7 store ferielejligheder få skridt fra Malagueta strand

Malagueta er stedet for dig, der drømmer om en sommerferie i Malaga, hvor du både kan nyde alt det bedste, som byen har at byde på, og udfolde dig som strandløve eller bikinibabe. Malagueta er både navnet på en af Malagas mest populære strande og bydelen, som ligger lige ned til den lange brede sandstrand af samme navn.

7 store ferielejligheder få skridt fra Malagueta strand

Det kan være billigere at bo i en ferielejlighed i Malagueta frem for på et hotel, hvis I er en stor familie eller gruppe af venner, der rejser sammen. Lejen for en lækker ferielejlighed i Malagueta kan sagtens stå mål med prisen på 2-3 hotelværelser, især hvis I gerne vil bo så tæt som muligt på Malagueta strand. Eller måske vil I bare gerne have lidt mere plads, frihed til at spise morgenmad når det passer jer og helt ubekymret nyde en dejlig varm ferie med masser af sol, strand, shopping og oplevelser. Kort sagt kan I opleve alt det bedste, som Malaga har at byde på, hvis I lejer en lækker ferielejlighed i Malagueta.

Her har jeg taget et kig på mulighederne og fundet 7 dejlige ferielejligheder i Malagueta med god plads til 5-8 personer. Nogle af lejlighederne på listen har egen balkon, hvor I også kan nyde solen, mens andre lejligheder byder på en fantastisk udsigt over det azurblå Middelhav.

 

Apartamento Puerto Malagueta

Stor ferielejlighed ved Malagueta strand

Med en perfekt beliggenhed få skridt fra centrum, stranden og havnen er Apartamento Puerto Malagueta et godt valg, hvis du leder efter en stor ferielejlighed i Malagueta med plads til 6 personer. Lejligheden er 80 kvadratmeter stor. Har du lejet en bil, mens du er i Malaga, kan du parkere den i parkeringshuset lige ved siden af. Der er knyttet en gratis parkeringsplads til denne ferielejlighed i Malagueta, men den er bedst til en mindre bil som fx en Ford Fiesta.

Her er tale om en flot, lys og moderne lejlighed med smagfuld indretning og alt, hvad du får brug for på din ferie. Her er et veludstyret køkken med alt hvad der skal til for selv at lave mad, og så er der selvfølgelig også vaskemaskine, aircondition, wi-fi og tv.

Ferielejligheden Apartamento Puerto Malagueta ligger i et hyggeligt kvarter med smalle gader og mange spise- og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. Der er cirka 150 meter til stranden Malagueta, så du skal praktisk talt bare krydse vejen, før du mærker sandet mellem tæerne. Samtidig vil du her bo i gåafstand til mange af Malagas øvrige attraktioner som fx katedralen, Gibralfaro-borgen og Picasso-museet.

 

Apartamento a 50 metros de la playa malagueta con vistas al mar

Ferielejlighed i Malagueta 50 meter fra stranden

Vil du bo endnu tættere på Malagueta strand, får du det næppe bedre end hvis du lejer ferielejligheden Apartamento a 50 metros de la playa malagueta con vistas al mar. Direkte oversat til dansk er her tale om en lejlighed 50 meter fra stranden Malagueta med havudsigt. Så kan navnet på en ferielejlighed vist ikke blive mere sigende.

Det er en stor ferielejlighed på 130 kvadratmeter med plads til hele 8 personer fordelt på 4 soveværelser. Den er lys og moderne indrettet, så enhver skandinav vil føle sig hjemme. Her er god plads med et rummeligt køkken, som har alt hvad du skal bruge, hvis du selv vil svinge gryder og pander. Der er en dejlig udsigt fra balkonen ud mod vandet og palmerne på stranden. Nyd morgenkaffen her, inden du starter dagen med en frisk dukkert i Middelhavet.

Tidligere gæster giver denne ferielejlighed i Malagueta topkarakter. Helt præcist 9,7 point ud af 10 mulige, så det kan næsten ikke blive bedre. Det er især komfort og faciliteter, der trækker op, så gæsterne vurderer, at de får virkelig meget for pengene på deres ferie, hvor der skal være plads til både badeferie og byferie under den spanske sol.

 

Luxury Premium

Luksus ferielejlighed i Malagueta

Vil du have en uforglemmelig ferie sammen med din familie eller venner, kan luksuslejligheden Luxury Premium være den perfekte ramme for jeres ophold. Det er en stor, lys ferielejlighed i Malagueta med balkon, havudsigt, 3 soveværelser og plads til 6 personer. Der er to badeværelser, mulighed for at parkere på en overvåget parkeringsplads, hund er tilladt, og så er alle gæster uanset alder velkomne her.

