Denne side er reklame for Momondo og KAYAK. Alle links er reklamelinks.

FIND DE BILLIGE FLYBILLETTER

Vil du rejse billigt, kan du spare penge ved at bruge lidt tid på at lede efter billig flybilletter. Vil du gerne have det bedste overblik over de mange forskellige muligheder, kan du bruge en søgemaskine som Momondo eller KAYAK.
Begge er rejsesøgemaskiner, som gør det nemt for dig at søge efter billige flybilletter. Hos dem kan du med en enkelt søgning sammenligne priser og afgangstider hos mange forskellige flyselskaber. Når du har fundet de bedste flybilletter til din destination, kan du klikke dig videre til det pågældende flyselskab og booke din rejse.

Drøm dig væk og find billige flybilletter
Drømmer du om at rejse ud i verden, kan du søge efter det bedste tidspunkt at rejse på, hvis du gerne vil have fat i de billige flybilletter. Eller du kan sammenligne priser på at flyve til forskellige destinationer som fx Dubai, Kairo og Thailand. Eller du kan få overblik over, hvor lang tid det tager at flyve til Sydney, New York eller Cape Town. Mulighederne er mange, hvis du har udlængsel, og Momondo kan hjælpe dig med at planlægge din næste rejse.
Du kan søge efter direkte fly, eller du kan søge efter flybilletter med en mellemlanding undervejs alt afhængig af dit budget og din tålmodighed. Ofte kan man spare penge på flyrejsen, hvis man flyver med en mellemlanding undervejs, men det forlænger til gengæld også rejsetiden.
Vil du holde øje med priserne, så du kan finde de billigste flybilletter, kan du oprette en prisagent. Så får du en mail, hvis priserne ændrer sig på den rute, som du gerne vil booke billetter til.
Det er blot nogle af de funktioner, som Momondo tilbyder. Der er kort sagt mange fordele ved at bruge en dedikeret rejsesøgemaskine, hvis du er på jagt efter billige flybilletter, så du kan få råd til at rejse endnu mere.
Mange danskere vil gerne spare penge på at flyve, så der er ofte rift om de billige flybilletter. Der er mange lavprisflyselskaber, som flyver fra de danske lufthavne. og det er kun en bonus for dig, der gerne vil flyve ud i verden så billigt som muligt. Til gengæld kan det også være svært at bevare overblikket over alle de billige flyselskaber, hvis du vil besøge en eksotisk destination. Her kommer Momondo dig til hjælp.
Det gælder dog også om at være lidt vågen, hvis du søger efter billige flybilletter. Det er ikke usædvanligt, at de billigste afgange lander i lufthavne, som ligger lidt længere væk fra den by, som du vil rejse til. Måske bliver du nødt til at bruge penge på at rejse videre ind til byen med taxa, så din billige flybillet ender med at blive dyrere, end hvis du var fløjet tll en bedre placeret lufthavn.