5 billige vandrehjem midt i København

Tager du til København for at gå på sightseeing og udforske alt, hvad hovedstaden har at byde på, vil du næppe opholde dig særlig meget på dit hotel - og så er der jo ingen grund til at fyre alle pengene af på et dyrt hotelværelse. Gem hellere pengene til lækker mad, gode oplevelser, spændende koncerter, eller hvad du nu brænder for, som vil gøre dit besøg i København til en fantastisk tur med mange mindeværdige øjeblikke.

5 billige vandrehjem midt i København

Leder du efter en billig overnatning i København, kan et vandrehjem være en oplagt mulighed. Der er efterhånden åbnet mange moderne vandrehjem i København med hyggelige værelser, komfortable loungeområder og billige drinks. Det kan være en god mulighed for at møde nye mennesker, hvis du rejser alene.

Derfor har jeg lavet en lille liste til dig med 5 budgetvenlige vandrehjem i centrum af København. Her er kort afstand til byens mange seværdigheder, så du kan få en god nats søvn i gå-afstand fra alle de populære seværdigheder som fx Tivoli, Nyhavn, Christania, Christiansborg, Amalienborg og Rundetårn.

Danhostel Copenhagen City

Danhostel Copenhagen City ligger centralt og kan tilbyde billig overnatning

På H.C. Andersens Boulevard lige ved siden af Langebro ligger dette moderne 5-stjernede vandrehjem. Det er uden sammenligning et af de bedste bud på en billig overnatning i centrum af København. Har du bare brug for en seng, og generer det dig ikke at dele værelse med en fremmed, kan du få en overnatning til priser fra 135,-

Fra Danhostel Copenhagen City er der gå-afstand til hovedbanegården, Tivoli, mange museer, de indre kanaler og havnebadet. Interesserer du dig for moderne arkitektur, kan du nyde udsigten til mange spændende bygningsværker på Islands Brygge, som ligger lige over for Danhostel Copenhagen City.

Vandrehjemmet er moderne indrettet helt i tråd med den typiske skandinaviske stil, så her er brugt meget træ og lyse farver. Der er gratis wifi, og vil du lidt længere omkring i København, end hvad der er muligt til fods, kan du leje cykler. Der er gode forhold for cyklister i København, så det er et godt alternativ til offentlig transport.

Langebro er en meget trafikeret vej, så du skal være forberedt på, at der vil være noget trafikstøj på værelserne – også selv om du bor på en af de øverste etager. Der er hele 15 etager på Danhostel Copenhagen City, så der er en fantastisk udsigt fra toppen. Vælg et Standard+-værelse, hvis du vil bo på en af de øverst etager.

Alle værelser er delte værelser med 2-10 senge. Er I en gruppe,som rejser sammen, har I mulighed for at leje et værelse kun til jer, så Danhostel Copenhagen City er også et godt bud på et familievenligt vandrehjem. På værelserne er der skabe, som du kan låse med en hængelås. Hvert værelse har sit eget badeværelse, men du skal selv huske at tage shampo med.

Copenhagen Downtown Hostel

Copenhagen Downtown Hostel er et centralt placeret vandrehjem midt i København

Er du til fest og farver, og vil du gerne bo endnu mere centralt i København, kan du også overveje Copenhagen Downtown Hostel. Det ligger i et af de ældste kvarterer i København tæt på mange seværdigheder, shoppingmuligheder og barer, så det er helt perfekt til dig, der vil opleve det pulserende storbyliv både dag og nat.

Lige rundt om hjørnet ligger Københavns kanaler, Christiansborg Slot og ikke mindst Strøget, som er en af Europas længste gågader med et væld af butikker i alle prisklasser.

Stemningen på vandrehjemmet er afslappet og venlig. Indretningen er rustik og hyggelig. Copenhagen Downtown Hostel har flere gange vundet prisen som “Most Popular Hostel in Copenhagen”. Du kan leje et værelse med plads til op til 5 personer og adgang til eget badeværelse, eller du kan sove på en sovesal, hvor der er op til 10 senge.

Bedwood Hostel i Nyhavn

Bedwood Hostel i Nyhavn er endnu et vandrehjem i centrum af København

Bedwood Hostel kalder sig selv for Københavns hyggeliste vandrehjem. Det har hjemme i et historisk pakhus fra 1756 i Nyhavn, som er en rigtig turistmagnet i København. Her er du tæt på et stort udvalg af spisesteder, barer og seværdigheder som fx Amalienborg, Charlottenborg Slot, Børsen, Christiansborg Slot, Kastellet og Langelinie. Hvis du mere er til shopping, er der få minutters gang over til Strøget.

Indretningen er rustik, og der er lagt vægt på at bruge genbrugsmaterialer alle de steder, hvor det kan lade sig gøre. Man bor på sovesale med 6-12 køjesenge. Hver køjeseng har et forhæng, som du kan trække for, når du trænger til lidt privatliv.

Steel House Copenhagen

Steel House Copenhagen er et luksus vandrehjem i centrum af København

Trænger du til lidt mere luksus, er Steel House Copenhagen en overvejelse værd. Det er et vandrehjem i urban New Yorker-stil med industrielle rammer og rustikt interiør indrettet i en spændende bygning, som tidligere har huset Dansk Metal.

Her bor du på det trendy Vesterbro i gåafstand til Hovedbanegården og mange af Københavns populære attraktioner som fx Tivoli, Rosenborg Slot, Rådhuspladsen og Tycho Brahe Planetarium. Vil du shoppe, er der mange hippe butikker i denne del af Vesterbro. Strøget med butikker, der bugner af mærkevarer, ligger også lige i nærheden af Steel House Copenhagen.

På dette moderne vandrehjem kan du vælge at sove på en fælles sovesal, eller du kan booke et værelse for dig selv. Der er mange muligheder alt afhængig af, om du er vild med at møde nye mennesker eller har brug for et sted, hvor du kan trække dig lidt tilbage.

Copenhagen Backpackers Hostel

Copenhagen Backpackers Hostel på Vesterbro i det centrale København

På Vesterbro lige bag Københavns Hovedbanegård ligger Copenhagen Backpackers Hostel, som er et lille hyggeligt vandrehjem. Det kunne være et godt valg at bo her, hvis du bare har brug for en enkelt overnatning, inden du skal videre til en anden destination i enten Danmark eller den store vide verden, for herfra er det nemt at komme ud til lufthavnen i Kastrup.

Er du i København for at opleve byen, befinder du dig også midt i begivenhedernes centrum. Placeringen kan faktisk ikke blive meget mere central. Her er du hurtigt ovre ved Tivoli og Strøget.

Sengene er køjesenge med et forhæng, så det føles lidt mere privat, selv om du sover tæt på fremmede mennesker. Lyset bliver slukket 22.30, så her kan du føle dig sikker på at få en god nats søvn i rolige omgivelser. Der er fælles badeværelse og skabe, som du kan låse af med din egen hængelås.