Billig billeje i Alicante lufthavn

Vil du udforske Alicantes omegn og opleve det autentiske Spanien, kan det være praktisk at leje en bil. Det gør dig uafhængig af offentlig transport, så du kan være impulsiv og lade dig gribe af lysten til at gå på opdagelse på din ferie.

Der er gode muligheder for at finde billig billeje i Alicante lufthavn. De fleste vælger at bestille en lejebil til afhentning i Alicante lufthavn, så den står klar til dem, når de lander med flyet. Det gør det nemt at komme fra lufthavnen videre til ferieboligen, især hvis den ikke ligger i centrum af Alicante. Det er også praktisk, når du skal rejse hjem igen, fordi det er lige så nemt at aflevere bilen tilbage, når ferien er slut.

Sammenlign priser på billeje hos Rentalcars.com

Tjek og sammenlign priser på billig billeje i Alicante lufthavn og centrum

I Alicante kan du hente en lejebil i lufthavnen eller flere forskellige steder inde i Alicante centrum. Det er praktisk og nemt at leje bil i Alicante lufthavn, hvis du vil have en bil til rådighed under hele din ferie. Men måske har du kun brug for en bil en enkelt dag eller to, og så kan du også hente en lejebil på hovedbanegården i centrum af Alicante.

Du skal blot være opmærksom på, at der kan være forskellige priser alt afhængig af, hvor du vil hente bilen. Som oftest er det billigst at leje en bil i Alicante lufthavn. I højsæsonen er det relativt meget dyrere at leje en bil fra togstationen i Alicante. Hvis du fx kun vil leje en bil 3 dage med afhentning på stationen i Alicante, kan du komme ud for, at bilen er næsten lige så dyr, som hvis du lejede for en hel uge med afhentning i Alicante lufthavn. Det kan altså godt betale sig at bruge lidt tid på lige at sammenligne priser, så du finder den billigste pris for en lejebil i Alicante.

Lej en bil og oplev mere på din ferie i Alicante
Hvis du lejer en bil, har du mulighed for at opleve mere på din ferie i Alicante.

Mange faktorer spiller ind i prisen på biludlejning i Alicante

En søgemaskine som Rental Cars gør det nemt at sammenligne priser på billeje i Alicante. Start med at vælge datoer for dit ophold og størrelsen på den bil, som du gerne vil leje. Så får du en oversigt med forskellige steder i Alicante, hvor du kan afhente bilen. Klik dig videre for at se udvalget af biler og priser.

Der er mange biler at vælge mellem. Har du brug for mere overblik, kan du bruge søgefunktionen til fx at vælge brændstoføkonomi, aircondition, selvrisiko, depositum og kilometertal. Det er alt sammen faktorer, som spiller ind i prisen, når du skal leje en bil i Alicante. Vælger du fx at betale det lavest mulige depositum ved afhentning af bilen, vil prisen for billejen stige ganske voldsomt.

Tjek om priser og gebyrer for benzin er inkluderet i den billige billeje

Især udlejningsselskabets politik for brændstof kan have indflydelse på den samlede pris for at leje en bil i Alicante. Det er forskelligt fra bureau til bureau, hvordan de afregner prisen på benzin eller diesel. Hos nogle firmaer hedder det “forud-køb”, hvilket vil sige, at du betaler for den påfyldte benzin ved afhentning. Når du afleverer bilen igen, vil du få refunderet et beløb for den benzin, som er tilbage i tanken.

Hos andre biludlejningsfirmaer hedder det “fuld til fuld”. Så får du leveret en bil med fuld tank og skal levere den tilbage igen med fuld tank, hvis du vil undgå ekstra gebyrer. Det er ofte den billigste løsning med hensyn til den pris, som du skal betale for brændstof til en lejebil.

Det er en god idé at være særligt opmærksom på, om du skal betale et ekstra brændstofgebyr, som ikke er inkluderet i den pris, som bliver vist, når du går i gang med at booke en lejebil i Alicante. Læs derfor altid lejevilkårene grundigt igennem, inden du bestiller en bil. Så undgår du, at den billige billeje i virkeligheden viser sig at blive væsentligt højere, når du står på deres kontor i Alicante og skal hente bilen. På det tidspunkt vil bordet ofte fange, da mange biludlejningsfirmaer også kræver et gebyr, hvis du annullerer lejen mindre end 48 timer før, at du skal afhente bilen.

