7 hoteller med balkon i København

Adgang til sin egen balkon kan være lidt af en luksus midt inde i det pulserende byliv. Balkonen giver dig et uderum, hvor du kan trække luft, nyde en flot udsigt og følge lidt med i livet på gaden uden at stå midt i et mylder af trafik og mennesker.

7 hoteller med balkon i København

Et hotelværelse med balkon giver dig lidt ekstra plads, når du er ude at rejse. Bor du normalt i hus, kan du måske savne muligheden for lige at træde ud i det fri, når du er inde i byen, og så kommer en altan til sin ret – især hvis du booker et hotel i et fredeligt kvarter i København. Du kan mærke den friske luft og solens stråler uden først at bevæge dig flere etager ned og gennem hotellets lobby. Et hotel med balkon i København giver ganske enkelt dit ophold et ekstra strejf af luksus, når du udnytter muligheden for at nyde et glas vin eller en kop kaffe med udsigt over byens tage.

Bo på Københavns mest centrale hotel med balkon

Bo på Københavns mest centrale hotel med balkon

Du kan vælge mellem flere forskellige værelser med balkon hos CPH Hotel i København alt afhængig af, om du rejser som single, par eller familie med børn, og om du bare har brug for det mest basale eller ønsker lidt mere komfort. Hotellet ligger lige i hjertet af København i gåafstand til hovedbanegården, Tivoli, Strøget, Vesterbro og Kødbyen. Flixbus stopper praktisk talt ved døren. Ankommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder og ladestation til elbiler. Nærmeste nabo er DGI Byen med det populære Vandkulturhus, og gæster hos CPH Hotel har gratis adgang til alle pools. Prisen for et værelse med altan er inklusiv morgenmad, som du er velkommen til at tage med op på værelset, hvis du gerne vil starte dagen med morgenmad i solen.

Nyd et ophold på et flot historisk designhotel med balkon i hjertet af København

Nyd et ophold på et flot historisk designhotel med balkon i hjertet af København

Imperial Hotel er med sin beliggenhed mellem Vesterport og Tivoli helt perfekt til dig, der vil på en storbyferie med kort afstand til mange af Københavns oplevelser og seværdigheder som fx Planetarium, Rosenborg Slot og Rundetårn. Du bliver budt velkommen med smil i samme øjeblik, du træder ind i receptionen. Det 4-stjernede hotel sætter dig i centrum, så du føler dig godt tilpas og kan nyde et dejligt ophold i København. Måske vil du føle dig hensat til en lille tidslomme, for hotellet blev bygget i 1950’erne og er spækket med designklassikere fra den æra. Vil du rigtig forkæle dig selv, kan du bo på et værelse med balkon. Det er ekstra store værelser, som ligger på de øverste etager, så du undgår at blive generet af trafikstøj, når du sidder ude på altanen og nyder den gode udsigt over København.

Forsød dit ophold i København med luksus og balkon på nyt 4-stjernet hotel

Forsød dit ophold i København med luksus og balkon på nyt 4-stjernet hotel

For få år siden slog WIDE Hotel dørene op for sine gæster. Det smukt indrettede hotel er en lille oase af luksus med moderne design, møbler i høj kvalitet og pragtfulde farver, som inviterer dig til at slappe af og nyde et par dage væk fra hverdagen. Mange af værelserne har privat balkon og en god udsigt, så du fx kan starte dagen med en varm kop kaffe og lidt frisk luft, inden turen går ned til en formidabel morgenmad i restauranten. Der er elkedel og minibar på alle værelser, så du kan få slukket tørsten uanset, om du foretrækker kaffe, te eller stærkere sager. Beliggenheden på Studiestræde er helt central i København. Her kan du bo kun et stenkast fra de smalle gader i latinerkvarteret, hvor det vrimler med små caféer og alternative butikker. Rådhuspladsen og Tivoli ligger rundt om hjørnet, så der er kort afstand til alt det bedste, som København kan byde på til en mindeværdig miniferie.

