19 hoteller hvor din hund også er velkommen på weekendophold

Tag hunden med på weekendophold og få et par fantastiske dage sammen med nye oplevelser og indtryk. Det vil din hund elske.

20 hoteller hvor din hund også er velkommen på weekendophold

Mange hoteller, kroer og bed & breakfasts byder hellere end gerne hunde velkomne, så der er gode muligheder for at komme lidt væk hjemmefra på et afslappende weekendophold med hund. Uanset om du vil bo naturskønt langs Vesterhavet eller centralt i København, er udvalget af hundevenlige hoteller hastigt voksende, så du med ro i sindet kan tage din hund med på en hyggelig miniferie.

Her har jeg fundet et udvalg af hoteller, hvor hund er tilladt, så du kan tage din firbenede ven med på weekendophold. Sammen kan I gå lange ture på stranden i Skagen, udforske Vadehavet, rejse rundt på Fyn, opleve København og meget mere alt afhængig af jeres temperament og interesser.

Guiden starter i Nordjylland, hvor Skagen er første destination. Vi bliver lidt i Nordjylland, hvor Tversted, Thy og Aalborg også har meget at byde på. Herfra bevæger vi os ned gennem Jylland med stop i blandt andet naturskønne Rold i Himmerland og Silkeborg. Vi skal selvfølgelig se nærmere på hundevenlige hoteller i Aarhus, inden turen går videre mod Esbjerg, Ribe og Sønderborg i Sydjylland. Fyn er dejlig som altid. Både Odense og Svendborg byder på masser af oplevelser, men man kunne jo også drage mod Langeland eller en af de mange små øer i Det Sydfynske Øhav. Vil du hellere til Sjælland, er der meget at opleve i Roskilde, Helsingør og naturligvis København. Længere mod syd kan Lolland, Falster og Møn måske lokke, hvis ikke du vil til den dejlige klippeø Bornholm. Jo, der er er virkelig mange hundevenlige hoteller i Danmark, og dette er blot en smagsprøve, hvis du vil på weekendophold med din hund.

5-stjernet weekendophold med hund på Ruths Hotel i Skagen

Ruths Hotel i Skagen byder hunde velkomne

Skagen er en populær ferieby blandt både danskere og udlændinge, og det bliver afspejlet i mangfoldigheden af hoteller i Danmarks nordligste by. Ruths Hotel hører til blandt de mest eksklusive hoteller i Skagen, og et weekendophold her er en luksusoplevelse, som alle bør unde sig selv. Ruths Hotel er et historisk badehotel, som ligger tæt på en bred sandstrand med det fineste hvide sand. Her kan du gå lange ture sammen med din hund og samle appetit til en delikat gourmetoplevelse i en af hotellets velrenommerede restauranter. Viser vejret sig fra sin dårlige side, kan du slappe af i wellness-området, som blandt andet byder på opvarmet pool, dampbad og sauna.

Tag hunden med på weekendophold hos Hotel Tannishus i Tversted

Tag hunden med på weekendophold hos Hotel Tannishus

Tversted er et godt alternativ til Skagen, hvis du gerne vil bo tæt på den fineste sandstrand og gå lange ture med din hund i den nærliggende klitplantage. Om sommeren summer her af liv, når gæster rykker ind i sommerhusene. Hotel Tannishus er et hyggeligt badehotel ved Vesterhavet. Her kan du leje en ferielejlighed til en god pris. Det er ikke luksus, men alt er pænt og rent, stemningen er god, og hunde er velkomne. Du kan selv lave mad i lejlighedens køkken, eller du kan spise i hotellets restaurant. På hotellet er der masser af aktiviteter som fx pool, bordtennis, minigolf, fitness og tennis. Du kan svømme i den indendørs swimmingpool, hvis Vesterhavet viser tænder.

