre holdt undervejs på turen mod Hamborg, hvis du vil se nærmere på Slesvig, gøre en god handel i det store outlet i Nemünster eller besøge det gamle forsvarsværk Dannevirke. 

Inden du kører hjemmefra, vil jeg dog anbefale dig lige at planlægge, hvor du vil parkere din bil, mens du opholder dig i Hamborg. Prisen for parkering i centrum af den nordtyske millionby er ikke helt ublu, så et godt tip herfra er at overveje, om du skal vælge et hotel med gratis parkering i Hamborg.

Der er mange muligheder for at bo på et hotel med gratis parkering lige uden for Hamborgs travle bymidte.

Hunde- og familievenligt hotel i Hamborg med gratis parkering

Mercure Hotel Hamburg am Volkspark ligger tæt på motorvejen

Ganske tæt på motorvejen gennem Hamborg ligger Mercure Hotel Hamburg am Volkspark. Det er en ideel placering, hvis du har brug for en overnatning på vej videre sydpå. Hunden er velkommen, og I kan trække masser af frisk luft i den store park over for hotellet. Er du taget til Hamborg for at se fodbold, kan du gå gennem parken over til Volksparkstadion. Vil du ind til centrum, stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet. Ankommer du til hotellet i bil, kan du glæde dig over muligheden for at parkere gratis i de omkringliggende gader. Alternativt kan du betale for sikkerheden ved at lade din bil stå i hotellets parkeringskælder. Det familievenlige hotel tilbyder gratis overnatning til et barn på forældrenes værelse, hvis barnet er op til 15 år gammel. Har du bare brug for en seng for en enkelt nat, inden du skal tidligt af sted næste dag, kan du bestille et værelse uden morgenmad. Der er jo ingen grund til at betale for noget, som du alligevel ikke får glæde af.

4-stjernet hotel i Hamborg med spa, bar og restaurant

4-stjernet hotel i Hamborg med spa, bar og restaurant

Elsker du at bo på et hotel med en unik stil, dejlig atmosfære og lækker mad, skal du kaste et blik på Gastwerk Hotel Hamburg. Den flotte indretning er inspireret af New Yorker-stilen med store åbne lokaler, rå murstensvægge og masser af metal. Det er ikke helt tilfældigt, for rammerne er faktisk en gammel industribygning, som i sin tid var et kullager. Værelserne er store. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, men selv det mindste værelse er stort sammenlignet med mange andre hoteller. Du må gerne tage hunden med, så der er ingen grund til at efterlade den derhjemme, hvis du vil på kør-selv-ferie til Hamborg. Der er flere små parker i nærheden, hvor I kan gå tur. Udnyt den gratis parkering på hotellet til at lade bilen stå og tag bussen eller en taxa ind til Altstadt, når det er tid til at shoppe og mærke byens sjæl. Trænger du til lidt selvforkælelse efter en lang dag i Hamborg, kan du booke en tid til massage i hotellets spa, nyde en drink i baren eller spise et formidabelt måltid i restauranten.

Handicapvenligt hotel i Hamborg med gratis parkering

Handicapvenligt hotel i Hamborg med gratis parkering

Lidt tættere på city ligger Stadthaushotel Hamburg. Beliggenheden i Altona-Altstadt er helt perfekt, hvis du vil opleve Hamborg til fods, når du har parkeret bilen på den gratis parkeringsplads. Bliver du træt i fødderne, kan du hoppe på bussen, som kører lige forbi hotellet. Berygtede Reperbahn og hippe Sternschanze ligger begge i gå-afstand, og det multikulturelle kvarter Ottesen i Altona er bestemt også værd at se lidt nærmere på. Stadthaushotel Hamburg er et lille hotel med mange handicapvenlige værelser. Handicappede personer har en helt særlig plads i hjertet her, for hotellet blev startet tilbage i 1993 som et projekt, der skulle give handicappede mulighed for at arbejde. Succesen er stor, så bestil dit værelse i god tid, hvis du vil møde det supersøde personale, som gør deres yderste for at give dig et fantastisk ophold i Hamborg.

