Tag hunden med på spaophold hos 14 fantastiske hoteller

Drømmen om et afslappende spaophold kan blive til virkelighed, selv om du ikke vil overlade pasning af din elskede hund til fremmede. Der er nemlig flere hundevenlige hoteller, hvor du kan nyde lidt velfortjent wellness.

Tag hunden med på spaophold hos 15 fantastiske hoteller

Slip roligt bekymringerne om at finde en hundepasser med kort varsel, hvis lysten til et impulsivt spaophold melder sig. Din hund er velkommen hos flere af landets velrenommerede wellnesshoteller, så den også får mulighed for at nyde lidt fred og ro i nye omgivelser uden at savne dig. Der er ganske vist ikke adgang for hunde i selve spaafdelingen, men flere spahoteller på denne liste ligger i naturskønne omgivelser, hvor der er rig mulighed for at gå lange ture i vandkanten eller lege i skoven. Det styrker båndet mellem jer samtidig med, at du får ny energi, og din hund får stimuleret sine sanser.

Husk altid at gøre hotellet opmærksom på, at du har din hund med, så du får tildelt et hundeværelse. Et flertal af de hundevenlige hoteller har nemlig udvalgte værelser til kæledyr. Du skal desuden forvente, at det koster lidt ekstra at have din hund med på hotel.

Ruths Hotel i Skagen

På Ruths Hotel i Skagen kan du tage din hund med på spaophold

Hos det navnkundige Hotel Ruths i Gl. Skagen er du velkommen til at tage din hund med på spaophold. Det er en skøn lille tidslomme, hvor historie, hygge og kvalitet går op i en højere enhed. Alt lige fra den hjertelige modtagelse i receptionen til den overdådige morgenbuffet og de smukke værelser bidrager til nogle fantastiske dage. Som gæst har du fri adgang til faciliteterne i Ruths Wellness, og du kan booke en vidunderlig massage eller ansigtsbehandling. Få skridt fra døren lokker klitter og strand med smuk natur og lange gåture langs Vesterhavets kyst, hvor du og din hund kan blive blæst igennem.

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness i Sæby

Hos Hotel Viking Aqua Spa & Wellness er du velkommen til at tage din hund med på spaophold

Hyggen er i top hos Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, hvor du kan glemme hverdagens stress og jag. Køber du adgang til det dejlige spa- og wellnessområde, kan du nyde saunaens velgørende varme eller lade det lune vand i spabadet smyge sig om din krop. Fra det opvarmede bassin på taget er der udsigt over smukke Kattegat. Vil du virkelig forkæle dig selv, kan du på forhånd bestille tid til en lækker massage eller plejende manicure. Rejser du med hund, vil du blive indkvarteret i et standardværelse med en virkelig god seng, luksuriøst sengetøj og de skønneste produkter på badeværelset.

Strandhotellet i Blokhus

Strandhotellet i Blokhus byder også din hund velkommen på dit spaophold i Nordjylland

Du og din hund kan se frem til en varm modtagelse hos Strandhotellet i Blokhus. Det er et eksklusivt hotel med ganske få år på bagen, så alle faciliteter er nye og moderne. Stilen er klassisk med tydelige referencer til de danske badehoteller, som havde deres storhedstid i 1920’erne og 1930’erne. Værelserne er store og romantisk indrettet med kvalitetsmøbler og florlette gardiner i de høje vinduer. En vandskål står klar i et af de fine superiorværelser eller i suiten, hvor de firbenede gæster bliver indkvarteret sammen med dig. Disse værelser har også egen terrasse og direkte udgang til haven, så din hund får en stressfri ferie.

HimmerLand i Nordjylland

Hos HimmerLand kan du tage din hund med og nyde et spaophold

Skru ned for tempoet på et uforligneligt spaophold hos HimmerLand, som er et stort familievenligt resort med masser af aktiviteter for både børn og voksne lige fra golf på hotellets tre golfbaner til bowling, minigolf, padel, tennis og fitness. Når det er tid til at få pulsen ned, kan du indløse entré til spaafdelingen, hvor der er sauna, dampbad, fodbad, udendørs boblebad og pool. Hele tre restauranter står klar til at kræse om dig med udsøgt mad lige fra fine dining til en saftig burger. Værelserne er store og stilfuldt indrettet med behagelige senge, sofa eller stole, store panoramavinduer, privat terrasse og minibar. Hunde er velkomne på udvalgte værelser mod et ekstra gebyr.

