Billig billeje i Malaga lufthavn

Du kan finde billig billeje i Malaga lufthavn, hvis du har brug for en lejebil, mens du er på ferie i Malaga. Der venter nemlig mange oplevelser, hvis du vil leje en bil og udforske Malagas omegn og måske endda køre lidt længere væk for at opleve nogle af de mindre turistede steder i Sydspanien. Regionen er rig på historiske byer, smukke bygninger, uspolerede sandstrande og betagende udsigter fra bjergene. Her er noget for enhver smag uanset om du vil slappe af, dyrke sport eller opleve det autentiske Spanien.

De fleste vælger at flyve til Malaga, når de skal på ferie nede på solkysten. Det tager under 4 timer at flyve direkte fra København til Malaga. Kører du derned i din egen bil, vil turen tage flere dage. Derfor er der gode muligheder for at finde billig billeje i Malaga lufthavn. Vil du være sikker på, at der står en billig lejebil klar til dig ved din ankomst, er det en god idé at bestille en bil i god tid inden din ferie. Ellers kan du risikere, at alle de billige biler er lejet ud, når du står i lufthavnen og gerne vil leje en bil.

Sammenlign priser på billeje hos Rentalcars.com
Annonce

Find billig billeje i Malaga lufthavn

I Malaga er der to steder, hvor du kan leje bil. Du kan enten leje en bil i Malaga lufthavn eller inde ved togstationen i Malaga centrum. Langt de fleste biludlejningsfirmaer har kontor ude i Malaga lufthavn, så det er her, du finder det største udvalg af udlejningsbiler. Her kan du finde flere af de kendte biludlejningsfirmaer som fx Europcar og Hertz. Sidstnævnte har også kontor inde i Malaga centrum lige som Sixt. I mange tilfælde er det en anelse billigere at leje en bil i Malagas lufthavn frem for inde i centrum.

Der er gode muligheder for at finde billig billeje i Malaga lufthavn

Har du brug for en bil under hele dit ophold i Malaga, er det nemt og praktisk at leje en bil i Malaga lufthavn. Så kan du få udleveret nøglerne til bilen hurtigt efter din ankomst og kører videre til dit hotel eller feriehus. Det gør det nemt at komme videre fra lufthavnen.

Du skal dog også have i tankerne, at det kan være svært at finde gratis parkering midt inde i Malaga by. Skal du bo på et hotel inde i Malaga, kan det derfor være en god idé at hoppe på toget i lufthavnen. Det kører direkte ind til Malaga by. Du kan eventuelt tage en taxa fra stationen videre til dit hotel, hvis der er for langt at gå med en stor tung kuffert.

I stedet kan du så leje en bil hos et biludlejningsfirma ved togstationen i Malaga den dag, hvor du gerne vil ud og opleve nogle af de seværdigheder, som ligger uden for byen. Det kræver måske lidt detektivarbejde at få afklaret, om det vil være billigst for dig at leje en bil i lufthavnen og betale for parkering inde i byen frem for at betale lidt mere i leje for en bil inde ved togstationen. Husk også at tage højde for, om du orker bøvlet med at lede efter parkering i nærheden af dit hotel, hvis du bor midt inde i byen og gerne vil have en lejebil til din rådighed alle dage, mens du er på ferie i Malaga.

Søgemaskine finder den billigste pris på biludlejning i Malaga

En søgemaskine som Rental Cars hjælper dig med at få overblik over mulighederne, når du vil finde en billig udlejningsbil i Malaga. Her kan du med få klik sammenligne priser i jagten på billig billeje i Malaga. Først vælger du de dage, hvor du har brug for en bil, samt hvor du vil hente den. Når du klikker på søg, bliver du præsenteret for en oversigt over biler, som du kan leje. For at få et bedre overblik kan det være en god idé derefter at vælge, hvor stor lejebilen skal være, da det i høj grad spiller ind på prisen. Vil du have en billig minibil, en SUV eller måske en cabriolet?

Søgefunktionen gør det også muligt for dig at vælge andre muligheder som fx aircondition, selvrisiko, depositum og kilometertal. Du kan også vælge at søge efter en bil med en god brændstoføkonomi, hvis du gerne vil tage hensyn til miljøet eller spare på udgifterne til benzin. Disse og mange andre faktorer påvirker prisen på en lejebil i Malaga.