Hotel med gratis parkering tæt på Hamborgs centrum

Hotel med gratis parkering tæt på Hamborgs centrum

Vil du bo så tæt på centrum af Hamborg som muligt uden at betale for parkering, er Auto-Parkhotel en overvejelse værd. Hotellet ligger i St. Pauli vest for Altstadt, så du kan gå ind til midtbyen i løbet af en halv times tid. Elben ligger tæt på med attraktioner som ubådsmuseet og den gamle tunnel under floden, og toget stopper lige uden for døren, så du vil næppe savne din bil, mens du opholder dig i Hamborg. Nattelivet i St. Pauli er et kapitel for sig, så hotellet kan være en god base for en rigtig drengerøvstur til Hamborg. Foretrækker du til gengæld fred og ro om natten, skal du nok se dig om efter et andet hotel. 

Elegant hotel i fredelige omgivelser

Elegant hotel i fredelige omgivelser

Trives du bedst i rolige omgivelser, har YoHo – The Young Hotel en god beliggenhed i den eftertragtede bydel Eimsbüttel, hvor du kan opleve en mere autentisk side af Hamborg. Bilen kan du parkere gratis foran hotellet, så du kan spare penge på parkering, hvis du lader den stå og i stedet tager U-banen rundt i byen. Hunde er velkomne på hotellet, og der er hundepark lige i nærheden, så hele familien kan få brugt en masse energi. Værelserne er lidt små, men det bliver opvejet af den moderne indretning og hyggelige stemning. Morgenmad kan tilkøbes, men hotellet er omgivet af indbydende caféer, hvor du kan spise dig mæt, inden turen går videre til trendy Schanzenviertel, historiske Altstadt eller moderne HafenCity.

Billigt hotel i Hamborg med gratis parkering 

Billigt hotel i Hamborg med gratis parkering

På den østlige side af Hamborgs midtby ligger Elbgalerie Hotel, hvor du kan overnatte billigt og samtidig parkere din bil gratis. Værelserne er pæne, hyggelige og rene, så du får meget for pengene. Morgenmad kan tilkøbes. Hotellet ligger i et område præget af industri, så her er ikke det store at opleve. De morgenfriske typer kan se med, når byens grønthandlere købslår om friske varer til butikshylderne på Grossmarkt Hamburg lige i nærheden. Hver dag handler tusindvis af specialbutikker, supermarkeder og restauranter fra hele oplandet ind her for at forsyne nordtyskerne med frugt, grønt, ost og blomster. Det er endda muligt at få en guidet tur rundt i de fredede haller. På området udenfor bliver der af og til afholdt store events som fx Hamburg Harley Days. Fra hotellet er det nemt at køre videre til lufthavnen, hvis du kombinerer en flyrejse med en overnatning i Hamborg. Mange buslinjer stopper lige uden for hotellets dør, så det er muligt at lade bilen stå, hvis du vil snuse lidt til bylivet inde i centrum.

Familiedrevet hotel i roligt kvarter

Familiedrevet hotel i roligt kvarter i Hamborg

Hotel Volksschule er en af de historiske bygninger, som overlevede de massive bombeangreb under 2. verdenskrig. Den tidligere folkeskole er nu hotel med 100 værelser, men bygningens historie bliver holdt i live med en indretning, som fremhæver den tidligere funktion. Her er pænt og roligt både på hotellet og i nabolaget. Beliggenheden i bydelen Hamm er perfekt, hvis du gerne vil besøge Lübeck, og som en bonus tilbyder hotellet gratis parkering til sine gæster. Der er såmænd også meget at opleve i Hamm, som kan fremvise et af de største grønne områder i Hamborg. Endnu tættere på hotellet ligger Bunkermuseum Hamburg. Den nærmeste U-bahn-station ligger 300 meter fra hotellet, så du kan stå foran Hamborgs berømte rådhus i løbet af en halv time.

