5 forslag til en billig overnatning i Herning

Skal du en enkelt dag eller to til Herning i forbindelse med en messe, en koncert eller et stort sportsarrangement, har du måske bare brug for et sted at sove lige i nærheden.

Billig overnatning i Herning

Der er mange overnatningsmuligheder i Herning. Her har vi fundet 5 forslag til en billig overnatning i Herning tæt på MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen og MCH Arena.

Mange store arrangementer bliver afholdt i Herning med publikum fra nær og fjern. Hvis du skal til en koncert eller messe, hvor du har brug for en billig overnatning, kan du gøre livet lidt nemmere for dig selv ved at bestille din overnatning i god tid. Jo tidligere du er ude, jo flere valgmuligheder har du, så du kan bo så tæt på som muligt.

Vi har forsøgt at finde et udvalg af forskellige bed & breakfasts, moteller og små hoteller, der er budgetvenlige med en pris på omkring 500 kr. pr. overnatning. Den lave pris betyder til gengæld også, at du skal bruge lidt tid på transport, da de alle ligger uden for Hernings centrum.

Vil du bo i praktisk gå-afstand til MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen og MCH Arena, må du spendere lidt flere penge på et hotel, som til gengæld også ligger helt perfekt.

 

 

B&B Korsørvej tilbyder en billig overnatning i Herning

Billig overnatning i Herning til dig, der bare vil have en seng at sove i

10 minutter i rask trav og så er du inde i centrum af Herning, hvor du kan tage en bus ud til MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen og MCH Arena. Beliggenheden er helt perfekt, hvis du skal til Herning Kongrescenter, som ligger 900 meter væk.

B&B Korsørvej ligger i rolige omgivelser. Værelserne er hyggelige, lyse og rene. Der er mulighed for at lave te og kaffe, og du kan tilkøbe morgenmad. Du er velkommen til at tage din hund med.

 

 

49 Viborgvej tilbyder plads til i alt 6 personer i Herning

Du kan leje et værelse eller to i en billig lejlighed i Herning

Er I en flok venner, der skal til koncert, kan I bo sammen i denne lille lejlighed. Der er to værelser med plads til i alt 6 personer. Hunde er også velkomne. Er I ikke så mange af sted sammen, kan I også nøjes med at leje det ene værelse. Der er ét badeværelse i lejligheden. Er du så heldig, at solen skinner, mens du er i Herning, må du hellere end gerne slå dig ned ude på terrassen.

Lejligheden er ren og pæn. Der er kaffe og andre små fornødenheder i køkkenet, hvor der også er køleskab til fx dine medbragte drikkevarer. Parkeringsforholdene er gode, hvis du ankommer i bil. Vil du helst undgå at køre i bil, når du skal til koncert, er det heldigvis nemt at tage en bus fra Viborgvej ud til Jyske Bank Boxen. Så kan du med god samvittighed nyde en øl eller to eller tre samtidig med, at du undgår det trafikkaos, der kan opstå, når koncerten er slut, og alle skal ud fra parkeringspladsen på samme tid.

 

 

Sov Godt Herning er et lille hyggeligt hotel

Sov Godt Herning er et godt hotel i Herning

Et par kilometer fra MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen og MCH Arena kan du få en billig overnatning hos Sov Godt Herning. Det er et lille hyggeligt hotel med 8 værelser, som er renoveret i 2020. Der er gjort noget ud af indretningen på værelserne med flot tapet, hyggelig belysning og afstemte farver, så man føler sig hjemme straks, man træder ind ad døren.

Her er lækre senge, så du kan sove godt og vågne veludhvilet op til en dejlig, lækker morgenmad. Vil du ikke have morgenmad, kan du bo billigere. De billigste værelser har fælles badeværelse, så Sov Godt Herning er faktisk et rigtig godt bud på en overnatningsmulighed uanset dit budget. Sov Godt Herning tager godt imod dig, og de byder også gerne din hund velkommen.

Stedet er populært og får mange fine ord med på vejen fra tidligere gæster, som gerne vender tilbage til Sov Godt Herning næste gang, de er i byen.

 

 

Lenes Logi giver dig meget for pengene

Hyggelig lejlighed i Herning tæt på messecentret

Tæt på MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen og MCH Arena byder Lenes Logi gæster velkomne. Det er en lejlighed med 3 soveværelser, hvor der kan sove op til 6 personer. Der er tekøkken med køleskab, komfur og elkedel, så der er mulighed for selv at lave mad. Spisekrogen og sofaarrangementet inviterer til hygge, inden I skal til koncert

Sengene er gode med dejlige dyner og puder, så du kan få en god nats søvn, når du er tilbage i lejligheden efter en god aften i byen. Her får du virkelig meget for pengene.

 

 

Centrum Sleepover vil gøre din overnatning i Herning så billig som mulig

Det behøver ikke at være dyrt at sove ude i byen

Helt centralt i Herning, lige ved siden af hospitalet, ligger Centrum Sleepover. Du kan tjekke ind, når det passer dig. Du får nemlig udleveret en kode til døren dagen inden dit ophold. Tanken bag Centrum Sleepover er at gøre en overnatning så billig som mulig, så her får du et værelse med fælles badeværelse og adgang til køkken. Morgenmaden må du selv stå for. Er du fristet, er der kort afstand til byens caféer, hvor du kan forkæle dig selv med en lækker brunch.

 

Der er mange gode muligheder for at finde en billig overnatning i Herning, hvor du kan sove godt. De billige steder kan tit melde udsolgt tidligere end de lidt dyrere hoteller, når der er en stor koncert eller messe i byen. Derfor gælder det om at være ude i god tid, hvis du gerne vil finde en billig overnatning i Herning.