5 store ferielejligheder midt i Malaga centrum

Malaga er et populært rejsemål. 300 solskinsdage om året lokker mange turister, som elsker sol og varme. Derfor er udvalget af overnatningsmuligheder også enormt. Her tager vi et nærmere kig på 5 store ferielejligheder, hvor der er plads til jer alle, hvis I er en stor familie eller venneflok, som rejser på ferie sammen.

5 store ferielejligheder midt i Malaga centrum

En stor ferielejlighed i Malaga centrum er en god base, når hele den store familie eller venneflok tager på ferie sammen. Her kan I bo tæt på alle byens seværdigheder, stranden, butikkerne og restauranterne. Det hele ligger inden for komfortabel gå-afstand, hvis I bor i en ferielejlighed i Malagas centrum.

Samtidig giver en ferielejlighed jer frihed til selv at bestemme, om I vil spise ude eller lave mad af de lækre spanske råvarer som I kan købe på madmarkedet Mercado Central de Atarazanas.

Desuden er der gode chancer for, at det vil være billigere for jer at leje en stor ferielejlighed i Malaga frem for at fordele jer på 2-3 trange hotelværelser. Om ikke andet er det hyggeligere at bo sammen, når man er af sted i en stor gruppe. Prisen for at leje en ferielejlighed vil selvfølgelig afhænge af flere faktorer som beliggenheden i Malaga, størrelse og indretning. Udvalget af ferielejligheder i den populære ferieby er stort, så der er boliger til ethvert budget og enhver smag. Her er i hvert fald lidt inspiration til jer, der overvejer at leje en stor ferielejlighed centralt i Malaga.

 

iloftmalaga Premium Alameda Principal

iloftmalaga Premium Alameda Principal er en stor ferielejlighed i Malaga centrum

Iloftmalaga Premium Alameda Principal er en stor ferielejlighed i Malaga centrum med plads til 8 personer. Lejligheden er 110 kvadratmeter stor. Her finder du 3 soveværelser med plads til 2 personer i hver. Derudover er der en sovesofa i stuen, hvor der kan sove yderligere 2 personer. Der er et stort badeværelse og et moderne køkken med alt, hvad I får brug for, hvis I gerne vil lave mad. Hele lejligheden er stor og rummelig med en hyggelig indretning, så I vil føle jer hjemme fra første færd.

Beliggenheden er helt i top med en placering lige mellem stationen og den gamle bydel i Malaga. Denne store ferielejlighed ligger i Malagas Soho-kvarter, som er kendt for at være et kreativt miljø med en masse spændende gadekunst. Det er et projekt, som du kan læse mere om hos Málaga Arte Urbano SOHO. Der er naturligvis også masser af små hyggelige spisesteder i kvarteret, så I behøver ikke at gå langt, når sulten melder sig.

Fra lejligheden er der omkring 500 meter til stationen. Der er cirka 1 kilometer ind til Malagas gamle bydel, som byder på et væld af gamle historiske bygninger som fx katedralen, borgen Alcazaba og torvehallen i Atarazana. Vil I på stranden, kan I gå det meste af vejen gennem Malaga Park. På vejen kan I eventuelt slå et smut forbi den moderne marina og suge den maritime stemning til jer. Placeringen er kort sagt helt perfekt, hvis I vil opleve alt det bedste, som Malaga har at byde på.

 

GR Suites Boutique Picasso

Stor luksus ferielejlighed i Malaga centrum

Det var jo i Malaga, at den verensberømte kunster Pablo Picasso blev født tilbage i 1881. En af de største attraktioner i Malaga er netop Picasso-museet. Elsker du kunst, kan du glæde dig over, at du også har mulighed for at leje en stor ferielejlighed i Malaga lige over for Picasso-museet. Denne ferielejlighed hedder GR Suites Boutique Picasso, og placeringen kan næsten ikke blive mere central i Malaga. Her kan du bo cirka 100 meter fra Malagas katedral og det romerske teater. Der er gå-afstand til alt, hvad Malagas centrum har at byde på af museer, spisesteder, barer, shopping og øvrige attraktioner.

Lejligheden har plads til 6 personer. Der er to soveværelser med plads til 2 personer i hver. I stuen er der plads til 2 mere på en sovesofa. De 140 kvadratmeter rummer desuden en stue med en hyggelig sofakrog og en kamin, som kan give både varme og hygge, hvis I tager på ferie i Malaga om vinteren. Er I på ferie i Malaga om sommeren, vil I nok nærmere sætte pris på lejlighedens aircondition. Hvert af de to soveværelser har eget badeværelse. Køkkenet har alt, hvad I skal bruge af moderne bekvemmeligheder som fx vaskemaskine, ovn, kogeplader, mikrobølgeovn, brødrister, elkedel og service. Snupper I en aften hjemme i lejligheden, kan I se film fra Netflix, som der er fri adgang til.

Tidligere gæster er begejstrede over denne luksuriøse og store ferielejlighed i Malaga centrum. Så begejstrede, at den har fået karakteren 9,7 ud af 10 mulige.

