Billige afbudsrejser fra Århus’ lufthavn til Tenerife og Madeira

Er du klar til at pakke kufferten med det samme, kan du komme på en virkelig billig ferie til Tenerife eller Madeira.

Billige afbudsrejser fra Århus’ lufthavn til Tenerife og Madeira

Er du træt af vinterens evindelige regn og rusk, eller lever sommervejret ikke rigtig op til dine forventninger? Så hop om bord på et fly i Århus’ lufthavn og sæt kursen mod Tenerife eller Madeira. 5-6 timer senere kan du træde ud i solskin. Der er virkelig gode muligheder for at komme af sted på en billig afbudsrejse fra Århus’ lufthavn til Tenerife eller Madeira, hvis du er fleksibel eller eventyrlysten.

Århus Charters hjemmeside kan du finde en oversigt over aktuelle afbudsrejser til Tenerife og Madeira. De billigste afbudsrejser er dem, hvor du skal flyve lige om lidt. Det kan være om en dag eller to, at flyet letter fra lufthavnen og sætter kursen mod syd. Sådan en mulighed kan være en oplagt chance for at komme billigt på ferie, hvis det ikke betyder så meget for dig at bo på det helt rigtige hotel.

 

Vælg mellem afbudsrejser med all inclusive eller halvpension

Hotellerne på afbudsrejserne fejler bestemt ikke noget. Her er hoteller med både 2, 3, 4 og sågar 5 stjerner, så du kan få en rigtig god ferie på Tenerife eller Madeira til en attraktiv pris. Nogle af afbudsrejserne er med all inclusive, mens andre kun er med morgenmad. Alle rejserne er inklusiv fly med afgang fra Aarhus Airport.

Fordelen ved at købe en all inclusive charterrejse er, at du ikke behøver at tænke over, hvor du skal spise til aften eller planlægge et budget. Alle dine måltider og drikkevarer er inkluderet i den samlede pris for rejsen. Det kan især være praktisk, hvis I er en børnefamilie, der tager på ferie sammen.

Omvendt kan et ophold med halvpension være ideel, hvis du vil på mange dagture, hvor du oplever alt det bedste, som Tenerife og Madeira er kendt for.

Find en afbudsrejse med hotel og morgenmad på Tenerife

 

Hvor længe tør du vente med at købe en afbudsrejse?

Er du så heldig at finde et rigtig godt last minute tilbud på en billig ferie til Tenerife eller Madeira med Århus Charter, skal du ikke være bekymret for, om kvaliteten af opholdet er anderledes, end hvis du havde betalt den fulde pris. Afbudsrejser er restpladser, som rejseselskabet forsøger at sælge i sidste øjeblik, så derfor er prisen ofte kraftigt reduceret. Det er til din fordel, hvis du har fundet dit pas frem og bare vil sydpå til sol og varme.

Jo længere tid du venter med at købe en afbudsrejse, jo billigere vil den være. Du kan selvfølgelig risikere, at du har udset dig en ferie, som bliver solgt lige for næsen af dig, så du enten må blive hjemme eller finde et andet sted at rejse hen. Der er dog gode chancer for at finde andre billige ferier i sidste øjeblik, hvis du bare gerne vil til Sydeuropa. Det er først og fremmest et spørgsmål om, hvor fleksibel du er.

Prisen på afbudsrejser er især styret af efterspørgslen. Jo mindre efterspørgslen er, jo billigere vil en afbudsrejse være. Tenerife og Madeira er populære rejsemål, men alligevel er det muligt at finde en billig afbudsrejse hertil, hvis du køber rejsen i noget nær absolut sidste øjeblik.

Når du køber en afbudsrejse hos Aarhus Charter, er den specificeret, så du på forhånd ved, hvilket hotel du skal bo på. Du har altså mulighed for at se nærmere på hotellet, inden du køber en afbudsrejse, så du undgår skuffelser. Derfor kan du også være heldig at få virkelig meget for pengene, fordi en last minute afbudsrejse kan give dig mulighed for at bo på et eksklusivt hotel eller i en suite til en pris, som du ellers normalt ville have betalt for at bo på et mindre hotelværelse.