Comwell Hvide Hus Aalborg byder hunde velkommen på weekendophold

Comwell Hvide Hus Aalborg byder hunde velkommen på weekendophold

Vil du gerne bo tæt på gode steder at gå tur med din hund, mens du er i Aalborg, er Comwell Hvide Hus Aalborg en overvejelse. Hotellet ligger smukt placeret ved Kildeparken, hvor du kan lufte din hund. Der ligger flere små grønne oaser i omegnen, så der er gode muligheder for motion. Skal I for alvor strække benene, ligger Østerådalen Hundeskov cirka 3 km fra Comwell Hvide Hus Aalborg. Samtidig er det nemt at komme ind til centrum af Aalborg. Når du opholder dig på hotellet, kan du glæde dig over de hyggelige værelser og det søde personale, som står klar til at hjælpe dig, hvis du mangler noget. Morgenbuffeten tilbyder alt, hvad man kan ønske sig til en god start på dagen, og du kan spise dig mæt i lækker mad om aftenen på hotellets restaurant.

Rold Storkro lokker med unik beliggenhed i skoven

Rold Storkro lokker med unik beliggenhed i skoven

Det er de færreste hoteller, der ligger lige midt i skoven, og det gør Rold Storkro i Himmerland til noget særligt. Du skal praktisk talt bare træde ud ad døren, og så står du i skoven. Rold Skov er et af de største skovområder i Danmark, så her kan du gå mange lange ture sammen med din hund. Der er heller ikke langt til Rebild Bakker, så er du til natur og timelange gåture, er Rold Storkro helt perfekt til et weekendophold med hund. Stemningen på kroen er hyggelig, maden er udsøgt, betjeningen er i top, og der er mulighed for at leje cykler eller spille minigolf. Rold Storkro har hundeværelser i en af fløjene lige ved siden af en udgang, så det er nemt at komme ind og ud.

Stenbjerg Kro & Badehotel midt i Thys vilde natur

Stenbjerg Kro & Badehotel midt i Thys vilde natur

Skøn og rå natur venter på dig i Nationalpark Thy. Stenbjerg Kro & Badehotel ligger i hjertet af den store nationalpark, som bliver beskrevet som den største vildmark i Danmark. Her er adskillige afmærkede vandreruter gennem klitter, hede og nåleskov. Du kan være heldige at se krondyr og traner, for der er fred og ro på denne forholdsvis øde egn, så sjældne dyr og planter kan trives. Nationalpark Thy er faktisk også et godt sted at se på stjerner. Stranden er bred og sandet, så her kan du også gå lange ture med din hund. På Stenbjerg Kro & Badehotel kan du leje et værelse eller en feriehytte med eget køkken. Har du ikke lyst til selv at gå i køkkenet, kan du spise i hotellets restaurant, som serverer virkelig lækker mad.

Gl. Skovridergaard har naturskøn beliggenhed i Silkeborg

Gl. Skovridergaard med naturskøn beliggenhed i Silkeborg

Vil du have det bedste af alle verdener, når du tager på et weekendophold med hund, er Gl. Skovridergaard hotellet for dig. I rolige omgivelser i udkanten af Silkeborg ligger dette hyggelige hotel tæt på både Gudenåen, søer og skov. Lige bag Gl. Skovridergaard ligger endda et skovområde, hvor din hund må være løs, hvis du har den under kontrol. Silkeborg er på det nærmeste omringet af skov, så her kan du gå mange dejlige ture med din hund. Vil du ind til Silkeborg centrum for at shoppe eller være kulturel, er det en overkommelig gåtur fra Gl. Skovridergaard. Indretningen på hotellet er smagfuld og hyggelig med kvalitetsmøbler, gulvtæpper og malerier på væggene. Alene den overdådige morgenbuffet gør Gl. Skovridergaard til et dejligt sted at tage på weekendophold uanset, om du rejser med hund eller ej.

Scandic The Mayor er et hundevenligt hotel i Aarhus

Scandic The Mayor er et hundevenligt hotel i Aarhus

Aarhus har meget at byde på, og det er bestemt muligt at tage på weekendophold i smilets by sammen med din hund. Du kan fx bo på Scandic The Mayor, som ligger et stenkast fra Aarhus Hovedbanegård. Placeringen er central, så der er kort afstand til byens mange seværdigheder, hyggelige kvarterer og gode restauranter. Samtidig bor du lige ved siden af et grønt område bestående af Rådhusparken og grønne arealer omkring Musikhuset og Aros, hvor du kan lufte din hund. Scandic The Mayor har flotte komfortable værelser med strygejern, elkedel og alt hvad du ellers kan forvente på et godt hotel. Morgenmaden er utrolig lækker, sund og indbydende med alt, hvad du nærmest har lyst til at spise dig mæt i om morgenen.

