9 sommerhuse i Nordjylland med plads til mindst 20 personer

En ferie sammen på tværs af generationer kan knytte tætte bånd i familien. Gode oplevelser og dejlige ferieminder bringer jer tæt på hinanden. Det kræver imidlertid masser af plads, hvis flere generationer vil holde en vellykket ferie under samme tag. En budgetvenlig løsning kan være et ekstra stort sommerhus.

9 sommerhuse i Nordjylland med plads til 20 personer

Plads skal der til, hvis flere generationer skal holde en vellykket ferie sammen under et tag. Når rammerne er på plads med et veludstyret køkken, masser af opholdsområder indenfor og en stor terrasse, er det op til jer at skabe dejlige ferieminder sammen. Fælles oplevelser kan styrke sammenholdet på tværs af familien, og lange gode snakke kan give indblik i forskellige måder at anskue livet hos den unge og den ældre generation. 

Når 2-3 generationer drager på ferie sammen i Nordjylland, vil der være behov for mange sovepladser. Heldigvis er det muligt at leje et stort sommerhus i Nordjylland med plads til 20 personer, så bedsteforældre, børn og børnebørn kan bo side om side. Det giver masser af kvalitetstid, hvor bedsteforældrene kan hygge sammen med børnebørnene, mens forældrene får en chance for at slappe af og nyde en rolig stund uden forstyrrelser.

Stort sommerhus tæt på strand ved Nissum Bredning med plads til 21 personer

Stort sommerhus tæt på strand ved Nissum Bredning i Nordjylland med plads til 21 personer

Der er god plads at boltre sig på i dette renoverede sommerhus i det sydlige Thy. Fordelt på 8 soveværelser er der plads til 21 personer. Huset er stort og rummeligt med 370 kvadratmeter fordelt på 2 etager og en dejlig beliggenhed på en højtliggende naturgrund på 23000 kvadratmeter. Der er mange muligheder for aktiviteter både inde og ude lige fra bordtennis til udendørs legeplads, fodbold, shelter og bålhygge. Vildmarksbadet har plads til 6-8 personer, som kan nyde den fantastiske udsigt over vandet. Hele huset er gearet til mange gæster på én gang. Der er stort køkken med ekstra køleskab, 2 ovne og masser af opbevaringsplads. Både inde og ude er der rigeligt med siddepladser, så hele familien kan spise sammen, lige som der er god mulighed for at trække sig lidt tilbage, hvis man trænger til et øjeblik for sig selv. Sommerhuset har ladestander til elbil, så du slipper for bekymringer om, hvor du kan lade din bil op.

Nyt stort sommerhus med plads til 22 personer og hund ved børnevenlig strand i Nordjylland

Nyt stort sommerhus med plads til 22 personer og hund ved børnevenlig strand i Nordjylland

Ved Bratten Strand lidt nord for Frederikshavn kan du leje dette toplækre store sommerhus, hvor hele 22 personer kan overnatte samtidig. Hunden kan også komme med, så den kan holde ferie sammen med hele den store familie. Der er gode pladsforhold både inde og ude. Værelserne er fordelt i to sektioner af huset med de fælles opholdsrum i midten som husets hjerte. I køkkenet er der dobbelt komfur og to opvaskemaskiner, rigeligt med service, bestik og glas og et langbord med siddepladser til alle. Der er stor indendørs swimmingpool med rutsjebane, spa, sauna, aktivitetsrum, brændeovn og udendørs legeplads med klatretårn og trampolin. Møblerne er flotte, og hele indretningen inviterer til at hygge sig i godt selskab. En kort gåtur fra sommerhuset ligger Bratten Strand, som er en børnevenlig sandstrand ud mod Kattegat.