Lejligheden er nyrenoveret med alt i moderne bekvemmeligheder som fx vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Du kan købe ind i de nærliggende butikker og kreere et lækkert måltid mad i det store køkken, mens du kaster et blik ud af vinduet og glæder dig til at dyppe tæerne i havets blå bølger.

Badevandet i Malagueta er dejligt lunt i juli, august og september med en gennemsnitlig temperatur på 22-23 grader, så er det hovedattraktionen på din ferie i Malaga, skal du selvfølgelig også bo tæt på stranden. Luxury Premium ligger få skridt fra stranden Malagueta, så du kan nyde dette paradis i fulde drag.

 

Apartamento Malagueta 1 Linea playa centro Malaga

Ferielejlighed i Malagueta med balkon med havudsigt

Rejser I af sted i en gruppe på 8 personer, kan det være svært at finde en ferielejlighed i Malagueta, som har plads til jer alle. Men bare rolig, Apartamento Malagueta 1 Linea play centro Malaga er stor og rummelig, så her kan I alle bo sammen og nyde en dejlig ferie med sol fra en skyfri himmel og det dejligste lune badevand på den familievenlige strand. Synes I, at Malagueta er lidt for overrendt, kan I glæde jer over, at denne ferielejlighed også ligger tæt på stranden La Caleta.

Apartamento Malagueta 1 Linea playa centro Malaga ligger i første parket til stranden Malagueta. Balkonen har havudsigt, så du lige kan tjekke, om det er et godt tidspunkt at snuppe en dukkert, inden du smutter ud af døren. Sengene er dejligt komfortable. Der er to badeværelser, hvilket nok kan være en fordel, hvis I bor 8 personer sammen. Køkkenet er stort og har alt, hvad I skal bruge, hvis I da ikke vil spise ude. Jeres vært vil hellere end gerne anbefale en god restaurant i kvarteret, som også byder på mange indkøbsmuligheder.

 

Malaga Playa centro ideal familia y amigos

Stor ferielejlighed i Malagueta med plads til 8 personer

En anden mulighed, hvis I leder efter en stor ferielejlighed i Malagueta med plads til 8 personer, er Malaga Playa centro ideal familia y amigos. Der er 4 soveværelser og 2 badeværelser i den 130 kvadratmeter store ferielejlighed, som ligger lige mellem Malagueta strand og den berømte Gibralfaro-borg, som maurerne begyndte at bygge i 929 og siden udvidede i 1300-tallet. Fra balkonen er der udsigt til tyrefægterarenaen, som er nærmeste nabo. Det er et stille og roligt kvarter.

Vil I ind og besøge fx Malagas katedral eller Picasso-museet, kan I spadsere næsten hele vejen gennem en af byens største parker. Trods den centrale placering ligger denne lejlighed ganske enkelt i et smørhul tæt på både strand og park. Værten er yderst hjælpsom, så opstår der problemer under jeres ophold, er han jeres redningsmand.

Denne ferielejlighed i Malagueta har alt, hvad der skal til for at sikre jer en dejlig ferie. Her er vaskemaskine, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, masser af køkkengrej, aircondition, elevator i bygningen og gratis parkering tæt på.

 

Alborán Beach Terrace

Dejlig ferielejlighed i Malagueta med plads til 5 personer

Alborán Beach Terrace byder på en storslået udsigt over Malagueta strand. Det er er en velplaceret ferielejlighed i Malagueta med plads til 5 personer. Hunde er også velkomne. Lejligheden er 85 kvadratmeter stor og har 3 soveværelser, 2 badeværelser og et mindre køkken, som har både vaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn og kogeplader.

Stranden ligger lige uden for døren. Rundt om hjørnet ligger marinaen med masser af spisesteder og små butikker. Tidligere gæster er begejstrede for at bo i denne ferielejlighed og giver den topkarakterer på alle parametre.

 

Malagueta Blue

Malagueta Blue er en ferielejlighed med plads til 5 personer

Malagueta Blue er endnu en ferielejlighed i Malagueta, som kan prale af en balkon med havudsigt. Malagueta strand ligger 50 meter væk. Det er en stor og rummelig lejlighed på 85 kvadratmeter med plads til 5 personer. Kvadratmeterne fordeler sig på 3 soveværelser, et badeværelse, køkken og stue.

Den hyggelige indretning vil få dig til at føle dig hjemme i det øjeblik, du træder ind ad døren. Her er lyst, pænt og rent. Er du fodboldfan, kan du glæde dig over, at dekoderen på tv’et giver dig mulighed for at se masser af fodbold.

Også her bor du tæt på marinaen i et af Malagas bedste kvarterer med masser af restauranter og butikker. Vil du rundt og opleve mere af Malaga og omegn, stopper bussen lige uden for døren. Vil du gerne være uafhængig af offentlige transportmidler og deres faste ruter, kan du leje cykler lige i nærheden af denne ferielejlighed i Malagueta.