Hjerting Badehotel i Esbjerg har den perfekte beliggenhed til et weekendophold med hund

Hjerting Badehotel har den perfekte beliggenhed til et weekendophold med hund

Et mindeværdigt weekendophold med hund kræver næsten, at der er gode muligheder for, at din hund kan få rørt sig. Det indfrier Hjerting Badehotel med sin beliggenhed helt ud til stranden lige nord for Esbjerg. Blæser det for meget til at gå langs vandet, er der også nem adgang til et grønt område, som ligger lidt mere beskyttet mod vinden. Hjerting Badehotel har 3 rummelige værelser i stueetagen til hunde, og de vender alle ud mod stranden. Værelserne er lyse og luftige, så du vil føle dig hjemme i samme øjeblik, du træder ind ad døren. Her er sjæl og stemning, og personalet vil gøre alt for, at du og din hund skal føle jer godt tilpas. Du kan spise godt på hotellets restaurant, og morgenmaden er virkelig lækker med masser af lækre lokale specialiteter.

Hotel Dagmar i Ribe byder din hund velkommen på weekendophold

Hotel Dagmar i Ribe byder din hund velkommen på weekendophold

Lidt længere mod syd i Sønderjylland ligger Ribe, som er Danmarks ældste by. Den stemningsfulde atmosfære smitter af på Hotel Dagmar, som ligger på byens torv lige over for Ribe Domkirke. Herfra kan du og din hund gå en tur i den hyggelige bykerne eller langs Ribe Å. Hotel Dagmar har hjemme i en historisk bygning, som kan trække tråde helt tilbage til 1500-tallet. I årenes løb er hotellet blevet renoveret flere gange med respekt for det gamle hus, som i dag fremtræder som et smukt hotel med en historisk inspireret indretning. Her kan man føle sig hensat til gamle dage uden at lide afsavn. Tværtimod kræser hotellet om sine gæster, hvoraf mange vender tilbage igen og igen.

Nyd en familieferie med børn og hund hos Scandic Sønderborg

Nyd en familieferie med børn og hund hos Scandic Sønderborg

Scandic Sønderborg er et familievenligt hotel, hvor børn til og med 12 år bor gratis, så det er en overvejelse værd, hvis hele familien inklusiv hund skal på weekendophold i Sønderjylland. Hotellet har hele 20 kæledyrsvenlige værelser, så mon ikke der også er plads til dig og din hund. Parkeringsforholdene er gode, for her kommer du til at bo 3 km uden for Sønderborgs centrum. Det er også muligt at lade din el-bil op hos Hotel Scandic Sønderborg. Når hunden skal luftes, er der gode muligheder for at gå tur fx rundt om Ulkebøl Dam. Hotellets værelser er store, og der er gratis adgang til swimmingpool og fitness, som er større end hos mange andre hoteller.

Glæd dig til et fantastisk weekendophold med hund på Milling Hotel Plaza i Odense

Glæd dig til et fantastisk weekendophold med hund på Milling Hotel Plaza i Odense

Lige ved siden af Odense Banegård ligger Milling Hotel Plaza, hvor du er velkommen til at tage din hund med på weekendophold. På den anden side af gaden kan du lufte din hund i Kongens Have. Har du lyst til at gå en lidt længere tur, ligger der et par små skovområder cirka en kilometer nord for Milling Hotel Plaza. Hotellet har hjemme i en smuk historisk bygning fra 1919, og det bliver på skønneste vis afspejlet i indretningen med gulvtæpper, gardiner fra gulv til loft og møbler i varme farver. Du bliver budt på gratis frugt og kage om eftermiddagen, og morgenmaden er varieret og mættende, så du kan lægge en god bund, inden du skal på sightseeing i Odense.

