Billig billeje i Nice lufthavn

Skal man køre til Nice, eller skal man flyve? Køreturen er lang, så det kan være fristende at hoppe ombord på et fly for blot få timer senere at sætte foden på fransk jord.

Det er nemt at finde billig billeje i Nice lufthavn. Flybilletten til Nice kan også fås til en billig pris, så vil du gerne undgå den lange køretur fra Danmark til den franske riviera, kan du lynhurtigt booke både fly og lejebil online.

Sammenlign priser på billeje hos Rentalcars.com
Annonce

Skal man køre selv eller leje bil i Nice?

Det kan være dræbende for rejselysten at starte ferien med en lang køretur ned gennem Europa. Du kommer nemt til at spilde tid på at sidde i kø, tanke bilen og holde pauser. Du får sikkert også brug for en overnatning undervejs, for turen fra Danmark til Nice er virkelig lang, hvis den foregår i bil. Undervejs skal du også betale motorvejsafgifter. Udgifterne til selve køreturen i egen bil løber hurtigt op, og samtidig skal du indregne afskrivning på din bil for hver km, som du ruller. En bilferie til Nice er faktisk ikke helt billig, hvis man først begynder at regne på det – og så bruger du nemt 2-3 dage af din ferie på transport.

Billig billeje i Nice lufthavn

Vil du til Nice så nemt som muligt, kan det derfor være fristende at hoppe om bord på et fly. Flyver du direkte, tager det under 3 timer at flyve fra København til Nice. Selv hvis du vælger at flyve med et stop undervejs mod Nice, vil du mærke sydens varme væsentligt hurtigere, end hvis du sad bag rattet i din egen bil.

Der er mange flyselskaber, som har faste ruter til Nice, så der er gode muligheder for at finde en billig flybillet til Nice. Kombiner det med billig billeje i Nice lufthavn, og så begynder det at blive svært at argumentere for en kør selv ferie til Nice.

En ferie i bil udleder dog mindre CO2 end en flyrejse. Hvis alle sæder i bilen er besat, vil CO2-udledningen pr. rejsende være væsentlig lavere, end hvis man rejser den samme distance med fly. Hverken en flyrejse eller bilferie til Nice er dog lige så godt for klimaet som at rejse samme tur med tog, hvor du også kan slappe af og undgå at spilde tid på at sidde i kø på motorvejen. Vil du rejse så klimavenligt som muligt til Nice, er toget altså det bedste valg, hvilket stadig vil betyde, at du måske får brug for at leje en bil i Nice alt afhængig af, hvad du gerne vil opleve, mens du er i Nice.

Hvad kan man opleve i nærheden af Nice?

Muligheder er der nok af, hvis du gerne vil udforske andre byer end Nice langs den franske riviera, opleve små autentiske bjerglandsbyer i de maritime alper eller slå et smut forbi Italien.

Vest for Nice ligger de smukke fotogene kystbyer som perler på en snor. Tag på et lille roadtrip langs kysten og besøg navnkundige badebyer som Antibes, Cannes og Saint-Tropez.

Bevæg dig op i alperne, opdag små charmerende landsbyer og nyd en autentisk frokost, mens du nyder udsigten fra de høje bjerge ud over det blå Middelhav.

Eller begiv dig mod øst, og du vil efter en kort køretur krydse grænsen til Monaco, hvor de berømte kasinoer og enorme lystyachter dominerer bybilledet.

Kører du videre mod øst, dukker Italien op. Den italienske riviera står ikke tilbage for den franske riviera, så også her vrimler det med smukke sandstrande, imponerende bygningsværker, lange promenader, eksklusive hoteller og populære restauranter.

Er du interesseret i kunst, er det næsten obligatorisk at besøge kunstnerbyen Haut-de-Cagnes. Elsker du parfume, må du bare se de flotte lavendelmarker og besøge Grasse, som er parfumernes hovedstad. Området omkring Nice byder naturligvis også på vingårde og friske lokale råvarer, så besøg endelig nogle af de mange lokale markeder, hvis du vil smage en kulinarisk godbid.

