Hvornår er det billigst at flyve til Dubai?

Dubai lokker om vinteren med temperaturer, der minder om en god dansk sommer. Trænger du til sol og varme, når det danske vejr viser tænder med mørke, kolde og våde vinterdage, ligger Dubai kun et par timers flyvning længere væk end altid populære Mallorca.

Hvornår er det billigst at flyve til Dubai?

Hvornår er det billigst at flyve til Dubai?

Det er billigst at flyve til Dubai i november. Prisen for en flybillet stiger ganske meget i december, men falder igen i januar. Januar er den næstbilligste måned, hvis du vil have en billig flybillet til Dubai. Det er også i januar, at vejret i Dubai er køligst, men det er stadig en hel del varmere end i Danmark.

Den billigste ugedag at flyve til Dubai er tirsdag. Fredag er dyrest. Vil du spare penge på at rejse til Dubai, kan du også med fordel vælge en afgang om morgenen.

Du kan nærstudere prisudviklingen på flybilletter til Dubai hos Momondo, hvis du laver en søgning og klikker på “prisindsigt” øverst i søgeresultatet. Vil du gerne have besked, hvis prisen på flybilletter til Dubai ændrer sig, kan du tilmelde dig Momondos prisagent.

Find billige flybilletter til Dubai

 

Hvornår er det bedst at rejse til Dubai?

Vinterhalvåret er turistsæson i Dubai. Turistsæsonen i Dubai strækker sig fra november til marts, for det er i disse måneder, solen viser sig fra sin mildeste side på den arabiske halvø.

Trives du godt i varmen, kan november og marts være gode tidspunkter at rejse til Dubai. Især i november sniger termometret sig ofte op over 30 grader. Badevandet er dejligt varmt i november, så vil du gerne dase på stranden og dyppe tæerne i lunt badevand, er det et godt tidspunkt at rejse til Dubai.

Januar er den køligste måned i Dubai, men er du træt af det våde vintervejr i Danmark, vil en varm dag i Dubai i januar føles som en god dansk sommerdag. Dagtemperaturen vil ofte ligge omkring 20 – 23 grader, men der er også risiko for køligere vejr. Badevandet vil være omkring 20 – 22 grader varmt. Det kan regne i Dubai i vintermånederne, men når det regner, er det korte heftige byger.

I februar begynder temperatureren så småt at stige igen, så vil du gerne have lidt varmere vejr, er det måske nu, du skal kigge efter flybilletter til Dubai. Februar er dog også det tidspunkt, hvor det blæser mest, så måske vil du opleve en sandstorm.

Marts kan være helt perfekt, hvis du elsker de varme sommerdage hjemme i Danmark med masser af sol og temperaturer tæt på 30 grader.

Sommeren i Dubai er til gengæld præget af meget varmt vejr med høj luftfugtighed, så det er ikke det rette tidspunkt til en badeferie i Dubai. I april begynder det at blive for varmt for mange, og i juni, juli, august og september vil der være mange dage med temperaturer over 40 grader. Om sommeren er det ikke usædvanligt med sandstorme og nedsat sigtbarhed, så vejret kan virkelig være en udfordring, men på en helt anden måde, end vi er vant til i Danmark.

Vil du på ferie i Dubai, er ramadanen heller ikke det bedste tidspunkt at besøge landet. Under ramadanen faster muslimer fra solopgang til solnedgang. Man forventer ikke, at turister og ikke-muslimer faster, men det er ikke velset at spise, drikke eller ryge offentligt under ramadanen. Du bør desuden udvise respekt over for fastende muslimer og undlade at spise foran dem. Du kan sagtens gå på restaurant og spise under ramadanen, men du skal sidde indenfor, og vinduerne vil være dækket, så man ikke kan se ind udefra. Datoen for ramadan flytter sig hvert år, fordi den islamiske kalender følger månen.

 

Hvor lang tid tager det at flyve til Dubai?

Det tager lige omkring 6½ time at flyve til Dubai, hvis du flyver direkte fra Danmark. Det vil dog også afspejle sig i prisen for din flybillet. Vil du flyve til Dubai så billigt som muligt, skal du vælge en rute, hvor der er 1 stop undervejs. Det forlænger dog også din rejsetid ganske betragteligt, så du skal regne med, at det tager minimum 9½ time at flyve fra Danmark til Dubai.

Det er kort sagt billigst at flyve til Dubai i november, hvis du vælger en rute med 1 stop undervejs.

Kilden til denne artikel er prisindsigten hos Momondo, som du kan finde ved at lave en søgning efter billige flybilletter til Dubai og derefter klikke på linket med teksten “prisindsigt” oven over søgeresultatet.