Bo billigt i Berlin på 10 gode hoteller

Vil du gerne opleve Berlin uden at sprænge dit budget? Her er din guide til 10 gode, budgetvenlige hoteller, som giver masser af værdi for pengene, så du kan dykke ned i byens unikke charme med et smil på læberne.

Bo billigt i Berlin

Det er bestemt muligt at bo billigt i Berlin uden at gå på kompromis med komforten. Tysklands hovedstad er faktisk noget billigere at besøge end andre europæiske hovedstæder som London, Paris og Rom.

Rejser du på budget, kan du også overveje at besøge Berlin uden for turistsæsonen. Du sparer penge på din overnatning samtidig med, at der er knap så meget trængsel ved alle de populære seværdigheder. Det er ren win-win. 

Prisen for et hotelophold i Berlin er typisk billigere uden for skoleferierne og sommermånederne. Et lille tip er at undersøge priserne på en overnatning i april-maj og september-oktober. I disse måneder er vejret ofte mildt i Berlin, så der er gode chancer for, at solen vil titte frem. Senere på året bliver det koldt og vådt, så du skal huske at tage paraplyen med, hvis du insisterer på at trave gaderne tynde i Berlin.

Har du muligheden, kan du også overveje at flytte din weekendtur til Berlin, så du i stedet rejser på hverdage. Søndag-mandag er hotellerne generelt billigere end fredag-lørdag.

Under alle omstændigheder er udbuddet af hoteller enormt, så der er rig mulighed for at bo billigt i Berlin hele året rundt. Det kan blot være, at du i juli må bo lidt længere uden for centrum eller gå en stjerne ned, når du booker hotel.

Best Western Hotel am Spittelmarkt

Du kan bo billigt i Berlin på Best Western Hotel am Spittelmarkt

Det 3-stjernede Best Western Hotel am Spittelmarkt ligger i et roligt kvarter trods den centrale beliggenhed. Hotellet ligger et kvarters gang fra museumsøen. Vil du længere væk til Alexanderplatz eller Tiergarten, kan du hoppe på U-bahn rundt om hjørnet. De billigste værelser er lidt små og ganske traditionelt indrettet, men der er alt, hvad du har brug for til en budgetvenlig overnatning eller to. Sengene er gode, så du kan sove behageligt. Næste dag kan du starte med at tænde for elkedlen og koge vand til din morgenkaffe. Morgenbuffeten byder på et alsidigt udvalg af brød, croissanter, pålæg, røræg, bacon og sågar sild. Vil du bo så billigt som muligt, kan du spare en pæn sum penge ved at fravælge morgenmad samt muligheden for at afbestille din booking.

Leonardo Hotel Berlin Mitte

Leonardo Hotel Berlin Mitte er et godt hotel med central beliggenhed i Berlin

Som navnet mere end antyder, ligger Leonardo Hotel Berlin Mitte centralt placeret i Berlin. Er du i Berlin for første gang, er bydelen Mitte det bedste sted at bo, fordi du her er tæt på alle de populære seværdigheder. Har du de gode travesko med, er det ingen sag at gå over til Berliner Dom og de mange museer omkring den majestætiske katedral. Alternativt ligger hotellet tæt på Friedrichstraße Station, som er et trafikalt knudepunkt i Berlin, så det er ingen sag at tage toget til Brandenburger Tor, Potsdamer Platz eller Mercedes-Benz Arena. Det 4-stjernede hotel er lækkert indrettet med en hyggelig atmosfære og gode faciliteter. Værelserne er udstyret med aircondition, elkedel og køleskab, og nogle har endda balkon.

Leonardo Hotel Berlin KU’DAMM

Du kan bo godt og billigt i Berlin på Leonardo Hotel Berlin KU'DAMM

Du kan bo godt og billigt i Berlins vestlige ende på Leonardo Hotel Berlin KU’DAMM, som ligger midt blandt et væld af butikker og restauranter på Berlins berømte boulevard Kurfürstendamm. Fra det 4-stjernede hotel er der få minutters gang til den nærmeste U-bahn-station, som kan køre dig direkte til det gigantiske shoppingcenter KaDeWe. Vil du opleve Berlin til fods, ligger hotellet helt perfekt i forhold til zoologisk have og akvariet i Tiergarten. Hotellets værelser er klassisk indrettet med alt, hvad du vil forvente af et moderne hotel såsom fjernsyn, elkedel, minibar, værdiskab, klimaanlæg og hårtørrer. Receptionen er bemandet døgnet rundt og står klar til at hjælpe dig, hvis du mangler tips til oplevelser i den tyske metropol.

ibis Berlin Kurfürstendamm

Du kan bo billigt og godt i Berlin på ibis Berlin Kurfürstendamm

Planlægger du en shoppingtur til Berlin, ligger ibis Berlin Kurfürstendamm i smørhullet to minuttes gang fra stormagasinet KaDeWe, hvor du kan shoppe alt fra legetøj til eksklusiv luksus fordelt på 7 etager. Vil du hellere svinge kreditkortet i Mall of Berlin, er det nemt at tage U-bahn fra hotellet over til Potsdamer Platz. Den døgnbemandede reception byder dig velkommen på det budgetvenlige hotel med frisk design, rene værelser og serviceminded personale. Værelserne er indrettet med gode senge, aircondition og lydisolering. Hunde er velkomne på det 3-stjernede hotel, hvor du kan spare morgenmaden væk, hvis du hellere vil starte dagen med brunch på en af de mange caféer i de omkringliggende gader. Du kan forsyne dig med snacks i supermarkedet lige over for hotellet, hvis hotelbaren ikke kan friste dig.