5-stjernet sommerhus med god plads og 3 separate soveafdelinger

Stort luksus sommerhus i Nordjylland

Nørre Lyngby tæt på naturskønne Rubjerg Knude i Nordjylland er et dejligt sommerhusområde mellem Løkken og Lønstrup. Med 8 soveværelser og en stor hems er der sovepladser til 20 personer i dette store sommerhus i Nordjylland. Værelserne er fordelt i 3 sektioner af huset med tilhørende badeværelser. Ikke nok med at det er et stort sommerhus med hyggelig indretning og herligt lysindfald – her er også masser af luksus i form af en stor indendørs swimmingpool med rutsjebane, spabad, sauna, brændeovn, ladestation til elbil samt aktivitetsrum med billard, bordtennis og bordfodbold. Der er 4 fjernsyn og 2 Playstations, så der er underholdning til alle, hvis vejret ikke arter sig. På en solskinsdag kan børnene slå sig løs på legepladsen, mens de voksne hygger sig på den store terrasse, som er delvis overdækket. Køkkenet er ekstra stort med 2 køleskabe og 2 komfurer, så der er faciliteter til at lave mad til hele forsamlingen. Det er tilladt at tage hund med, og der er gode muligheder for at fiske. Stranden i Nørre Lyngby er en bred sandstrand, hvor det er tilladt at køre i bil.

Stort sommerhus med 2 aktivitetsrum, indendørs swimmingpool, spa og sauna i Nordjylland

Stort sommerhus med 2 aktivitetsrum, indendørs swimmingpool og jacuzzi i Nordjylland

Når mange mennesker er samlet under samme tag, kan et enkelt aktivitetsrum måske være lige i underkanten på en regnvejrsdag eller mørk aften. Med plads til 22 personer og hunde kan det være rart med flere muligheder for at dele sig op. Dette sommerhus i Nørre Lyngby er indrettet med hele 2 aktivitetsrum. Det ene rum er en billardstue med lænestole, tv, dvd-afspiller og bar. I det andet rum er der bordtennis, bordfodbold, PlayStation, tv og dvd-afspiller. Den indendørs pool er stor og har rutsjebane og jacuzzi, som nok især vil lokke på de kølige dage, hvor Vesterhavet bider fra sig. Udenfor er der gyngestativ og fodboldmål til børnene og hundegård med hundehus til en eventuel hund, så det 4-benede medlem af familien også kan komme med på ferie.

Nyt,  moderne og stort sommerhus i Nordjylland med plads til 28 personer og hund

Nyt,  moderne og stort sommerhus i Nordjylland med plads til 28 personer og hund

Skal alt spille helt perfekt på ferien, så du bare kan slappe af og nyde samværet med venner og familie, kan et lækkert nyt sommerhus med masser af luksus være den ideelle feriebolig. Tag et kig på dette kæmpe sommerhus i Nørre Lyngby, hvor hele 28 personer kan sove fordelt på 11 soveværelser og en stor hems. Det er også tilladt at tage hunde med. Opholdsstuen er indrettet i en flot og enkel stil med lækre møbler og god belysning. Der er højt til loftet og god akustik, så lyden ikke bliver kastet frem og tilbage mellem væggene. Der er indendørs swimmingpool, spa både inde og ude, sauna, aktivitetshus, gulvvarme, genvex-anlæg og ladestation til elbil. På den store terrasse er det muligt at finde læ, skygge eller sol alt afhængig af vejret, mens børn og barnlige sjæle slår sig løs med fodbold eller en svingtur på gyngerne. Fra sommerhuset er der 500 meter til stranden, som ligger for foden af en stejl klint. Der er trapper ned til stranden. Området er virkelig skønt med kort afstand til det populære udflugtsmål Rubjerg Knude Fyr, så her er rig mulighed for at gå lange ture på stranden, langs klinterne og i vandreklitten Rubjerg Knude.

Stort sommerhus ved en af Nordjyllands bedste strande

Stort sommerhus ved en af Nordjyllands bedste strande

Foretrækker du at bo i et sommerhus, som ligger lidt afsides med god afstand til naboerne, skal du væk fra de store sommerhusområder. Er I samtidig en stor flok, der skal på ferie sammen, begynder det at blive svært at finde et sted, hvor I alle kan bo sammen. Syd for Løkken kan I indkvartere jer i et tidligere landsted, som er velegnet til både familietræf, lejrskole og kursusophold. Der er sovepladser til 24 personer, og hunden må også gerne komme med. De fleste af værelserne har direkte udgang til terrassen. Indenfor er der mange aktiviteter som fx dart, bordtennis og billard. Huset ligger ganske ugeneret på en stor naturgrund, hvor der blandt andet er indrettet bålplads. Vil I ned på stranden, som er helt i top med fint sand, kan I gå derned på en marksti. Køkkenet er et stort industrikøkken med masser af køle- og fryseplads samt industriovn, så der er faciliteter til at lave mad til hele gruppen på én gang. Der er desuden et godt grillområde på terrassen lige uden for køkkenet.