Golf Hotel Viborg

Golf Hotel Viborg har også plads til din hund når du er på spaophold

Afslappende gåture, forkælelse med wellness og en charmerende by venter dig, hvis du river et par dage ud af kalenderen til et ophold hos Golf Hotel Viborg. Beliggenheden er lige i øjet, hvis du vil bo smukt ved sø og park ganske tæt på byens centrum med domkirke og brostensbelagte gader. Det er de fuldendte omgivelser til at variere lufteturen med din hund, som er velkommen på hotellet sammen med dig. En afslappende stund venter i spaafdelingen, som er udstyret med sauna, dampbad, en kold chok-pool, indendørs swimmingpool og et udendørs spabad, som er åbent året rundt. Det er perfekt til en romantisk aften med champagne og frit udsyn til stjernehimlen.

Munkebjerg Hotel i Vejle

Du kan tage din hund med på spaophold hos Munkebjerg Hotel i Vejle

Udsigten er intet mindre end fantastisk på Munkebjerg Hotel, som hviler på toppen af en skovklædt bakke. Når det er tid til at lufte hunden, kan I gå ned ad de snoede stier mod Vejle Fjord. Efter en lang gåtur kan du pleje dig selv i hotellets hyggelige wellnessområde, hvor du kan flyde roligt rundt i poolen, nyde jacuzziens masserende bobler, stresse af i dampbadet eller svede affaldsstoffer ud i saunaen. Børn er også velkomne i spaen på udvalgte tidspunkter. Vil du virkelig forkæle dig selv, kan du forudbestille en velgørende massage eller en dybderensende behandling.

Steigenberger Alsik – Hotel & Spa i Sønderjylland

Steigenberger Alsik – Hotel & Spa i Sønderjylland byder dig og din hund velkommen på spaophold

Din hund bliver budt velkommen med lækre godbidder hos Sønderjyllands eksklusive Steigenberger Alsik – Hotel & Spa, hvor du kan forkæle dig selv med et mindeværdigt ophold. Udsigten er fænomenal fra værelserne på de øverste etager. Som gæst kan du endda tage elevatoren op til 16. etage og skue ud over Sønderborg fra 64 meters højde. Komforten på de moderne værelser er helt i top med faciliteter som aircondition, svaleskab, espressomaskine, elkedel, morgenkåbe, store vinduer og det skønneste badeværelse. Spaen er enorm og intet mindre end Danmarks største spa med et kæmpe udvalg af wellnessoplevelser. Prikken over i’et er den udendørs infinity pool med byens bedste udsigt. Vær dog opmærksom på, at adgang til spaen er et tilkøb for hotellets gæster.

Hotel Faaborg Fjord på Sydfyn

Hotel Faaborg Fjord ligger lige ned til vandet på Sydfyn

Hotel Faaborg Fjord ligger som navnet siger helt ud til Faaborg Fjord. Hotellet kan endda prale af at have sin egen private strand, som om sommeren har egen anløbsbro og strandbar. Din hund er mere end velkommen til at bo sammen med dig på Hotel Faaborg Fjord, og I kan strække benene i hotellets egen skov. Entréen til spa inkluderer forfriskninger, snacks, håndklæder og badetøfler og byder på velvære med en terapeutisk vekselvirkning mellem kulde og varme i snerum, saltsauna, biosauna, dampbad, spabade og en udendørs opvarmet infinity pool. 

Nyborg Strand Hotel & Konference

Nyborg Strand Hotel & Konference er stedet for et spaophold hvor du kan tage din hund med

Nyborg Strand Hotel & Konference blev i 2023 kåret som det bedste hotel på Fyn, Sjælland og øerne, så du kan roligt glæde dig til et par dages spaferie i luksuriøse omgivelser med udsigt til Storebælt. Din hund vil også elske at gå lange ture sammen med dig på stranden og i den lille skov ved siden af hotellet. Overnattende gæster har gratis adgang til wellness-faciliteterne i hotellets spa- og fitness-område, hvor du kan forkæle dig selv med et fodbad eller dyppe dig i koldt vand inden en tur i sauna. Dine børn er også velkomne til at nyde den behagelige varme i saunaen eller jacuzzien på udvalgte tidspunkter, hvis du gør dem følgeskab. Det er en oplagt mulighed for lidt kvalitetstid, hvor hele familien kommer ned i gear.

