9 skønne hotelophold viser Bornholm fra øens bedste side

Bornholms charme er et unikt mix af rå klipper, fine sandstrande, store skove og idylliske kystbyer. Naturoplevelserne kan du krydre med spændende besøg i historiske ruiner, gamle granitbrud, udtjente militære anlæg og kreative glaspusterier, inden det er tid til at smage på de røgede sild.

9 skønne hotelophold viser Bornholm fra øens bedste side

Langs kysten ligger en række af Bornholms bedste hoteller. Her kan du bo komfortabelt i charmerende omgivelser præget af øens unikke beliggenhed ude i Østersøen. Det er et hjørne af Danmark, som alle bør besøge, og der er rig mulighed for at krydre et dejligt hotelophold på Bornholm med uforglemmelige oplevelser uanset, om du er til afslapning, aktiv ferie, kultur, historie, gastronomi eller måske lidt af det hele.

Strandhotellet i Sandvig

Strandhotellet i Sandvig på Nordbornholm

Få meter fra Nordbornholms bedste sandstrand venter 45 hyggelige og indbydende værelser bag Strandhotellets lyse facade. Mange af de enkelt indrettede værelser har den smukkeste havudsigt takket være hotellets højtliggende placering over for Sandvigs havn. Der hersker en afslappet atmosfære på det familiedrevne hotel, som hører til blandt Bornholms ældste hoteller med en historie, som strækker sig helt tilbage til 1895. De fleste af værelserne er nyrenoverede med nænsom hånd. Alle værelser er indrettet i rolige farver inspireret af de blå bølger og grå granit, som kendetegner Nordbornholms rå natur, hvor Hammerknuden rejser sig mod himlen.

The Falcon Hotel i Allinge

The Falcon Hotel i Allinge på Bornholm

Eventyret venter på The Falcon Hotel. Det er et unikt boutique hotel med personlighed og gennemført indretning i colonial chic stil, som kombinerer romantik og nostalgi med et strejf af safari, så man nemt kommer til at drømme sig til den afrikanske savanne. Ikke to værelser er indrettet ens, men varme farver, bløde puder og et væld af fine detaljer går igen uanset, om du vælger at bo i en suite med havudsigt eller et værelse med balkon. Atmosfæren er familiær og afslappet, så du er velkommen til at spise din morgenmad i loungens sofa med udsigt til den forrevne klippekyst.

Allinge Badehotel

Allinge Badehotel på Bornholm byder på et skønt hotelophold

Det fine bindingsværk røber, at Allinge Badehotel har hjemme i bygninger med en lang historie bag sig. Når du træder ind ad døren, åbenbarer sig et smukt istandsat hotel, hvor alle 24 værelser er elegant indrettet med nostalgiske træpaneler, stribede tapeter, småsprossede vinduer og komfortable senge. Alt er naturligvis holdt i lyse farver, som trækker det vidunderlige lys ind i rummene. Du kan glæde dig til et dejligt hotelophold kun et minuts gang fra en fin lille sandstrand med en fast badebro, hvis trin fører dig ned i vandet. Den børnevenlige strand har lavt vand, så hele familien kan boltre sig og nyde godt af en dukkert.

Stammershalle Badehotel mellem Allinge og Gudhjem

Stammershalle Badehotel er en dejlig ramme for et hotelophold på Bornholm

Tiden går i stå, når du ankommer til Stammershalle Badehotel. Det ikoniske badehotel er en oase af fred smukt placeret mellem hav, klipper og skov, hvor du kan sænke skuldrene og suge naturens skønhed til dig. Alle værelser er nyrenoverede med ærbødig respekt for hotellets unikke historie og arkitektur, så værelser såvel som suiter emmer af romantisk nostalgi i luksuriøse omgivelser. Melder trangen til eventyr sig, kan du gå en tur ad den smukke kyststi, som snor sig hele vejen til Helligdomsklipperne og Gudhjem.

