9 gode hoteller nær motorvej A9 ved Nürnberg i Tyskland

Du har siddet bag rattet time efter time og tilbagelagt flere hundrede kilometer med kurs mod Sydeuropas bjergrige landskab. Den sorte asfalt fortsætter i det uendelige, mens den tætte trafik kræver koncentration. Efterhånden bliver dine øjenlåg tunge, så det er tid til et tiltrængt hvil, inden turen går videre mod syd.

9 gode hoteller nær motorvej A9 ved Nürnberg

En overnatning undervejs på den lange køretur kan gøre underværker for din ferie. Efter en god nats søvn og en solid morgenmad får du overskud til at nyde den spektakulære udsigt, de snoede veje og de hyggelige landsbyer, som dukker op, når du nærmer dig dit mål. Du kan ankomme veludhvilet til din feriedestination med smil på læben, klar til at suge nye indtryk til dig og bare nyde livet i fulde drag.

Går din ferie mod Italien eller Østrig, dukker Nürnberg op cirka 750 km efter, at du har krydset grænsen ved Padborg. Er du så uheldig at ramme ind i de nærmest obligatoriske trafikkøer ved vejarbejder ned gennem Tyskland, kan du nemt have siddet krøllet sammen bag rattet i 9-11 timer på nuværende tidspunkt, så du er ved at gabe kæberne af led af ren og skær træthed.

Heldigvis er der mange muligheder for at finde et godt hotel langs motorvej A9, som passerer forbi Nürnberg i Bayern. Vil du væk fra motorvejens mur af støj, bør du undgå de egentlige motorvejshoteller. 3-4 km fra motorvejen kan du bo i små hyggelige landsbyer, hvor du bliver budt varmt velkommen, så feriefornemmelsen begynder at snige sig ind på dig.

Transmar Travel Hotel

Transmar Travel Hotel er et motorvejshotel på motorvej A9 tæt på Nürnberg

90 km nord for Nürnberg ligger byen Bayreuth, som er synonym med opera og Wagner. Gør du kun holdt for natten, ligger Transmar Travel Hotel i et industrikvarter uden for centrum, hvilket er lig med nem adgang fra motorvejen. Der er rigeligt med parkeringspladser, så der er god plads, hvis du har trailer eller campingvogn med. Værelserne er store og enkelt indrettet i klassisk hotelstil med komfortable senge. Vinduerne holder trafikstøjen ude, så du kan få lidt ro til hjernen. Har du en hund med, er den også velkommen inde på værelset (mod et ekstra gebyr). Du kan booke en overnatning med eller uden morgenmad. Vælger du at starte dagen med et besøg i morgenbuffeten, kan du glæde dig til et bredt udvalg af mysli, brød, pålæg, marmelade, juice, kaffe og lidt sødt.

Gasthof-Pension Leupold

Gasthof-Pension Leupold byder på en overnatning i landlige omgivelser tæt på motorvej A9 ned gennem Tyskland

Vil du bare have en seng at sove i til en billig pris, giver Gasthof-Pension Leupold god værdi for pengene. Det er et hyggeligt ældre Gasthaus ved motorvej A9 cirka 300 km syd for Berlin. Når du tager afkørsel 32, passerer du en stor tankstation, inden du ankommer til pensionatet, som har gode parkeringsforhold og mulighed for opladning af elbiler. Her kan du tjekke ind sent om aftenen og gå omkuld i en dejlig seng. Din hund er også velkommen og vil blive modtaget med vandskål og hundetæppe. Der er legeplads til børn, restaurant med traditionel tysk mad til en fornuftig pris og mulighed for at spise udenfor. Næste morgen kan du starte med at koge vand til kaffe i værelsets elkedel, eller du kan spise dig mæt i pensionatets frisklavede røræg og bacon, inden det er tid til at starte bilen og trille videre.

Hotel Hartl’s Lindenmühle

Hotel Hartl's Lindenmühle er et godt hotel i smukke omgivelser tæt på motorvej A9 gennem Tyskland

Kun 10 minutters kørsel fra den hektiske trafik på motorvej A9 åbenbarer sig den fineste lille kurby. Bad Berneck er et afslappende paradis godt skjult mellem bølgende bakker og tætte skove lige i udkanten af bjergområdet Fichtelgebirge. Uanset om du trænger til at hvile ud efter en lang køretur eller overvejer at forlænge dit ophold, så du kan udforske det kuperede landskab, er Hotel Hartl’s Lindenmühle et skønt lille familiedrevet wellnesshotel, som vil sørge godt for dig. Du kan vælge mellem værelser i forskellige prisklasser lige fra budgetværelser for par eller familier til en luksussuite med minibar. Alle gæster har adgang til hotellets swimmingpool og sauna. Morgenmaden er et kapitel for sig med alt, hvad du kan ønske dig, inden turen går videre.