 

La Casa de los Álamos

Stor og rummelig ferielejlighed centralt i Malaga

Lidt mindre men stadig stor er denne ferielejlighed i Malaga centrum. La Casa de los Álamos er 80 kvadratmeter stor og har sovepladser til 7 personer. Meeen I vil nok komme hinanden lidt ved, hvis I skal bo syv personer her, for der er tale om et soveværelse med plads til 4 personer, et soveværelse med plads til 2 personer, og en sovesofa i stuen med plads til yderligere 2 personer. Det afspejles til gengæld også i prisen, så La Casa de los Álamos kan være et godt bud på en forholdsvis billig ferielejlighed midt i Malaga.

Placeringen er i hvert fald central.  I kommer til at bo tæt på floden Guadalmedin, som deler Malaga i øst og vest. La Casa de los Álamos ligger på vest-siden af Guadelmedin, hvor den gamle bydel og gågaden Calle Larios også ligger. På østsiden finder I flere af Malagas bedste shoppingcentre, lige som I kommer til at bo tæt på stationen, så det er nemt for jer at komme til og fra lufthavnen ikke mindst, når I skal flyve, men også hvis I fx vil leje en bil for en enkelt dag. I lufthavnen har mange biludlejningsfirmaer nemlig kontor. Vil I udforske gadekunsten i Soho-kvarteret, skal I heller ikke gå langt.

Det er en hyggelig lejlighed med gode lydisolerende vinduer, så I ikke bliver forstyrret af larm fra gaden om natten. Der er to badeværelser, så I slipper for at skulle koordinere alt for meget, hvis I bor mange sammen her. Det berømte Atarazanas-marked med et væld af friske råvarer ligger lige om hjørnet, så måske vil I også få stor glæde af lejlighedens køkken.

 

Bruno’s Home (Old Town)

Stor flot ferielejlighed i Malaga centrum

I Malagas gamle by, som udgør det historiske centrum med masser af populære seværdigheder, historiske bygninger og hyggelige gågader, ligger denne hyggelige ferielejlighed med navnet Bruno’s Home (Old Town). Her er plads til syv personer, hvis en af jer ikke har noget imod at sove på en sovesofa i stuen. Resten af jer kan fordele jer på 3 soveværelser i denne 120 kvadratmeter store ferielejlighed i Malaga centrum.

Det er en flot lejlighed med en moderne og trendy indretning. Soveværelserne er store, og sengene sikrer jer en god nats søvn, mens de lydisolerende vinduer holder al støj fra gaden ude. Bruno’s Home ligger ved et af Malagas mange små torve, som er omkranset af spisesteder og barer. Herfra er der ikke langt til Calle Nueva og Calle Larios, hvor I kan shoppe amok. Eller I kan snuppe en kulturel dag med masser af museumsbesøg og sightseeing. Husk også at lægge vejen forbi Malagas stemningsfulde bypark med et væld af subtropiske planter. I kan gå gennem parken ned mod Malagueta strand og Malagas marina, hvor der også er mange spisesteder og butikker.

 

Genteel Home San Agustín

Stor og lys ferielejlighed i Malaga centrum

Hvis man ikke vidste bedre, skulle man jo tro, at denne lejlighed lå midt i en skandinavisk metropol. Den hjemlige indretning i Genteel Home San Agustin vil i hvert fald falde i mange skandinavers smag. Faktisk kan I vælge mellem flere forskellige lejligheder hos denne udlejer alt afhængig af, hvor mange I rejser sammen. Den største lejlighed har plads til 6 personer og er hele 256 kvadratmeter stor. De 3 soveværelser er store og smagfuldt indrettede lige som resten af lejligheden. Som om det ikke var nok, er der også en terrasse med udsigt over Malaga, så I kan få et glimt af nogle af byens mange seværdigheder og vartegn.

Placeringen af denne luksuriøse ferielejlighed i Malaga er også helt perfekt, hvis du vil opleve og opdage alt, hvad denne perle af en sydspansk ferieby har at byde på. Lejligheden ligger lige over for Malagas katedral, så I er tæt på alt! Restauranter, barer, museer, historiske seværdigheder og små hyggelige torve omkranset af smukke bygninger – det hele ligger lige uden for døren. Kun hvis I også vil ned på Malagueta strand, forbi lystbådehavnen eller shoppe i nogle af storcentrene, kommer I til at gå lidt. Men der er stadig tale om en overkommelig afstand, og det giver jer blot mulighed for at se lidt mere af byen og suge atmosfæren i de spanske gader til jer.

Beliggenheden får karakteren 9,9 ud af 10 mulige hos tidligere gæster, så her er virkelig tale om en dejlig luksus-lejlighed lige i hjertet af Malaga. Det bliver næppe bedre, hvis I gerne vil leje en ekstra stor ferielejlighed i Malaga centrum med moderne bekvemmeligheder og sågar en terrasse med udsigt.