Hvornår er det billigst at leje et sommerhus?

Vil du leje et sommerhus så billigt som muligt, skal du gå langt uden om højsæsonen, som falder sammen med skoleferierne. Det er dyrest at leje et sommerhus i vinterferien, påskeferien, skolernes sommerferie, efterårsferien og ugen mellem jul og nytår.

Vil du gerne leje et billigt sommerhus i sommermånederne, skal du altså holde din sommerferie enten først i juni eller sidst i august – eller måske endda trække din ferie til starten af september. Derefter begynder det at blive noget billigere at leje et sommerhus. Du kan sagtens spare op mod 50% på at leje et sommerhus i første uge af september frem for i juli.

Den billigste pris for at leje et sommerhus finder du i lavsæsonen, som typisk strækker sig fra september til marts med undtagelse af efterårsferien, ugerne omkring jul og nytår samt vinterferien. Derefter begynder prisen gradvist at krybe op ad igen for at toppe i skolernes sommerferie, som ligger i uge 26 – 31.

Hvornår er det billigst at leje et sommerhus?

Venter du til sidste øjeblik med at bestille et sommerhus, kan du være heldig at få last minute rabat. Hvor meget du kan spare varierer fra sommerhus til sommerhus, så hvis du er fleksibel med, hvor du vil bo, har du gode muligheder for at leje et sommerhus til en attraktiv pris.

Du kan leje et sommerhus i mange forskellige prisklasser. Store moderne sommerhuse med indendørs pool er populære og derfor dyre at leje. Der er knap så stor efterspørgsel på ældre sommerhuse uden en masse moderne bekvemmeligheder, så de koster en brøkdel at leje i forhold til et luksussommerhus.

Bestiller du et sommerhus i god tid, kan der også være mulighed for at opnå early bird rabat, så du på den måde kan leje et sommerhus lidt billigere. Men vil du på en virkelig billig sommerferie i sommerhus et sted i det danske sommerland, finder du absolut den bedste pris uden for skoleferien.