Du har blandt andet mulighed for at købe en afbudsrejse med ophold på Four Views Monumental
Hold øje med afbudsrejserne hos Århus Charter, hvis du fx gerne vil bo på Four Views Monumental

 

Tag til Tenerife eller Madeira på en billig afbudsrejse

Hos Århus Charter er det i øjeblikket især Tenerife og Madeira, der optræder på oversigten over gode deals på afbudsrejser. Alle deres billige afbudsrejser er i skrivende stund med afgang fra Århus’ lufthavn mod Tenerife eller Madeira.

Hvilken af de to populære ferieøer du skal vælge vil blandt andet afhænge af, hvor solhungrende du er. Tenerife ligger 500 km længere mod syd end Madeira, så vejret er lige en anelse varmere på Tenerife.

Teide på Tenerife er verdens 3. største vulkan
Teide på Tenerife er verdens 3. største vulkan

Vil du på stranden og bade, er Tenerife det bedste valg. Her er både strande med groft sort vulkansand og fine strande med sand hentet fra Sahara. På Madeira er kystlinjen præget af klipper, men der er også anlagt nogle enkelte strande med fint sand.

Begge øer kan fremvise flot natur og gode muligheder for at tage på vandreture. På Tenerife ligger Teide, som er verdens 3. største vulkan og Spaniens højeste bjerg. Den sneklædte top hæver sig 3718 meter over havets overflade. Landskabet omkring Teide er tørt, barskt og fyldt med store sten. Unesco har udnævnt Teide National Park til at være et verdensarvssted. Foretrækker du frodig grøn natur, skal du tage op til Tenerifes nordlige side, hvor aurbærskov breder sig ud over de massive bjergsider i Anaga Naturpark.

Madeira er også en vulkanø, men vulkanen har ikke været aktiv siden 4500 f. Kr. De spektakulære bjerge rejser sig fra havet i en højde op til 1860 meter. Landskabet er frodigt med mange vandfald, eventyragtige skove og lava pools.

Solnedgang over Madeiras klipper
Solnedgang over Madeiras klipper

 

Hvad er en god ferie for dig?

Tenerife og Madeira er begge populære blandt turister, så du kan finde masser af shopping-muligheder, spisesteder og interessante oplevelser. Derfor er det måske i virkeligheden udvalget af afbudsrejser, der skal afgøre, om du skal holde en billig ferie på Tenerife eller Madeira. Gå fx efter den hotelpakke, som passer dig bedst. Der er ingen grund til at betale for all inclusive, hvis du hellere vil ud i byen og smage de lokale delikatesser på små hyggelige restauranter.  Der er heller ingen grund til at vælge en afbudsferie med et hotel, som tilbyder en lavere standard, end hvad du foretrækker, hvis det i sidste ende spolerer glæden ved at tage på en tiltrængt ferie.

Derfor kan det også være en god idé på forhånd at overveje, hvad der er vigtigt for dig, når du rejser på ferie, så du undgår at impulskøbe en charterferie, bare fordi det er en billig rejse, som du falder over i sidste øjeblik. Måske vil du helst bo på et hotel kun for voksne. Måske er en opvarmet pool vigtig for dig. Måske er Madeira mere spændende for dig end Tenerife.

 

Vent og spar penge på afbudsrejsen

Finder du den helt rigtige last minute all inclusive ferie til Tenerife eller Madeira, kan du være heldig at spare helt op til 45%. Som tidligere nævnt kan du forvente, at jo mere fleksibel du er, jo billigere kan du købe en afbudsrejse.

Tør du vente med at booke ferie til sidste øjeblik, er der mulighed for at spare adskillige tusinde kroner. Det kan give dig mulighed for at komme på den rejse, som du ellers ikke havde råd til. Eller måske giver det luft i dit budget til en ekstra rejse, når der er lange udsigter til sol og blå himmel hjemme i Danmark.

 

Ekstra fordel ved at rejse med Århus Charter

Ud over muligheden for at finde en virkelig billig afbudsrejse til Tenerife eller Madeira, kan du også spare penge på parkeringen i Århus’ lufthavn, hvis du rejser med Århus Charter.

Århus Charter kan nemlig tilbyde deres chartergæster gratis parkering i Aarhus Airport. Hvordan du får gratis parkering i Århus’ lufthavn kan du læse mere om her.

Alt i alt er der kun gode grunde til at holde øje med Århus Charter, hvis du er på udkig efter en billig afbudsrejse fra Århus’ lufthavn til Tenerife eller Madeira.