5 lækre ferielejligheder i Barcelona ved Las Ramblas i byens centrum

La Rambla er uden tvivl den mest kendte gade i Barcelona. Det er en 1,2 km lang gågade, som starter ved byens store centrale torv Plaça de Catalunya.

Ferielejligheder i Barcelona ved Las Ramblas i byens centrum

I virkeligheden er det flere korte gader, som ligger i forlængelse af hinanden, så derfor bliver ramblaen i Barcelona også kaldt for Las Ramblas. Fra torvet går den brede gågade i sydlig retning ned mod havnen. På den ene side af ramblaen ligger Barcelonas gamle gotiske kvarter, mens det multikulturelle Raval-område ligger på den anden side.

Der sker altid noget på Las Ramblas. Stedet er velbesøgt af turister, så her kan være mange mennesker, og det tiltrækker naturligvis gadekunstnerne. Her kan du fx se mange levende statuer. Her er masser af butikker, kiosker, caféer, restauranter, markeder og blomsterhandlere. Også mange af Las Ramblas’ sidegader byder på spændende oplevelser, hvis du elsker at shoppe eller sidde på en café og betragte det travle byliv.

En ferielejlighed i Barcelona ved Las Ramblas giver dig de bedste muligheder for at udforske alle de kendte turistattraktioner i Barcelonas centrum. En ferielejlighed giver dig masser af fleksibilitet, hvilket især kan være en fordel for børnefamilier. Her har I fx mulighed for selv at lave mad, så I kan spise, når det passer jer – husk, at i Spanien spiser man ret sent, så mange restauranter åbner først omkring kl. 19.30.

Der er mange moderne ferielejligheder i Barcelonas centrum. Her har jeg fundet 5, som ligger få minutters gang fra Las Ramblas.

 

Moderne lejlighed lige midt på Las Ramblas

5 lækre ferielejligheder i Barcelona ved La Rambla i byens centrum

Vil du bo super centralt, bliver det ikke bedre end Rambla 102. Som du sikkert allerede har regnet ud, ligger denne lejlighed på selve ramblaen – endda lige over for det berømte marked La Boqueria, hvor du kan købe frisk frugt og alverdens kulinariske lækkerier. Markedet byder også på mange barer og restauranter, hvor du fx kan nyde en god frokost. En favorit blandt den lokale befolkning er Pinotxo.

Denne ferielejlighed på Las Ramblas i Barcelona er holdt i en skøn blanding af lyse og varme farver. Møblerne er moderne og minimalistiske i designet, så den vil tiltale mange skandinavere. Alle ferielejlighederne på Rambla 102 har fuldt udstyret køkken og nogle har balkon med udsigt over Las Ramblas.

Der er elevator i bygningen, som ligger under et minuts gang fra metrostationen Liceu.

Selv om ferielejligheden ligger her i byens centrum, hvor der er liv både nat og dag, kan I sagtens få en god nats søvn. Udlejerne har nemlig gjort en dyd ud af at støjisolere lejlighederne, så man ikke bliver forstyrret af uønsket støj.

 

Støjisoleret lejlighed i centrum af Barcelona

5 lækre ferielejligheder i Barcelona ved La Rambla i byens centrum

Ramblas Apartments er en anden ferielejlighed med en central beliggenhed på Las Ramblas. Denne lejlighed ligger blot 5 minutters gang fra Plaza Reial, som er et populært og livligt torv i det gotiske kvarter.

I området er der masser af restauranter og tapas-barer. Du bor også tæt på Barcelonas shopping-kvarterer og mange af de populære turistattraktioner, som man bare skal opleve, når man er i Barcelona. Den nærmeste metro-station er Drassanes, som du kan gå til i løbet af 5 minutter. Tidligere gæster er glade for lejlighedens centrale beliggenhed, som er perfekt til dig, der er et rigtigt bymenneske.

Lejligheden er lys og rummelig. Den er støjisoleret, og der er selvfølgelig air condition. Der er køkken, så du selv kan lave mad. Sengene er gode, og mange tidligere gæster har været glade for at leje denne lejlighed lige i hjertet af Barcelona.

