Julegaveidé: Giv et gavekort til en oplevelse

Oplevelsesgaver er en relativt ny trend inden for julegaver. Vi er efterhånden mange, som ikke rigtig ved, hvad vi skal ønske os i gave, fordi vi jo bare køber det, som vi har brug for. Oplevelser kan man til gengæld aldrig få for mange af, så det er en gave, som rigtig mange vil blive glade for.
Julegaveidé: Giv et gavekort til en oplevelse

Det gælder selvfølgelig om at vælge den helt rigtige oplevelse til den heldige modtager. Er det en gave til din kæreste, kan det måske være et romantisk weekendophold, en massage eller en oplevelse, som du ved, at han eller hun går og drømmer om. Det vil være en personlig gave, som viser, at du har lagt mærke til, hvad der betyder noget for modtageren.

Man kan give mange forskellige typer oplevelser i gave. Måske skal det være en oplevelse, som I kan dele, så I får et godt minde sammen. Eller måske er I så forskellige, at den perfekte oplevelse for modtageren er milevidt fra, hvad du synes er sjovt – men det vil stadig være en god gave for modtageren, og det er jo det vigtigste.

Rammer du plet med din julegave, kan du være sikker på, at modtageren sætter pris på den og vil mindes både juleaften og dig med glæde. Den perfekte julegave fortæller nemlig også modtageren, at du har lagt mærke til, hvad der betyder noget for ham eller hende. Vi elsker jo alle, når nogen gør sig umage for at glæde os. Alene af den grund er en personlig gave altid den bedste julegave, men der er også en særlig tilfredsstillelse ved at kunne give en gave, som er lige i øjet og se det store smil hos modtageren.

Mulighederne er mange, hvis du fx kigger på Truestory. Her kan du købe et gavekort til et væld af oplevelser. Vi har fundet et par smagsprøver på nogle af de populæreste oplevelsesgaver til både ham og hende.

 

Flødebollekursus

Gaven til ham eller hende med en sød tand og kreative evner i køkkenet kunne være et flødebollekursus hos fx Social Foodies. Kurset varer 1-1½ time, hvor du kan prøve at lave flødeboller. Bund og skum er lavet på forhånd, så du skal først og fremmest koncentrere dig om at overtrække flødebollerne med chokolade og pynte dem. Der vil være smagsprøver undervejs, og du får selvfølgelig lov til at tage dine egne kreationer med hjem.

 

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Gaven til ham eller hende, der elsker oplevelser i naturen og gerne selv sanker eller bare sætter pris på gode råvarer, kunne være en vildmarksgourmet-oplevelse i Nationalpark Mols Bjerge på Djursland. Det er en oplevelse, som varer det meste af en dag. I starter med at gå på sanketur, hvor I indsamler urter, hugger brænde og tilbereder råvarerne. Her kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge forskellige planter i dit køkken. Som prikken over i’et nyder I et velsmagende måltid, som I sammen har tilberedt efter en hyggelig dag ude i naturen.

 

Bridgewalking på Lillebæltsbroen

Gaven til ham eller hende, der elsker at mærke hjertet banke ekstra hurtigt, mens adrenalinet bruser gennem kroppen, kunne være en tur med bridgewalking på Lillebæltsbroen. Her kan du komme op at gå på toppen af den gamle Lillebæltsbro, hvor der er den mest fantastiske udsigt ud over Lillebælt, Fyn og Jylland. Du kommer op i 60 meters højde, så du vil mærke vinden ruske samtidig med, at rystelser fra trafikken forplanter sig i broen. Undervejs på turen vil guiderne fortælle dig om broens historie og arkitektur samt den natur, som du kan se oppe fra broen.

 

Ballonflyvning

Gaven til ham eller hende, som elsker eventyr i nærmiljøet, kunne være en ballonflyvning. Her kommer du højt op at flyve med afgang fra enten Sjælland eller Midtjylland. Forestil dig blot, hvordan husene bliver til små prikker, når luften i ballonen bliver varmet op, så kurven stille og roligt hæver sig op over landjorden. Udsigten over skove, marker og søer er fantastisk, og tempoet er tilpas mageligt til, at du virkelig kan nå at nyde den. Selve flyvningen varer cirka en time. Turen bliver afsluttet med en lille ceremoni, hvor du får overrakt et ballonflyvningsdiplom og fejrer oplevelsen med bobler i glasset og lidt godt til ganen.