Gilleleje Badehotel på Nordsjælland

Wellnessophold på romantiske Gilleleje Badehotel

Din hund er mere end velkommen i selskab med dig hos det romantiske Gilleleje Badehotel, hvorfra du kan skue ud over Kattegat. Klaprer du tænder ved tanken om et dyp i det salte havvand, kan du i stedet søge tilflugt i den varme sauna. Der er gratis adgang til badefaciliteterne, så du kan slappe af i den behagelige varme og lade din muskler blive blødt op. Skal der mere til, kan en professionel massør løsne knuder og spændinger. Melder den lille sult sig, kan du slå dig ned ved pejsens knitrende ild i opholdsstuen med en god kop kaffe og kage, mens du drømmer dig væk. Når det er tid til at trække frisk luft sammen med din hund, er der kort vej via stranden ind til idylliske Gilleleje, hvor lystbåde og fiskekuttere vugger stille i badebyens havnebassin.

Marienlyst Strandhotel i Helsingør

På Marienlyst Strandhotel kan du tage din hund med på spaophold

Både du og din hund bliver budt velkommen med åbne arme hos Marienlyst Strandhotel, som er garant for et enestående spaophold i de herligste omgivelser. Flere af værelserne har direkte udgang til stranden til stor glæde for din firbenede rejsepartner – og du kan fryde dig over den vidunderlige udsigt til de blå bølger. Som gæst har du fri adgang til fitnessfaciliteterne. Vil du unde dig selv lidt velfortjent luksus i spaen, kan du udforske de mange muligheder lige fra saunagus, saltterapi og opvarmede bassiner til holistiske behandlinger, når du har betalt entré. Det moderne badehotel i Helsingør vinder gæsternes hjerter igen og igen, så stedet er flere gange kåret som årets spa.

Comwell Borupgaard i Snekkersten

Udforsk Helsingør og slap af på et weekendophold med hund hos Comwell Borupgaard

Mange gæster roser Comwell Borupgaard til skyerne for deres velsmagende mad, flotte omgivelser, opmærksomme personale og himmelske spa. Du er velkommen til at tage din hund med på spaophold på denne nordsjællandske perle, hvor den omkransende park og nærliggende strand indbyder til lange gåture. Bagefter kan du koble af i spaen. Som det første spahotel i Danmark tilbyder Comwell Borupgaard et urtedampbad, der stimulerer både sind og krop. Du kan også prøve deres saltsauna, natursauna, dampbad, fodmassagebad, udendørs boblebad eller nogle af de mange andre luksuriøse oplevelser, som vil løsne dine ømme nakkemuskler og få dig til at glemme alt om hverdagen.

Babette Guldsmeden i København

Babette Guldsmeden er et hyggeligt hotel i centrum af København

Vil du kombinere en oplevelsesrig byferie med et afslappende spaophold, ligger Babette Guldsmeden helt perfekt, hvis du vil have din hund med. På den anden side af gaden kan I mærke historiens vingesus på en gåtur rundt om Kastellet, som er et af Nordens bedst bevarede fæstningsanlæg. Tilbage på hotellet kan du prioritere dit eget velbefindende med en tur op i rooftop spa’en. Det er alle pengene værd, når det varme vand smyger sig om din krop, mens du beundrer den fantastiske udsigt over Marmorkirkens kuppel og byens tage. En tur i dampbadet med æteriske olier booster dit velvære, mens et dyp i det kolde bad styrker dit immunforsvar.

Manon Les Suites Guldsmeden i København

Manon Les Suites Guldsmeden er et hundevenligt hotel med spaophold i København

Beløn dig selv og din hund med et fantastisk ophold på det 5-stjernede hotel Manon Les Suites Guldsmeden, når I sætter kursen mod København. Der er nærmest ingen grænser for den luksus, som venter jer. Det hundevenlige hotel står klar med godbidder til din bedste ven, når I træder ind i receptionen. Værelserne er store og elegant indrettet med himmelseng, varme farver, aircondition, minibar og et lille tekøkken. Den fotogene pool ligger i hjertet af hotellet. Sænk dig ned i vandet, luk øjnene og drøm dig væk til en balinesisk jungle. Følelsen af at befinde dig under varme himmelstrøg kan du forlænge med en tur i sauna eller dampbad.