Stort, lyst og lækkert sommerhus kun 50 meter fra dejlig strand i Nordjylland

Stort, lyst og lækkert sommerhus kun 50 meter fra dejlig strand i Nordjylland

Midt mellem de to populære feriebyer Løkken og Blokhus kan du leje et helt fantastisk sommerhus med plads til 22 personer. Der er 22 dobbeltværelser, som alle har eget bad, hvilket absolut er en luksus, når man bor mange sammen i et sommerhus. Det gør også huset særdeles velegnet til at afholde kursus med tilhørende ophold helt tæt på en lækker badestrand. Frister bølgerne ikke, har du måske mere lyst til at hoppe i den udendørs spa, som har plads til 6 personer. Der er stort køkken med alt, hvad du får brug for til at tilberede mad til alle gæster på én gang, og der er selvfølgelig rigeligt med spise- og siddepladser til alle. Hele huset bliver varmet op med gulvvarme. Vægge og lofter er godt isoleret, så du kan holde varmen både sommer og vinter eventuelt suppleret med hjælp fra luft-til-luft-varmepumpen. Udenfor er der en stor indhegnet terrasse med masser af borde, bænke, grill og udekøkken. Til børnene er der legeplads med legetårn og sandkasse.

Ideelt sommerhus ved Limfjorden til lejrskole eller familietræf

Ideelt sommerhus ved Limfjorden i Nordjylland til lejrskole eller familietræf

Det kan være svært at finde et sommerhus til den helt store familie, en lejrskole, et kursusophold eller et firma, som vil ryste medarbejderne sammen, hvis du efterspørger en beliggenhed et andet sted end ved Vesterhavet – men her er muligheden. På den nordlige side af Salling tæt på Limfjorden kan I alle bo under samme tag i et ekstra stort sommerhus med sovepladser til hele 26 personer. Hunde er også velkomne. Bygningerne har tidligere dannet ramme om skolen i landsbyen Åsted. Efter en omfattende renovering er den gamle skole blevet til et dejligt og rummeligt sommerhus fordelt på 3 bygninger, hvilket giver mulighed for at sove i fred og ro, mens gruppens natteravne kan hygge sig i hovedhuset, hvor køkkenet ligger, eller i aktivitetshuset, hvor der er mulighed for at spille billard, bordfodbold og bordtennis. Andre faciliteter inden for inkluderer spa, sauna og brændeovn. Udenfor er der legeplads med gyngestativ og trampolin til børnene og hundegård til hundene. 

Feriebolig med eksklusiv indretning 50 meter fra Kattegat

Stort luksus sommerhus med udsigt ved Kattegat i Nordjylland

Syd for Limfjordens udløb i Kattegat ligger denne flotte luksus feriebolig med elegant møblering og en parklignende have med egen sø. De eksklusive rammer byder blandt andet på en flot stue med flygel og pejs, en spisestue i romantisk stil, et stort badeværelse med spa og et aktivitetsrum med pool og anden underholdning. Der er havudsigt, og vil du ned og se nærmere på vandet, er der kun 50 meter til Kattegats kyst. Melder lysten sig til en badetur i havet, kan du gå en fin tur langs vandet hen til Egense Strand, som er både børnevenlig og velegnet til kitesurfing. Foretrækker I at muntre jer med boldspil og leg, er der rigeligt med plads til at slå sig løs i husets have, hvor der selvfølgelig også er en stor terrasse til afslapning. Med 7 soveværelser og en stor hems er der sovepladser til i alt 22 personer i dette flotte og store sommerhus i Nordjylland.