Husk at læse betingelserne igennem inden du lejer en bil

Inden du booker en udlejningsbil, bør du lige tage dig tid til at læse biludlejerens betingelser grundigt igennem. Det er så ærgerligt at starte ferien i Spanien med en kedelig overraskelse, når du forventningsfuld står klar hos biludlejeren for at få udleveret nøglerne til bilen, så du kan komme videre ud og opleve det spanske ferieland. Er du rigtig uheldig, kan du risikere, at du slet ikke kan få lov til at leje den bil, som du har bestilt.

Mange danskere oplever fx problemer, hvis de kun har et Visa/Dankort. Det er nemlig meget normalt, at en biludlejer kræver, at du betaler for en lejebil med et kreditkort, og det er et Visa/Dankort ikke. Sørg derfor for at have et kreditkort som fx et Mastercard med, hvis du vil leje en bil på din ferie i Malaga.

Skal du køre langt, skal du være opmærksom på, om der er en grænse for, hvor meget du må køre i den bil, som du har lejet. Du kan leje en bil med fri kilometer, men det betyder ikke nødvendigvis, at du kan køre lige så meget, som du lyster eller har behov for. Tjek derfor, hvad udlejeren helt præcist mener med “fri kilometer”. Har du kørt mere, end hvad du må, skal du betale ekstra, når du afleverer bilen tilbage.

Der kan være mange andre forhold, som spiller ind, hvis du vil leje en bil i Malaga. Er føreren ung eller gammel, kan billejen også blive dyrere. Dit valg af forsikringer vil ofte også påvirke prisen på en lejebil. Vil du sikre dig, at den billige lejebil i Malaga vitterligt også er så billig at leje, som du er stillet i udsigt, bør du altid læse betingelserne grundigt igennem, inden du booker en lejebil til din ferie i Malaga. Ellers kan der pludselig løbe ekstra omkostninger på, så den billige billeje måske ender med at blive uventet dyr.

Bestil i god tid og find billig billeje i Malaga lufthavn

Er du typen, der planlægger din ferie i god tid, kan du med fordel også bestille en lejebil lige så snart du ved, hvor du vil rejse hen. Det giver dig de bedste muligheder for at finde en billig lejebil, som matcher dit kørselsbehov på din ferie i Malaga. Sagen er nemlig den, at jo tidligere du booker en udlejningsbil, jo større vil udvalget være, så du kan leje den bil, som du helst vil køre rundt i.

Det giver dig fx mulighed for at leje en lille bil til en billig billeje i Malaga lufthavn, hvis du bare skal have et køretøj, som kan tage dig rundt til de mange autentiske landsbyer, fine badestrande og smukke naturparker langs Costa del Sols kyst. Der er nemlig størst efterspørgsel på små og mellemstore biler blandt turister, som vil leje en billig bil i Malaga lufthavn.

Booker du en lejebil i god tid, kan det selvfølgelig være lidt usikkert, om du nu også får brug for en bil på din ferie i Spanien. Derfor kan det være en god idé at leje en bil, som du har mulighed for at afbestille op til 48 timer inden, at du skulle afhente den. Din mulighed for at afbestille en lejebil vil fremgå af lejebetingelserne, så husk altid at læse dem igennem, inden du lejer en bil. Ellers kan du i værste fald opleve, at den billige billeje i Malaga lufthavn viser sig ikke at være helt så billig, som du troede.

Forventer du at køre meget i bjergene omkring Malaga, skal du huske på, at stejle stigninger og hårnålesving kan være hård kost for en lille motor. Mange gearskift og accelerationer kan gøre kørslen anstrengende for chaufføren, så det kan være en fordel at leje en bil med lidt flere hestekræfter og måske endda automatgear, hvis du føler dig usikker på at køre i bjergene. Du skal jo også have en god ferie, hvor du kan slappe af og nyde det smukke bjerglandskab og udsigten over Middelhavet. Derfor kan der være noget fornuft i måske at leje en lidt større bil frem for at udse dig den mindste bil, fordi du gerne vil spare lidt penge på transport og derfor går efter at finde en bil til en billig billeje i Malaga lufthavn.

Søg blandt alle biludlejningsfirmaer i Alicante
Annonce