Melsted Badehotel i Gudhjem

Melsted Badehotel i Gudhjem

Ved vandkanten syd for Gudhjem titter Melsted Badehotel frem blandt grønne træer. Den kridhvide funkisbygning er det naturlige midtpunkt hos det traditionsrige hotel, som i dag råder over 6 bygninger med rummelige værelser og fine ferielejligheder indrettet romantisk og indbydende i lyse farver afstemt efter den omgivende natur. Beliggenheden er intet mindre end perfekt med få meter til en fin sandstrand med badebro. Det er ren luksus at nyde fred og ro i den hyggelige og uformelle atmosfære, hvor alt går op i en højere enhed med dejlige senge, god mad og opmærksomt personale.

Hotel Siemsens Gaard i Svaneke

Hotel Siemsens Gaard i Svaneke

Med hav og havn lige uden for døren ligger Hotel Siemsens Gaard på byens bedste adresse i Svaneke. Fra gårdhaven i den gamle velbevarede købmandsgård opført i 1600-tallet kan du nyde den fantastiske udsigt over sejlbådene, som vugger i vandet, mens du forkæler dine smagsløg med en kulinarisk oplevelse tilberedt af nøje udvalgte råvarer fra de lokale gårde og gartnerier. Hotellets 49 værelser er enkelt indrettet i lyse farver og ligger fordelt i hotellets hovedbygning og den ene af længerne. På badeværelset står lækker økologisk sæbe og shampoo, som tilføjer det lille ekstra strejf af luksus til dit hotelophold.

Strandhotel Balka Søbad syd for Nexø

Strandhotel Balka Søbad byder på dejligt hotelophold på Bornholm

100 meter fra en af Bornholms bedste strande kan du nyde et skønt hotelophold på Strandhotel Balka Søbad med indkvartering i store nyrenoverede værelser. Både dobbeltværelser og familieværelser er udstyret med et praktisk lille tekøkken, hvor der blandt andet er køleskab og elkedel. På nogle af værelserne er du velkommen til at tage din hund med. Du kan starte dagen med kaffe på den private terrasse eller balkon, inden det er tid til at gå om bord i den lækre morgenmadsbuffet, som har noget til enhver smag. Børnene vil elske den opvarmede pool, men den fine hvide sandstrand er også børnevenlig med sit lave rolige vand. Fra Balka er det muligt at vandre langs kysten ind mod Nexøs livlige bymidte eller ned til den idylliske havn i Snogebæk.

Fredensborg Badehotel i Rønne

Fredensborg Badehotel i Rønne

Hyggen er i top hos Fredensborg Badehotel, som er et moderne badehotel med lys, skandinavisk indretning, opvarmet swimmingpool med havudsigt, udendørs spabade, gratis lånecykler og fitness. Værelserne er store og nyrenoverede med komfortable senge og egen balkon eller terrasse. Du kan hoppe i Østersøen fra badebroen, låne et paddleboard, gå en tur ad skovstier ind mod Rønne eller bare slappe af i det udendørs loungeområde, mens du nyder udsigten. Alt ånder fred og ro på det 4-stjernede voksenhotel, hvor gæsterne skal være minimum 16 år gamle.

Hotel Herold i Hasle

Hotel Herold i Hasle på Bornholms vestkyst

Du vil føle dig velkommen fra første færd, når du træder ind ad døren til Hotel Herold, som bedst kan beskrives som en krydsning mellem et hotel og et pensionat. Der bliver også taget godt imod hunde. Værelserne er enkelt men hyggeligt indrettet med senge, siddepladser, tv og badeværelse. Nogle værelser har havudsigt og balkon. Du kan også nyde den fantastiske udsigt over havneområdet i Hasle fra de udendørs fællesarealer. Hotellets imødekommende værter serverer en god og mættende morgenmad med rigeligt af det hele i den hyggelige spisestue, der er indrettet som en nostalgisk lille tidslomme. Vil du rundt og opleve mest muligt af Bornholm på dit hotelophold, kan du leje bil, cykel eller elcykel. Der er gode cykelruter lige uden for døren.