Hotel Christiansminde i Svendborg ligger tæt på både natur og by

Hotel Christiansminde i Svendborg ligger tæt på både natur og by

Omgivet af skønne skove og skvulpende bølger ligger Hotel Christiansminde i Svendborg. Her er rige muligheder for at strække benene og trække frisk luft sammen med din hund. Vil du ind og se nærmere på Svendborg, kan du gå ind mod byen ad en sti langs vandet og videre gennem byens havneområde. Det er en dejlig gåtur på et par kilometer, hvor du i godt vejr kan nyde synet af flotte sejlbåde på Svendborg Sund. Vil du lidt længere rundt og udforske området, kan du låne en cykel helt gratis. Den lyse og luftige indretning på Hotel Christiansminde er inspireret af den omkringliggende natur. Alle værelser har adgang til altan eller terrasse.

Hyggeligt kroophold med hund på Tranekær Slotskro på Langeland

Hyggeligt kroophold med hund på Tranekær Slotskro på Langeland

Tranekær Slotskro ligger smukt på den nordlige del af Langeland. Nærmeste nabo i er Tranekær Slot, som til dagligt er lukket for offentligheden, men du er velkommen til at gå en tur med din hund i slotsparken. Også kirken i den modsatte ende af den charmerende landsby er et besøg værd, hvis du er historisk interesseret. Efter en lang dag med nye indtryk kan du spise dig mæt i lækker afrikansk mad på Tranekær Slotskro. Du kan naturligvis også nyde mere traditionel dansk mad i krostuen med den unikke og hyggelige stemning, hvor du bliver mødt af strålende smil og en smittende latter.

Bo godt på Scandic Roskilde Park sammen med din hund

Bo godt på Scandic Roskilde Park sammen med din hund

Lige syd for Roskildes bymidte ligger Scandic Roskilde Park, hvor du er velkommen til at tage din hund med på weekendophold. Det afslappede hotel ligger lige i udkanten af en bypark, hvor du kan gå tur med din hund. Der er et par kilometer ind til de mange seværdigheder som fx Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet. Værelserne på Scandic Roskilde Park er store og flotte med dejlige senge, så du kan sove godt. Alle værelserne blev renoveret i 2019, så du kan forvente et moderne hotel med mange hundevenlige værelser, så I kan føle jer godt tilpas på et weekendophold i Roskilde.

Udforsk Helsingør og slap af på et weekendophold med hund hos Comwell Borupgaard

Udforsk Helsingør og slap af på et weekendophold med hund hos Comwell Borupgaard

I Snekkersten lige syd for Helsingør ligger Comwell Borupgaard omkranset af en grøn park. Der er få hundrede meter til stranden, og lidt længere væk ligger Egebæksvang Skov, som er en hundeskov. Fra Comwell Borupgaard er der kort afstand til togstationen i Snekkersten, så det er nemt at rejse med offentlig transport ind til Helsingør. Her venter dig mange fine oplevelser som fx Kronborg, de smalle brostensbelagte stræder og hyggelige spisesteder. Tilbage på Comwell Borupgaard kan du slappe af i pæne og lyse værelser eller nyde en drink i hotellets hyggelige bar. Restauranten serverer fantastisk mad, og du kan forkæle dig selv med en tur i hotellets populære spa.

Fabelagtigt weekendophold med hund hos Scandic Nørreport

Fabelagtigt weekendophold med hund hos Scandic Nørreport

Scandic Nørreport er et nyt og lækkert boutique-hotel i hjertet af København. Beliggenheden ved Nørreport Station er perfekt til dig, der er på weekendophold i København, for herfra er det nemt at komme rundt til alle de populære seværdigheder. Samtidig er der gode muligheder for at gå tur med din hund i Kongens Have, fritløbsområderne ved Sølvgade og Nørre Voldgade samt i Østre Anlæg og videre over mod Kastellets grønne områder. Alle faciliteter på Scandic Nørreport er nye og moderne. Værelserne har aircondition, tv med Chromecast, pengeskab og alt, hvad du ellers vil forvente af et godt hotel. Her er også restaurant og bar med en stor tagterrasse, hvor du kan nyde udsigten over Københavns tage.