Berggasthof Hotel Igelwirt

Berggasthof Hotel Igelwirt er et hyggeligt hotel tæt på motorvej A9

På toppen af Schlossberg troner det traditionelle Berggasthof Hotel Igelwirt. Det er et godt overnatningssted for dig, som trænger til afveksling fra den asfalterede motorvej. Kun 6 km fra motorvej A9 kan du slappe af i idylliske omgivelser med udsigt til bjerge. Hotellet ligger højt, så du kan nyde den smukke udsigt fra dit værelse, den store terrasse eller den populære restaurant. Skal du have gang i blodcirkulationen efter mange timer bag rattet, kan du tage på vandre- eller cykeltur i den majestætiske skov, som vil omfavne dig efter få minutter til fods. Det hyggelige hotel giver god valuta for pengene, og alt afhængig af dit budget kan du indlogere dig på et værelse eller i en lille ferielejlighed. Hunde er velkomne mod et ekstra gebyr, og der er ladestation til elbiler, så både du og bilen kan starte dagen med fuldt opladede batterier.

Hotel Kübler

Hotel Kübler er et moderne hotel tæt på autobahn A9 ved Nürnberg

Sølle 5 minutters kørsel fra motorvej A9 i den sydligste udkant af Nürnberg kan du parkere bilen foran det familiedrevne Hotel Kübler og holde en tiltrængt pause fra den lange køretur gennem Tyskland. Hotellet lægger hus til 38 store værelser, hvoraf mange er moderniseret. Du kan vælge mellem enkeltværelser eller dobbeltværelser til rimelige priser. Der er mulighed for at købe en ekstra opredning til børn. Alle værelser har eget bad og en god seng, så komforten er upåklagelig, hvis du har brug for en enkelt overnatning i rolige omgivelser. Trænger du til at strække benene, kan du gå en tur langs byens kanal eller løbe en tur i den nærliggende skov.

Hotel Schneider

Hotel Schneider er et roligt hotel tæt på motorvej A9 ved Nürnberg

Ganske få kilometer syd for Nürnberg står personalet på Hotel Schneider klar til at tage imod dig. Kun én kilometer fra afkørsel 55 på motorvej A9 kan du for en stund slappe af i rolige og hyggelige omgivelser, som er helt perfekte til et stop for en enkelt nat på din kør-selv-ferie. Værelserne er lyse og indrettet i nutidig hotelstil med dæmpede farver, gulvtæpper og behagelige senge. Du kan booke et ophold med eller uden morgenmad og vælge mellem forskellige typer af værelser alt afhængig af, hvor meget plads og komfort du ønsker. Trænger du til et godt måltid mad, inden det er tid til at krybe til køjs, kan du vælge mellem flere forskellige restauranter cirka 15 minutters gang fra hotellet. Det er en god anledning til også lige at få rørt sig lidt efter den lange køretur.

Sindersdorfer Hof

Sindersdorfer Hof er et godt hotel med morgenmad tæt på motorvej A9 ved Nürnberg

Der går næppe 5 minutter fra du forlader motorvej A9 til du kan slukke motoren foran Sindersdorfer Hof. Det lille hotel er et godt alternativ til de upersonlige motorvejshoteller, for her kan du sove i fredelige omgivelser uden at bruge en masse tid på at køre til og fra Autobahn. Atmosfæren er hyggelig og afslappet på det familiedrevne hotel, hvor du kan spise dig mæt i velsmagende mad både morgen og aften. Værelserne er pæne og rene med god plads til 2 personer. Du kan endda booke et værelse med senge til 3 personer. Der er tankstation lige rundt om hjørnet, så bilen også kan blive fyldt op, inden du skal videre mod din endelige destination.

Landgasthof Wagner

Landgasthof Wagner er et godt motorvejshotel i Bayern

Mellem Nürnberg og Ingolstadt dukker den flotte Landgasthof Wagner op mellem de skovklædte bakker. Overnatningsstedet er renoveret i 2023, så værelserne vil overgå alle dine forventninger. De er store, lyse og luftige med behagelige siddepladser og en skøn seng, så du kan nyde livet lidt, mens du er undervejs til eller fra ferie i Sydeuropa. Flere af de bedste værelser har balkon, og udsigten vil måske friste dig til at gå lidt på opdagelse i den omkringliggende natur – måske sammen med din firbenede ven, for her bliver hunde også budt velkommen. Din overnatning inkluderer en fantastisk morgenbuffet med et alsidigt udvalg af lækkerier, så du kan starte dagen mæt og tilfreds.

Hotel Starton am Village

Hotel Starton am Village er et pænt og moderne hotel tæt på motorvej A9 i Sydtyskland

Vil du kombinere den lange køretur gennem Tyskland med shopping i outlet-byen Ingolstadt Village, kan du slå to fluer med et smæk ved at indkvartere dig på det forholdsvis nye Hotel Starton am Village. Fra motorvej A9 er der nem adgang til det 3-stjernede hotel med gratis parkering og kort afstand til henholdsvis tankstation og ladestation. Værelserne er pæne og rene med lydisolerende vinduer og bekvemme senge, så din nattesøvn er sikret. Hunde er velkomne. Du kan tilkøbe morgenmad, så du kan starte dagen med god kaffe, inden du går om bord i buffetens store udvalg af alt lige fra fiberrige havregryn til søde sager. Mangler du noget, står det opmærksomme personale klar til at hjælpe dig. Det er et hotel, som er alle pengene værd, hvis du har brug for en overnatning tæt på motorvej A9 i hjertet af Bayern.