Fredeligt hotel med flotte værelser

Fredeligt hotel i Hamborg med flotte værelser og swimmingpool

Hotel Eggers ligger i fredelige omgivelser med gode parkeringsforhold i Rahlstedt, som er en hyggelig forstad til Hamborg. Bor du her, kan du undgå at køre i tæt bytrafik for at nå frem til dit hotel. Som gæst kan du drage fordel af hotellets moderne wellness-faciliteter med swimmingpool, sauna og fitnessrum. Her kan du for alvor glemme hverdagen, slappe af og genfinde din energi. Som prikken over i’et kan du forkæle dine smagsløg med lækker mad i hotellets restaurant. Der er minibar på værelset, hvis du vil nyde en drink i stille og rolige omgivelser. Den elegante indretning og det søde personale skal i hvert fald nok gøre sit til, at du vil føle dig godt tilpas under dit ophold. Trænger du til at strække benene, kan du gå en tur i et af de mange grønne områder eller lægge vejen forbi fx Remstedtstraße, som er en lille oase med fine huse bygget først i 1900-tallet. 

Luksushotel syd for Hamborg med spa, fitness og gratis parkering

Luksushotel syd for Hamborg med spa, fitness og gratis parkering

Er turen til Hamborg første etape på din kør-selv-ferie mod sydlige himmelstrøg, kan en overnatning på et 5-stjernet hotel være startskuddet, som markerer, at nu er ferien endelig i gang. Privathotel Lindtner Hamburg har alt, hvad der skal til for at du kan føle dig forkælet fra første færd. Der er gratis parkering lige foran det stilfulde hotel, som ligger op ad et stort skovområde syd for Hamborgs centrum. Hunde er velkomne på hotellet, og omgivelserne er helt perfekte til at have hunden med på ferie. Ganske tæt på ligger en hundeskov, så her kan din hund få afløb for al sin energi efter en lang biltur. Efter lidt motion i skoven eller i hotellets fitness-lokale kan du restituere i spaen med en tur i sauna eller en klassisk massage. Du kan slappe af med en drink foran pejsen i loungen eller med en god kop kaffe ude i haven alt afhængig af vejrgudernes luner. Eller du kan trække dig tilbage til dit værelse, hvor der er minibar og elkedel.

Hyggeligt skibshotel som børnene vil elske

Hyggeligt skibshotel i Hamborg som børnene vil elske

Havnen spiller en vigtig rolle i Hamborgs historie og udvikling. Fascinerer livet på havnen dig, skal du næsten også bo på et skib. Det kan sagtens lade sig gøre. Schiffshotel “Schlafen im Hafen” ligger i Hamborgs historiske havn med mulighed for gratis parkering på havneområdet. Skibet er indrettet med 4 dobbeltværelser og en suite holdt i en enkel og smagfuld stil. En solid morgenmad kan tilkøbes for en beskeden sum. Nabolaget er industrielt med flere museer dedikeret til søfart og maritime håndværk. Her venter mange sjove og anderledes oplevelser, som vil vække begejstring hos både børn og voksne. Skibshotellet ligger ved Sydelben 15 km uden for Hamborgs centrum, men forbindelsen med offentlig transport er god, så det tager omkring en halv time at komme ind til byen. 

Stemningsfuldt strandhotel vest for Hamborg

Stemningsfuldt strandhotel vest for Hamborg

De smalle stræder og smukke huse i Blankenese vest for Hamborg kunne være et motiv på et postkort. Strandhotel Blankenese ligger fredeligt ved Elbens bred med en pragtfuld udsigt over floden, så du kan betragte skibstrafikken alle døgnets timer. Hotellet har hjemme i en villa opført i jugendstil med elegante dekorationer på facaden. Alle værelser er individuelt indrettede og har udsigt over enten Elben eller Blankeneses berømte trappekvarter. Det hundevenlige hotel tilbyder gratis parkering, roomservice og mulighed for at leje cykler. I gåafstand fra hotellet er der en fin men smal sandstrand, som er populær blandt de lokale. Her kan du dyppe tæerne i vandet efter en lang dag med byvandring i Hamborg. Melder sulten sig, kan du spise i hotellets egen restaurant eller på en af de utallige spisesteder langs Elben.