 

Moderne ferielejlighed i en sidegade til Las Ramblas

5 lækre ferielejligheder i Barcelona ved La Rambla i byens centrum

I en af sidegaderne til Las Ramblas og lige ved siden af Güell-paladset, som er designet af Gaudi i hans unge år, ligger den moderne ferielejlighed Aspasios Las Ramblas. Den nærmeste metro-station er Drassanes, som ligger blot 250 meter væk. Du er selvfølgelig også tæt på mange af Barcelonas største seværdigheder og et væld af butikker, tapasbarer og restauranter. Som en ekstra bonus er der kun 7 minutters gang ned til byens havnefront.

Lejligheden er lys og åben med en god planløsning, så der er god plads. Stuen er hyggelig, og der er selvfølgelig både fjernsyn, dvd-afspiller og fri adgang til trådløst netværk, så underholdningen er sikret til de aftener, hvor du vælger at slappe lidt af i sofaen.

Køkkenet er udstyret med alt, hvad du har brug for, hvis du beslutter dig for selv at lave mad. Her er blandt andet køleskab, mikrobølgeovn, kogeplader, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Denne lejlighed ligger i et område, hvor der er mange barer og natklubber. Derfor kan du risikere, at der er støj fra gaden om natten. Men hvis du selv vil ud og slå dig løs i Barcelonas natteliv, ligger denne ferielejlighed helt perfekt.

 

Moderne ferielejlighed tæt på Barcelonas populære attraktioner

Lækker ferielejlighed i Barcelona centrum

Lige ved siden af det store centrale torv Plaça de Catalunya ligger ferielejligheden Enjoybcn Plaza Catalunya. Det er her, den 1,2 km lange Las Ramblas starter (eller slutter alt afhængig af, hvordan man ser på det). Torvet Plaça de Catalunya er et andet af Barcelonas berømte vartegn.

Det er et åndehul midt i storbyen. Alene størrelsen gør det til et besøg værd, for pladsen dækker hele 48.500 kvadratmeter. Her er mange caféer og restauranter, og der bliver jævnligt afholdt koncerter og andre events på pladsen.

Denne ferielejlighed ligger 30 meter fra Las Ramblas og 500 meter fra La Seu, som er Barcelonas imponerende katedral udført i gotisk byggestil. Det er en stil, du kan kende på bygningernes spidse buer og ribbehvælv i lofterne.

Nærmeste metrostation ligger i den nordlige ende af Plaça de Catalunya cirka 150 meter fra denne luksus-prægede ferielejlighed i Barcelonas centrum. Her er du simpelthen tæt på alt, hvad der er værd at opleve i Barcelona.

Enjoybcn Plaza Catalunya er i tilgift en spændende ferielejlighed med moderne indretning. De rå murstensvægge får modspil af malede vægge og et møblement i varme farver, som tilsammen skaber en rigtig hyggelig atmosfære. Her er bløde sofaer, hvor du kan slænge dig, og et fuldt udstyret køkken til dig, der vil gå på opdagelse på det berømte madmarked La Boqueria blot 500 meter væk og selv være kreativ med de gode spanske råvarer.

 

Romantisk indrettet ferielejlighed i hjertet af Barcelona

Romantisk ferielejlighed centralt i Barcelona

Elsker du at gå på opdagelse i små autentiske butikker, og vil du have det bedste af det bedste i Barcelona, er en ferielejlighed hos Happy Apartments bestemt en overvejelse værd.

Den ligger i bydelen El Raval, som i dag er en multikulturel dynamo, hvor du finder masser af spændende butikker med alt fra velduftende indiske krydderier til farvestrålende marokkansk tøj. Her er også masser af hippe barer, trendy retrobutikker og kreative tatovører i de smalle gader, som emmer af skøn atmosfære.

Her kan du bo blot 50 meter fra Las Ramblas’ sydlige del og i behagelig gåafstand fra den nærmeste metrostation, som er Liceu blot 250 meter væk.

I nærheden af denne dejlige ferielejlighed ligger også nogle af Barcelonas største attraktioner som fx kunstmuseet Museu d´Art Contemporani og Güell-paladset, der som tidligere nævnt er tegnet af den berømte arkitekt Gaudi.

Happy Apartments’ lækre ferielejlighed er holdt i lyse farver kombineret med kølig blå, som leder tankerne hen på Middelhavets kølende vand. En del af møblementet er i mørkt træ, som sammen med forskellige detaljer som de moderne lamper og lidt pynt kreerer en hyggelig stemning, hvor du vil føle dig hjemme, så snart du træder ind ad døren.