Flyv direkte til Dubai med Emirates

Vil du gerne så hurtigt som muligt frem til Dubai, skal du flyve direkte. Det sparer dig nemt for mange timers rejsetid.

Flyv direkte til Dubai og spar tid

Det tager kun 6½-7 timer at flyve fra København til Dubai, hvis du vælger et direkte fly. Desværre er der i øjeblikket kun ét flyselskab, som flyver direkte fra København til Dubai. Vil du flyve direkte fra en lufthavn i Jylland til Dubai – ja, så må du leje et privatfly.

Et alternativ for dig med adresse i Jylland kan være at flyve fra Hamborg. Der er nemlig også direkte fly fra Hamborg til Dubai. Flyet vil være på vingerne i cirka 6½ time, inden det slår landingsstellet ud.

Er et direkte fly til Dubai ikke en mulighed for dig, kan du hos Momondo søge efter andre ruter og sammenligne priser og rejsetid. Her kan du få overblik og finde de flybilletter, som passer bedst til dit budget og dit temperament.

Der er nemlig mange muligheder, når du skal flyve fra Danmark til Dubai med et stop undervejs. Du kan mellemlande i fx Frankfurt, Athen eller Istanbul. Elsker du storbyferier, kan det være en god anledning til at udforske en ny by, hvis der er ekstra lang tid mellem dine fly. Vil du derimod bare hurtigt frem, kan det godt være, at du alligevel skal overveje et direkte fly fra København til Dubai.

 

Emirates flyver København-Dubai

Både København-Dubai og Hamborg-Dubai bliver fløjet af flyselskabet Emirates, som har verdens største flåde af Boeing 777. Alt er jo vildt og stort i Dubai, så selvfølgelig har et flyselskab med base i Dubai også en stor flåde af Airbus A380, som er verdens største passagerfly. Begge fly opererer på ruten København-Dubai, så her er en chance for at flyve med verdens største passagerfly, hvis det er en oplevelse, du drømmer om.

Emirates er et klassisk flyselskab med en vision om at tilbyde deres passagerer en flyrejse, der er lidt bedre uanset, om du flyver på økonomiklasse eller første klasse. Du kan blandt andet forvente mere plads og et stort udvalg af film og underholdning undervejs på flyrejsen. Du kan også medbringe mere bagage end hos mange andre flyselskaber. Vil du smage på jetset-livet i Dubai, kan det være en god start med lidt mere luksus end normalt på flyet derned.

Til gengæld er Emirates heller ikke et lavprisflyselskab. Du skal forvente at betale mere for din flybillet. Faktisk kan du snildt komme til at betale det dobbelte for at flyve på økonomiklasse med Emirates sammenlignet med de billigste billetter hos lavprisflyselskaberne.

 

Spar tid med et direkte fly København-Dubai

Tid er penge, som man siger, så jeg skal lade det være op til dig, om du betale en højere pris for at komme hurtigst muligt fra København til Dubai, eller om du hellere vil spare penge og forlænge din rejsetid med adskillige timer.

Ruten København-Dubai tager omkring 6½-7 timer, hvis du flyver direkte. Vælger du derimod at tage et stop undervejs, skal du ofte lægge minimum 3 timer til din rejsetid. Det er tid, hvor du nemt kan blive fristet til at shoppe lidt i lufthavnen. Man skal jo have lidt godt til ganen, mens man venter, og så er den billige flybillet til Dubai måske lige pludselig ikke så billig alligevel.

Du kan flyve direkte fra København til Dubai med Emirates på alle ugens dage. Det er billigst at flyve med dem på hverdagene mandag – torsdag, mens prisen stiger på afgange fredag, lørdag og søndag. De fleste af os rejser jo helst i weekenderne, så derfor er efterspørgslen på flybilletter til en direkte flyvning fra København til Dubai også størst her, og det smitter af på prisen.