Milling Hotel Søpark i Maribo på Lolland tilbyder weekendophold med hund

Milling Hotel Søpark i Maribo på Lolland tilbyder weekendophold med hund

I Maribo midt på Lolland ligger Milling Hotel Søpark med udsigt over sø og flankeret af grønne områder. Her er mange muligheder for at gå en tur med din hund i smukke og fredelige omgivelser. Samtidig ligger hotellet lige i udkanten af bymidten, så det er nemt at komme rundt i den historiske købstad. Det familie- og hundevenlige hotel tilbyder enkelt indrettede værelser, hvoraf de fleste har egen altan. Her er en hyggelig og afslappet stemning med plads til alle. Morgenbuffeten tilbyder alt, hvad du kan ønske dig til solid morgenmad, og om aftenen kan du spise dig glad og mæt i hotellets restaurant.

Hotel Falster er et dejligt hundevenligt hotel

Hotel Falster er et dejligt hundevenligt hotel

I den nordlige ende af Nykøbing Falster ligger det familiedrevne Hotel Falster. Omgivelserne er lidt industrielle, men til gengæld er der nem adgang i bil til bymidten, og der er gode muligheder for at gå tur med din hund i flere nærliggende skove som fx den bynære Sønder Kohave. Værelserne er store og rummelige med komfortable senge, så du kan sove godt om natten. Der hersker en hyggelig stemning på Hotel Falster, som udover at være hundevenlig også er handicapvenlig, så alle gæster kan føle sig godt tilpas og nyde et dejligt weekendophold. Mange tidligere gæster fremhæver både det servicemindede personale og den gode mad, som bliver serveret i hotellets restaurant.

Tag din hund med på weekendophold hos Melsted Badehotel på Bornholm

Tag din hund med på weekendophold hos Melsted Badehotel på Bornholm

Uanset om du vil udforske Bornholms enestående natur eller slappe af i en strandstol, er Melsted Badehotel et skønt sted til et weekendophold med hund. Det klassiske badehotel ligger lige ned til en fin lille sandstrand i udkanten af Gudhjem. Sammen med din hund kan du gå en dejlig tur langs Østersøen gennem et idyllisk landsbymiljø ind til Gudhjem. Melsted Badehotel er renoveret i 2021/2022, så alle værelserne fremstår indbydende, lyse og hjemlige i klassisk nordisk stil. Ambitionen er intet mindre end at skabe Bornholms bedste badehotel, hvor værtskab, gastronomi, bekvemmelighed og natur går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig et dejligt weekendophold sammen med din hund

Der er mange muligheder for at finde et hundevenligt hotel, hvor du kan nyde et hyggeligt weekendophold uden at savne din hund eller overlade den til fremmede.

En søgemaskine som Booking.com kan være en god hjælp, hvis du gerne vil have overblik over dine muligheder, når du ønsker at overnatte på et hotel, hvor din hund også må komme med. Her kan du nemlig nemt og hurtigt finde et godt hotel, hvor hund er tilladt. Du kan nemlig benytte de forskellige søgemuligheder til at specificere, hvad du har behov for, så du kun får vist de hoteller, som er relevant for dig.

Selv om du booker et værelse på et hotel, som har hundeværelser, bør du altid gøre hotellet opmærksom på, at du har din hund med på dit weekendophold. De fleste hoteller har nemlig et begrænset antal værelser til hunde.

For det meste skal du betale et ekstra tillæg, hvis du har din hund med på hotel. Tillægget dækker blandt andet ekstra rengøring, når der fx skal støvsuges grundigt for at fjerne hundehår. Prisen for at tage en hund med svinger meget fra hotel til hotel. Nogle hoteller kræver et gebyr pr. ophold, mens andre hoteller har en fast takst pr. overnatning.

Derfor er det ikke nødvendigvis billigt at have din hund med på weekendophold, men til gengæld ved du, at den har det godt. Din hund kender dig og vil føle sig tryg sammen med dig, så selvfølgelig skal den også med, når du holder en velfortjent miniferie.