5 hoteller i Malaga ved stranden

Strandene i Malaga er lækre, ingen tvivl om det. Hvis det er det hvide sand og de blå bølger, der lokker dig sydpå, er det selvfølgelig oplagt at bo på et af de mange hoteller i Malaga ved stranden.

5 hoteller i Malaga ved stranden

Playa de la Malagueta er en særdeles bynær strand, som er populær blandt både turister og lokalbefolkning. Her er hvidt sand hentet i Sahara, klart vand, moderat tidevandsforskel, få bølger og lavt vand. Se blot videoen ovenfor, som starter ved Playa de la Malagueta.

Der bliver gjort meget ud af at vedligeholde stranden, så den er ren og dejligt indbydende. Her er også legepladser til børnene, mulighed for at spille beach volley og masser af små strandbarer, hvor du kan nyde en kølig drink og lidt lækre tapas i skyggen fra palmetræerne.

Derfor har jeg kigget lidt efter ferielejligheder og hoteller i Malaga ved stranden. Alle ligger ned til Playa de la Malagueta, så du kan smutte ned på stranden i løbet af nul komma fem, når du får lyst til en afsvalende dukkert.

 

Ferielejlighed tæt på både stranden, havnen og byen

Smart Malagueta Seaview er et af flere hoteller i Malaga ved stranden

Blot et minuts gang fra Playa de la Malagueta ligger denne moderne ferielejlighed, Smart Malagueta Seaview, som med sine 45 kvadratmeter har plads til op til 4 personer. Du skal blot krydse vejen, så er du nede på stranden. Lejligheden har et tekøkken, hvor du selv kan lave mad, hvis du en enkelt aften ikke har lyst til at gå ud at spise på en af områdets mange restauranter. Der er også opvaskemaskine, så du slipper for selv at vaske op.

Indretningen er holdt i lyse farver, som vil falde i god smag hos mange nordboere. Der er balkon med udsigt ned til stranden, en dejlig stor dobbeltseng, et fint sofaarrangement, fjernsyn og gratis wifi. Kæledyr er også velkomne, hvis du vil have din hund med på ferie i Malaga.

 

Lys og luftig ferielejlighed ved stranden i Malaga

En ferielejlighed kan være et godt alternativ til hoteller i Malaga ved stranden

Ønsker du en lidt større ferielejlighed, som stadig har en rigtig god beliggenhed i forhold til stranden, kan vi anbefale dig at tage et kig på Iloftmalaga Miramar. Denne lejlighed er 65 kvadratmeter stor og har ligeledes plads til 4 personer.

Fordelen ved at leje en ferielejlighed kontra at bo på hotel er, at du ofte får mere for dine penge, hvis du kan leve med, at du selv skal sørge for din morgenmad og så videre. Eller du kan betragte det som en god mulighed for at spise morgenmad på nogle af områdets mange spisesteder.

Denne lejlighed har alt, hvad du skal bruge på din ferie i sydens sol. Her er en lys og stor opholdsstue med fjernsyn, et veludstyret køkken med spiseplads, køleskab, mikrobølgeovn, kaffemaskine og diverse køkkengrej samt eget badeværelse med bruser. Her er også vaskemaskine, tørrestativ og strygejern, hvis du helst vil undgå at slæbe for meget tøj med på din ferie.

 

Billigt hotel 20 meter fra stranden i Malaga

Billigt hotel tæt på stranden i Malaga

Foretrækker du at bo på hotel, ligger Soho Boutique Las Vegas lige ved strandpromenaden med udsigt over La Malagueta-stranden. Hotellet er stille og roligt med en beliggenhed cirka 2½ kilometer fra Malagas centrum. Det behøver dog ikke være en hindring for at besøge de mange forskellige turistattraktioner inde i byen. Du kan tage enten tage bussen, som stopper lige i nærheden, eller du kan gå ind mod centrum langs stranden.

Værelserne er store med dejligt store senge og dyner. Der er køleskab på værelset og selvfølgelig også aircondition. Du har også adgang til en hyggelig lille have og en lille pool. Morgenmaden er varieret, så der er noget for enhver smag. Har du brug for at supplere eller købe lidt ind, ligger der et supermarked lidt længere nede ad vejen, lige som der er et udvalg af restauranter i området.

 

Hyggeligt hotel 2 minutters gang fra stranden i Malaga

Hyggeligt hotel 2 minutters gang fra stranden i Malaga
Sætter du en hjemlig atmosfære højere end en flot udsigt over stranden, er Hotel California en overvejelse værd. Det er et lille hyggeligt hotel, som holder fast i traditionerne. Her er 30 meter ned til stranden, hvor du faktisk er tæt på både La Malagueta og La Caleta, som er en anden populær strand i Malaga.

Vil du ind til den gamle by i Malaga, ligger det ikke længere væk, end at du kan gå – eller du kan tage en af de mange busser, som kører lige forbi hotellet.

Alle værelserne er rene og pæne. De har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler og eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet. Oppe på taget finder du en dejlig terrasse med liggestole og havudsigt.

Morgenmaden er rigtig god, og har du særlige behov som fx glutenfri kost, er personalet meget imødekommende.

 

Dejligt hotel tæt på både stranden og den gamle bydel i Malaga

Dejligt hotel tæt på både stranden og den gamle bydel i Malaga

Vil du bo i gå-afstand til nærmest alt i Malaga, har Hotel MS Maestranza Malaga en perfekt beliggenhed. Hotellet ligger blot 100 meter fra Malagueta-stranden. Flere turistattraktioner som fx fæstningsværket Alcazaba og Gibralfaro Slot ligger lige i nærheden af hotellet.

Alle værelserne er indrettet i varme farver. Der er blandt andet aircondition, minibar, elkedel, værdiboks og selvfølgelig fjernsyn med satellitkanaler.

Morgenmaden byder på god kaffe, frisk frugt og meget andet lækkert, så du får energi til en lang dag i skønne Malaga uanset, om du skal dase på stranden eller på sightseeing.

Som gæst har du gratis adgang til hotellets sauna, spabad og tyrkiske bad på 13. etage, hvorfra der også er en fantastisk udsigt. Har du lyst til en gang massage, kan du tilkøbe det. Kort sagt er det et af de hoteller i Malaga ved stranden, hvor du bliver forkælet ud over alle grænser.