Hotel Alex Berlin

Bo billigt i Berlin på Hotel Alex Berlin

Har du bare brug for en billig overnatning på et centralt hotel i Berlin, får du meget for pengene hos Hotel Alex Berlin, som ligger i Prenzlauer Berg. Den gamle østberlinske bydel byder på en unik blanding af historie og moderne kultur blandt velbevarede bygninger fra en svunden æra. Sporvognen stopper lige uden for døren, så der er god forbindelse ind til Alexanderplatz. Lige rundt om hjørnet ligger Berlins ældste bypark Volkspark Friedrichshain, som er perfekt til en løbetur eller en rolig stund i grønne omgivelser. Der bliver ikke serveret morgenmad på hotellet, hvor du heller ikke vil støde på personale. Indretningen er ungdommelig med madrasser på paller. Alt er rent og velholdt på det lille hotel, som har en fantastisk beliggenhed til en god pris, så du kan bo billigt i Berlin.

NH Berlin Alexanderplatz

NH Berlin Alexanderplatz er hotellet for dig der vil bo billigt i Berlin

Værelserne på det 4-stjernede hotel NH Berlin Alexanderplatz i hippe Friedrichshain er store, lækre og pæne. Indretningen er elegant med tone i tone i den lyse ende af skalaen. Dagslyset vælder ind ad de store vinduer, og aircondition sørger for en behagelig temperatur. Det familievenlige hotel byder også hunde velkommen. Sammen kan I strække benene i en stor nærliggende park. Ankommer I i bil, kan den holde bekvemt og trygt i hotellets parkeringskælder mod et ekstra gebyr. Øvrige faciliteter tæller en god restaurant, roomservice og sauna. Skal du ind til centrum, stopper sporvognen hvert 10. minut lige i nærheden af hotellet, så det er nemt at komme ind til TV-tårnet og museumsøen. Sporvognen kan også køre dig i den modsatte retning til Velodrom, hvis du skal til koncert i Berlin.

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz

Bo billigt i Berlin på Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz

Drømmer du om lidt luksus til en overkommelig pris, skal du se nærmere på Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz. Som navnet antyder, ligger det tæt på Alexanderplatz. Vil du spare dine fødder, kan du stige om bord på sporvognen tæt på hotellet, så der er nem forbindelse ind til alle seværdighederne i Berlin. Der er god plads på værelserne, som er hyggeligt indrettet i en rolig farveskala. En rolig atmosfære hersker på hotellet, som får topkarakterer af tidligere gæster for beliggenhed, parkeringsforhold og komfort. Alle værelser er udstyret med aircondition, elkedel og køleskab. Der er mulighed for at bo på sammenhængende værelser eller 3-personers værelser, hvis hele familien skal med på weekendtur til Berlin. Morgenbuffeten byder på alt, hvad du kan ønske dig til en god start på dagen lige fra hjemmelavet granola til lun røræg og bacon.

Hotel am Hermannplatz

Du kan bo godt og billigt på Hotel am Hermannplatz i Berlin

Kottbusser Damm markerer grænsen mellem multikulturelle Neukölln og trendy Kreuzberg. Blandt tyrkiske spisesteder på den livlige gade ligger Hotel am Hermannplatz, som er et lille familiedrevet hotel i en ældre beboelsesejendom. Det har absolut sin charme. Værelserne er funktionelt indrettet, sengene er gode, og værterne er imødekommende, så det er som at bo hos en god ven. Der er mulighed for gratis parkering i hotellets gård, men indkørslen er trang. Hunde er velkomne, og det koster ikke ekstra at tage din firbenede ven med – men husk at advisere hotellet. Metroen stopper lige i nærheden, så du kan stå i centrum af Berlin i løbet af 12 minutter.

AMANO East Side

Bo billigt i det gamle øst-Berlin på AMANO East Side

Vil du give afkald på morgenmad og muligheden for afbestilling, kan du bo rigtig godt og billigt i Berlin på AMANO East Side. Hotellet ligger strategisk placeret i det gamle Østberlin tæt på den historiske Ostbahnhof, som er et trafikalt knudepunkt med fremragende forbindelser til hjertet af Berlin såvel som byens lufthavn. Parkeringskælderen giver mulighed for opladning af elbiler. På solrige dage kan du slentre en tur langs Spree og nyde en kop kaffe, øl eller lækker street food på det alternative Holzmarkt 25. Har du lyst til at udforske området yderligere, kan du leje cykler på hotellet. Værelserne er lidt små, men hotellet er perfekt til en storbyferie, hvor du vil bruge det meste af tiden ude i byen. De stilfulde værelser er udstyret med aircondition, masser af tv-kanaler på engelsk og tysk og himmelske senge.

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

Bo godt og billigt i Berlin på MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

I den vestlige ende af Berlin ligger det gamle arbejderkvarter Moabit, hvor MEININGER Hotel Berlin Tiergarten har adresse. Det er et budgetvenligt hotel med almindelige værelser såvel som sovesale, så det er også en mulighed for dig, der søger et godt vandrehjem i Berlin. Beliggenheden mellem Brandenburger Tor og Charlottenborg Slot er rigtig god, hvis du vil på kulturferie i Berlin. Rejser du med tog, kan du glæde dig over, at det er nemt at tage sporvognen videre fra hovedbanegården til hotellet, hvor smilende receptionister står klar til at byde dig velkommen. Til bilister er der parkeringskælder med ladestation til elbiler og elevator direkte op til receptionen. Værelserne er enkelt og funktionelt indrettet med behagelige senge, læselamper, aircondition, lydisolering og gratis wifi, så du kan bo billigt og godt i Berlin.