5 nye sommerhuse i Henne Strand med brændeovn

Er der noget bedre end at lune sig foran en brændeovn med knitrende ild efter en lang gåtur langs Vesterhavet, hvor man er blevet godt rusket igennem af vinden?

4 nye sommerhuse i Henne Strand med brændeovn

Sommerhusene i Henne strand ligger omkranset af smuk natur, som inviterer til lange gåture. I efterårsmånederne kan du nyde synet af de gyldne farver på løvtræerne i Blåbjerg Klitplantage, samle svampe, se på fugle ved Filsø og måske være heldig at møde en kronhjort. Der er nok at opleve i Henne Strand, hvis du vil tilbringe din efterårsferie i sommerhus her. 

Vejret i efteråret kan være lunefuldt. Det er aldrig til at vide, om solen vil skinne fra en skyfri himmel, eller om regnen siler ned dagen lang. Tvinger vejret dig til at tilbringe dagen indendørs, kan et sommerhus i Henne Strand med brændeovn føles som ren luksus. Her kan du hygge dig sammen med resten af din familie i selskab med et sjovt brætspil, varm kakao eller en god film.

Også på en solskinsdag med kølige temperaturer kan en brændeovn i et sommerhus på Henne Strand gøre lykke, når tæer og fingre skal varmes op igen efter en fantastisk travetur gennem klitter, lyng og egekrat. Der er heller ikke noget mere hyggeligt end at smide en pind på ilden en mørk aften, når hele familien er samlet. Med andre ord kan du også få en dejlig juleferie eller vinterferie i et luksus sommerhus i Henne Strand med brændeovn.

Nyt og lækkert sommerhus i Henne Strand med brændeovn

Hyggeligt sommerhus i Henne Strand med pejs

Feriestemningen vil hurtigt indfinde sig, når du træder ind i dette hyggelige sommerhus. Her er plads til den store familie på 8 personer. Indretningen er moderne med et stort lyst køkken-alrum og stue i åben forbindelse med hinanden, så du får en luftig følelse og rigeligt med plads, som forstærkes af loftshøjden med loft til kip. Slæng dig i den behagelige sofa, mens ilden knitrer i brændeovnen, og nyd den smukke udsigt gennem de store loft til gulv vinduer. Du kan også få varmen i sommerhusets jacuzzi eller sauna. Skinner solen, får du måske lyst til at sidde ude på den store terrasse, hvor der er flere hyggelige lækroge. Køkkenet har alt, hvad du kan ønske dig af moderne faciliteter såsom ovn, komfur og stort køleskab, så det er muligt selv at lave mad. I kan også grille på terrassen.

Sommerhus med brændeovn kun 500 meter fra vandet i Henne Strand

Sommerhus med brændeovn kun 500 meter fra vandet i Henne Strand

Blot 500 meter fra Vesterhavet ligger det skønneste sommerhus i Henne Strand med brændeovn, elegant indretning og stor overdækket terrasse. Lyset strømmer ind i den store stue, som ligger i åben forbindelse med køkken-alrum. Det sortmalede sommerhus er bygget i 2018, og den moderne indretning med ovenlysvinduer, gulv til loft vinduer og store rum vil give dig en følelse af mental ro. Med den afslappende lyd af rullende bølger i baggrunden vil du snart mærke hverdags stress og jag forlade dit sind – måske hjulpet godt på vej af en tur i spa og sauna efterfulgt af en hyggelig stund foran den varmende ild i brændeovnen. Det 5-stjernede sommerhus har alt, hvad du kan ønske dig af moderne udstyr som vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og ladestik til elbil.

Stort luksussommerhus i Henne Strand med central placering

Stort luksussommerhus i Henne Strand med central placering

Glæd dig til en mindeværdig efterårsferie ved Vesterhavet sammen med hele din familie inklusiv hunden. I dette nye, store og eksklusive sommerhus i Henne Strand er der plads til 10 personer, så der er god plads til, at mor, far, børn og bedsteforældre kan hygge sig og få en masse kvalitetstid sammen. Beliggenheden er central med en kort gåtur til spisesteder og indkøbsmuligheder. Stranden ligger lidt længere væk, men stadig inden for gåafstand, så du kan få strakt benene og mærke vinden i håret. Indretningen i sommerhuset er elegant og personlig, så her føles hyggeligt og hjemligt. Der er stor udendørs spa og indendørs sauna, som begge har plads til 6 personer. Børn og barnlige sjæle kan boltre sig på hemsen eller i aktivitetshuset, hvor der er bordfodbold og ekstra køleskab og fryser, så der er ekstra plads til mad og drikke, når hele familien skal samles om bordet. Køkkenet giver i hvert fald rig mulighed for at slå sig løs ud i kulinariske kreationer.

Romantisk sommerhus i Henne Strand

Romantisk sommerhus i Henne Strand

Stilen er gennemført i dette romantiske sommerhus i Henne Strand. Brændeovnen spreder varme og hygge, mens den smukke indretning holdt i lyse farver leder tankerne i retning af sand, hav og sol. Der er da også kun 600 meter ud til vandet, så den sagte lyd af brusende bølger kalder lokkende på dig. Inde i det store sommerhus bygget i 2018 er der højt til loftet, og lyset vælter ind af de mange sprossede vinduer. Sommerhuset er omkranset af en stor træterrasse med et væld af kroge, hvor du kan sidde i læ for vinden, hvis solen titter frem.  Det udendørs spabad har plads til hele 4 personer og er afskærmet for nysgerrige blikke, så du bare kan læne dig tilbage, lukke øjnene og mærke spændingerne forlade din krop. Et luksussommerhus af denne kaliber har selvfølgelig også sauna, så du kan blive gennemvarm på en råkold efterårsdag. Det store køkken er veludstyret, så du kan kreere et festmåltid, som I kan indtage ved det rustikke spisebord lige foran pejsen.

Nybygget sommerhus i Henne Strand kun 400 meter fra vandet

Nybygget sommerhus i Henne Strand kun 400 meter fra vandet

Vil du bo helt tæt på stranden, skal du kaste et blik på dette nye sommerhus i Henne Strand. Når du går ud af døren, står du næsten på stranden. Der er 400 meter ud til kysten, hvor bølgerne brydes. Der er 3 soveværelser og en alkove, så med lidt god vilje er her plads til 8 personer. Hund er tilladt, så her kan hele familien få en dejlig ferie sammen. Sommerhuset blev opført i 2020, så det har alt, hvad du kan forvente af et nyt 4-stjernet sommerhus: Spa, brændeovn og en stor flot træterrasse. Terrassen er delvis overdækket med mange kroge, så der er gode muligheder for at finde et hjørne med læ, sol eller skygge alt afhængig af årstidens luner. I de kolde måneder spreder brændeovnen hygge, når hele familien er samlet i stuen.

Flotte nye sommerhuse med brændeovn skyder op langs den jyske vestkyst. Her har jeg præsenteret dig for 5 vidt forskellige sommerhuse i Henne Strand med brændeovn, spa og sauna, så du har alle muligheder for at føle dig tryg, varm og tilpas, hvis du vil feriere tæt på den utæmmede danske natur i vintermånederne. Henne Strand har hele pakken med bred sandstrand, forblæste klitlandskaber, varieret skov, åben hede, en stor bestand af krondyr og et rigt fugleliv ved en af Danmarks største søer, som er et vigtigt rastested for trækfugle.