Lad romantikken blomstre i smukke omgivelser tæt på Københavns Hovedbanegård

Hotel med balkon ind mod gården centralt i København

Bag Københavns Hovedbanegård har det hyggelige boutique-hotel Axel Guldsmeden hjemme. Adressen er Colbjørnsensgade, hvor du også finder mange andre hoteller i de historiske bygninger, da det er en yderst central beliggenhed i København. Området vrimler med caféer, som byder på kaffe, brunch og frokost. Det er helt ideelt, hvis du vil spise sen morgenmad, for du kan fravælge hotellets morgenmad, når du booker dit hotelværelse. Det gør dit ophold mere fleksibelt. Alle værelser på Axel Guldsmeden er individuelt indrettet med inspiration hentet fra Bali. Det giver den unikke atmosfære et strejf af mystik. I hotellets gårdhave kan du nyde en stille stund, eller du kan koble helt af i spaen med sauna, dampbad og jacuzzi. Vil du have et værelse ind mod gården, kan du bo på et lækkert superior-dobbeltværelse med balkon. Vil du have det bedste af det bedste, kan du booke en penthouselejlighed med udendørs spa på terrassen. Det er de perfekte rammer til en romantisk overnatning i København.

Forkæl dig selv med et ophold på lækkert hotel på Kalvebod Brygge

Forkæl dig selv med et ophold på lækkert hotel på Kalvebod Brygge centralt i København

Du kan nyde den mest fantastiske udsigt til vandsiden, hvis du bor på et værelse med balkon hos Copenhagen Island Hotel. Hotellet har en dejlig beliggenhed på Kalvebod Brygge ud mod Sydhavnen. Det store shoppingcenter Fisketorvet ligger lige ved siden af, så du kan slå dig løs med shopping, frokost og måske en tur i biografen. Det er nemt at komme hertil i bil, og der er gode parkeringsforhold. Vil du ind til centrum af København, kan du gå over til Dybbøl Station i løbet af 5 minutter for derefter at hoppe på S-toget. Dybbøl Station er sidste stop inden Hovedbanegården, så der kører hele tiden tog her. Indretningen af værelserne på Copenhagen Island Hotel er inspireret af yachter i luksusklassen med hvide sejl, metalliske skibsmaster og inventar i palisandertræ. Har du booket et værelse med altan, kan du sidde ude og suge den maritime stemning til dig med en kølig drink fra minibaren i hånden.

Slap af på eksotisk luksushotel tæt på grønne områder

Forkæl dig selv med et ophold på luksushotel med balkon i København

I et mere roligt hjørne af København ligger luksushotellet Bryggen Guldsmeden. Herfra er der kort afstand til store grønne områder og den urbane bypark på Islands Brygge. Det er et kvarter fuld af charme. Afstanden ind til centrum af København er perfekt til en gåtur, hvis du vil suge stemningen til dig. Skal det gå lidt hurtigere, kan du leje cykler på hotellet. Eller du kan hoppe på bussen. Eller gå over til metrostationen ved universitetet. Der er nok muligheder for at komme nemt rundt i København, selv om du vælger et hotel på Amager. Ud over fred og ro kan du se frem til masser af luksus i form af udendørs swimmingpool, fitnesscenter, sauna, bar og restaurant. Indretningen er gennemført overdådig, varm og eksotisk med inspiration fra Bali. På de øverste etager kan du bo på et værelse med balkon og udsigt til den hyggelige gårdhave, så du helt glemmer, at du bor i hektiske København.

Glæd dig til luksus på et hotel med den perfekte beliggenhed midt i København

Luksus hotel med balkon centralt i København

Vågn op til synet af Rundetårn og Vor Frue Kirke, når du trækker gardinerne fra efter en god nats søvn på Hotel Skt. Petri i Københavns middelalderkvarter. Det 5-stjernede hotel er i en liga for sig selv, så her kan du glæde dig til et ophold ud over det sædvanlige. Lobbyens indretning stråler af international elegance, indretningen er eksklusiv med interiør i den bedste kvalitet, og på badeværelserne hænger de blødeste frottébadekåber. Start dagen med en fantastisk morgenmad, inden du udforsker Københavns historiske seværdigheder, shopper amok på Strøget, går på opdagelse i Latinerkvarteret eller forkæler dine smagsløg med en udsøgt frokost. Mulighederne er mange, når du bor midt i alle herlighederne. Tilbage på hotellet kan du sippe en lækker cocktail i hotellets hotte bar. Vil du give den fuld gas på din ferie i København, kan du bo på et stort skyline-værelse med balkon, som giver dig mulighed for at nyde en storslået udsigt, mens du udpeger de mange skønne tårne, som rager op over byens tage.