Der venter også mange gode oplevelser, hvis du vil ud og vandre i bjergene. Det kan være vanskeligt at komme frem til de populære vandreruter med offentlig transport, så her kan en lejebil virkelig komme til sin ret. På lidt over en time kan du køre fra centrum af Nice til nationalparken Mercantour, som er et sandt paradis for vandrere. Med sin beliggenhed højt oppe i bjergene byder den på unikke naturoplevelser, som man på det nærmeste ikke finder andre steder i Europa.

Hvad skal man være opmærksom på når man lejer bil i Nice?

Det er altid en god idé at læse betingelserne grundigt igennem, inden du booker en lejebil, så du undgår kedelige overraskelser når du står ved skranken hos biludlejningsfirmaet. Det vil være så ærgerligt at starte din ferie i Nice med en dårlig oplevelse hos biludlejeren og risikere, at du måske slet ikke kan få lov til at køre af sted i den bil, som du har lejet.

Det er fx meget normalt, at en biludlejer forlanger, at du betaler lejen med et kreditkort. Et Visa/Dankort er ikke et kreditkort, og det giver jævnligt anledning til uoverensstemmelser, når man som dansker vil leje en bil i udlandet. Det problem kan du undgå, hvis du har et kreditkort som fx et Mastercard.

Har du planer om at køre meget, skal du være opmærksom på, om der er fri kilometer inkluderet i lejen. Ofte vil der være en grænse for, hvor meget du må køre i bilen, selv om der er fri kilometer inkluderet. Har du kørt mere, vil det koste ekstra, når du afleverer bilen.

Vil du besøge Italien, bør du undersøge, om du må krydse landegrænser i din lejebil.

Det er blot eksempler på, hvad du skal være opmærksom på, hvis du lejer en bil i Nice. Der kan være mange andre forhold, som spiller ind alt afhængig af dit behov for en bil og dine ferieplaner. Derfor bør du altid læse alle betingelserne grundigt igennem, inden du lejer en bil på din ferie.

Vær i god tid og find billig billeje i Nice lufthavn

Når du går i gang med at planlægge din ferie i Nice, bør du så tidligt som muligt gøre dig overvejelser om, hvorvidt det vil være praktisk for dig at leje en bil, mens du er på ferie. Jo tidligere du bestiller en lejebil, jo større vil udvalget af biler være, så du kan leje lige præcis den bil, som du helst vil have.

Det giver dig fx mulighed for at leje en lille bil til en billig billeje i Nice lufthavn, hvis du ikke har brug for så meget plads eller motorkraft. Der er nemlig rift om både de små og mellemstore biler blandt turister, som vil leje en billig bil i Nice lufthavn.

Er du usikker på, om du får brug for en bil i Nice, kan du i mange tilfælde afbestille bilen op til 48 timer inden, at du skulle hente den. Det vil fremgå af lejebetingelserne, så husk altid at læse dem igennem, inden du lejer en bil. Ellers kan du i værste fald komme ud for, at den billige billeje i Nice lufthavn lige pludselig ikke er helt så billig, som du havde forventet.

Et sidste tip er at gå uden om de allermindste biler, hvis du vil ud i bjergene. De mange sving og stigninger kan være hård kost for en lille motor, så her kan det være godt givet ud at bestille en bil med lidt flere hestekræfter. Det vil gøre kørslen mindre anstrengende for dig som chauffør, så du kan i stedet kan slappe lidt mere af og nyde det smukke bjerglandskab.

Derfor kan det måske være godt givet ud at ofre lidt flere penge på en lejebil frem for at bestille den mindste og billigste bil til din ferie i Nice. Går du op i køreglæde, kunne en god ferie endda være en anledning til at prøve en lidt større bil, som ellers er uden for din rækkevidde i det daglige med de høje danske bilafgifter. Så kan du blende ind i jetsettet langs den franske riviera, når du cruiser af sted. Det kan også være en oplevelse i sig selv, som vil skabe en mindeværdig ferie i Nice.

Meget taler altså både for og imod at gå efter den lille bil til den helt billige billeje i Nice lufthavn. Uanset hvad du beslutter dig for, ønskes du i hvert fald en helt fantastisk ferie i Nice.

Søg blandt alle biludlejningsfirmaer i Alicante
Annonce