Andre gebyrer som du kan blive opkrævet ved leje af bil i Alicante

En billig billeje bliver ofte dyrere, når man læser alt det med småt. Her er en række eksempler på, hvad der kan forhøje prisen på leje af en bil:

 • Du er som fører under 25 år gammel
 • Du vil tilføje en ekstra fører på lejekontrakten
 • Du vil aflevere bilen et andet sted end der, hvor du hentede den
 • Du har røget i bilen
 • Du afleverer en bil, der er mere beskidt end hvad rimeligt er
 • Du afleverer en bil retur med en skade
 • Du vil hente bilen uden for kontorets åbningstid

Der kan også være andre krav for overhovedet at kunne lejen bilen som fx, at

 • føreren skal have haft kørekort i x antal år
 • føreren skal være minimum 21 år gammel

Hvad skal du have med af papirer og penge, når du lejer en bil?

Sørg for at have alle de nødvendige papirer med dig, når du skal hente din lejebil. Der er ofte kø og lang ventetid, når man skal hente sin bil i Alicante lufthavn, så du kan spare tid ved at have det hele klar på forhånd.

Det er en god idé at tjekke, hvad din biludlejer helt præcist kræver af dokumentation, når du skal hente en bil hos dem. Gør det inden du rejser hjemmefra, så du ikke risikere at have glemt noget. Hvis du ikke har alle dokumenterne med, kan biludlejeren i værste fald nægte at lade dig køre af sted i deres bil.

Du skal normalt bruge

 • en udskrift af din bestilling
 • dit reservationsnummer
 • dit kørekort
 • dit pas
 • dit betalingskort

Du skal også være opmærksom på, hvilke betalingskort biludlejeren vil modtage. Mange steder er det ikke godt nok med et Visa Dankort. I stedet vil de måske kræve et Visa-kort eller et Mastercard. Ofte bliver kontanter ikke accepteret som betalingsmiddel.

Betalingskortet skal tilhøre den fører, hvis navn står på lejekontrakten. Det er lidt forskelligt fra bureau til bureau, om det er påkrævet med et kreditkort, eller om du kan nøjes med et debitkort. Du skal også sikre dig, at der er nok penge på kortet. Biludlejningsfirmaet vil nemlig reservere et beløb svarende til depositummet/selvrisikoen, ekstra gebyrer og eventuelle tilkøb, så de er sikre på at få deres betaling. Det vil fremgå af deres lejevilkår, så husk altid at læse dem igennem, inden du booker en lejebil, som du vil hente i Alicante lufthavn.

Tag billeder af bilen, når du får den udleveret

Inden du kører af sted i bilen, er det en rigtig god ide at bruge lidt tid på at sikre dig, at eventuelle buler, ridser og skader er registreret af biludlejningsfirmaet og anført i din lejekontrakt. Det er ikke nok med en mundtlig aftale. Ellers risikerer du at stå til ansvar for de skader og skulle betale for dem, når du returnerer bilen. Det vil selvsagt fordyre din leje, selv om du er uden skyld.

Sørg altid for at tage billeder og optage video af din lejebil, når du får den udleveret. Tag også billeder og video af interiøret. Når du afleverer bilen, bør du tage billeder og optage video igen. Tag også billeder af bilens display, så man kan se, hvor mange kilometer du har kørt, og hvor meget brændstof der er på bilen. Det er din dokumentation for bilens stand, da du modtog den og afleverede den igen.

Bestil i god tid og nyd din ferie

Det kan virke uoverskueligt at finde den bedste pris, når man skal leje en bil, fordi der er så mange faktorer at tage højde for. Men der er mulighed for at finde virkelig billig billeje i Alicante lufthavn, hvis man undersøger priserne, inden man bestiller en bil. Bare husk at bestille i god tid, hvis du skal af sted i højsæsonen, for der er rift om lejebilerne. Det kan også være en god idé at booke en lejebil i god tid, selv om du rejser i lavsæsonen. Det giver dig bedre mulighed for at finde en billig lejebil i Alicante lufthavn, for det er som regel de billigste biler, der bliver lejet ud først.

Søg blandt alle biludlejningsfirmaer i Alicante
Annonce