Spar op til 24% på last minute sommerhus med indendørs pool

Har du ikke fået planlagt årets sommerferie endnu? Måske er det held i uheld. Er du fleksibel med hvor årets ferie skal gå hen, kan du nemlig til gengæld spare en god sjat penge.

Spar op til 24% på last minute sommerhus med indendørs pool

Det er populært som aldrig før at holde ferie i sommerhus, så det gælder om at være tidligt ude, hvis du gerne vil leje det sædvanlige sommerhus, bo tæt på vandet eller have din egen indendørs pool. 

Har du valgt at se tiden lidt an, inden du besluttede dig for, hvor årets sommerferie skulle gå hen, kan det altså være svært at finde det helt perfekte sommerhus til årets familieferie. Alligevel er der flere fine last minute sommerhuse at vælge mellem i både juni, juli og august. Er du lidt fleksibel med dato og destination, har du mulighed for at leje et luksus sommerhus med indendørs pool med en rabat på helt op til 24%.

Jeg har kigget mig lidt omkring og fundet 8 eksempler på last minute sommerhuse med indendørs pool, som lige nu har mindst en uge ledig i juni, juli eller august. Du skal nok ikke tøve for længe, hvis du gerne vil leje et lækkert sommerhus med indendørs pool, hvor du kan plaske og more dig sammen med hele familien. I øjeblikket er det nemlig populært som aldrig før at holde ferie hjemme i Danmark. Derfor er der desværre ingen garanti for, at disse sommerhuse med indendørs pool er ledige, når du klikker dig videre, men jeg krydser fingre for, at det lykkes dig at finde et dejligt sommerhus, hvor du kan holde en fantastisk sommerferie sammen med din familie.

Renoveret sommerhus med stor indendørs pool og spa i Vejers Strand

Renoveret sommerhus med stor indendørs pool og spa i Vejers Strand

Vejers Strand er en charmerende badeby ved Vesterhavet lige nord for Blåvand. Den brede sandstrand virker nærmest uendelig, og det er muligt at køre helt ned på stranden i bil. Dele af stranden er bilfri, så børnene kan lege frit. Er du bekymret for Vesterhavets bølger, eller er det bare hyggeligere med jeres egen private pool, kan du leje et dejligt sommerhus med en stor indendørs pool, spa og sauna ganske centralt i det populære sommerhusområde Vejers Strand. Der er plads til 12 personer i dette sommerhus, som er indrettet lyst og hjemligt med en indbydende sofagruppe, brændeovn og lækkert køkken. Lige nu har du mulighed for at leje dette last minute sommerhus med indendørs pool i uge 27 med ankomst fredag.

Lækkert sommerhus med indendørs pool, spa og sauna i Gilleleje

Lækkert sommerhus med indendørs pool, spa og sauna i Gilleleje

I naturskønne omgivelser i Gilleleje på Nordsjælland ligger dette hyggelige og rummelige sommerhus med plads til 8 personer og hund. Sommerhuset ligger ved Smidstrup Strand, som har en hundestrand, hvor hunden gerne må være løs, hvis du har den under kontrol. I sommerferien er der livredder på Smidstrup Strand, så her er trygge og sikre forhold. Viser den danske sommer sig fra sin værste side, kan den indendørs pool nok lokke i dette fine last minute sommerhus, som også har spa og sauna. Den store afskærmede terrasse og hyggelige have skaber sammen med den lyse og hyggelige indretning indendørs de perfekte rammer for en fantastisk ferie under hjemlige himmelstrøg. Lige nu kan du leje dette last minute sommerhus med indendørs pool, spa og sauna i enten uge 25 eller uge 34 med ankomst lørdag.

Arkitekttegnet sommerhus med indendørs pool i rolige omgivelser ved Limfjorden

Arkitekttegnet sommerhus med indendørs pool i rolige omgivelser ved Limfjorden

For enden af en lukket vej i Hvalpsund ligger denne drøm af et sommerhus med indendørs pool og udsigt over Limfjorden. Huset er bygget som et helårshus, så det føles som et rigtigt hjem. Solcellerne på taget bidrager til et lavt forbrug, når den 18 kvm store swimmingpool skal varmes op. Huset ligger på en stor naturgrund, hvor I kan nyde sommersolen i fredelige omgivelser. Der er mange muligheder for skønne ferieoplevelser i Hvalpsund, som er en hyggelig landsby omgivet af fjord og skov. Her er golfbane, sandstrand og lystbådehavn, og Hvalpsund Færgekro er kendt vidt omkring for deres velsmagende mad. Lyder det som den helt perfekte ferie for dig, kan du lige nu leje dette sommerhus i flere forskellige uger i både juni, juli og august.

Stort sommerhus ved Nordborg på Als med indendørs pool

Stort sommerhus ved Nordborg på Als med indendørs pool

Det kræver masser af plads, hvis den store børnefamilie skal holde ferie sammen med bedsteforældrene. Det er der heldigvis råd for. Dette landligt beliggende sommerhus lidt uden for Nordborg på Als har hele 7 soveværelser i hovedhuset og yderligere 6 sovepladser i annekset, så her kan bo op til 20 personer. Huset er stort, så der er god plads til, at alle kan hygge sig enten sammen eller hver for sig. Den indendørs pool er stor, og der er to spabade. Har I ikke lyst til at bruge tid i køkkenet, ligger der mange gode spisesteder i Nordborg. Der er kort afstand til både skov og strand, og måske vil det overraske jer, hvor mange oplevelser Als faktisk har at byde på. Et must er Universe Science park. Lige nu kan du få last minute rabat, hvis du lejer dette store sommerhus med indendørs pool i uge 33 eller 34 i august. Vil du hellere holde ferie i juli, er det også en mulighed, men så er prisen en noget anden.

Sommerhus med unik beliggenhed og indendørs swimmingpool i Tversted

Sommerhus med unik beliggenhed og indendørs swimmingpool i Tversted

Kun 500 meter fra havet i Tannis Bugt ligger dette lidt ældre sommerhus helt ugenert på en stor naturgrund. Her er god afstand til nabohusene, så alt ånder fred og ro. I kan spille fodbold på græsplænen eller nyde solen på terrassen. Den indendørs swimmingpool er 20 kvadratmeter stor og adskilt fra stuen med vinduer, så du fra sofaen kan følge med i børnenes leg. Der er sengepladser til 10 personer, og hunden er også velkommen. Den vil helt sikkert elske at gå tur i den nærliggende plantage. Lige nu er der en god rabat at hente, hvis du booker dette last minute sommerhus i uge 27. Det er også ledig i uge 33, hvis du hellere vil på ferie i Nordjylland i august.

Billigt sommerhus i Tversted med indendørs pool

Billigt sommerhus i Tversted med indendørs pool

Nordjylland hitter blandt ferieglade danskere, så her er sommerhuse i alle prisklasser. Derfor kan du også være heldig at finde et billigt sommerhus med indendørs pool – især hvis du slår til, når der dukker et last minute tilbud op. Dette sommerhus er nyrenoveret og har plads til 8 personer. Den indendørs swimmingpool er blandt de største med sine 30 kvadratmeter, og de voksne kan følge med i børnenes vandleg inde fra stuen. Der er sauna, stor delvis overdækket terrasse, komfortable møbler i stuen og alt, hvad du ellers kan ønske dig på en ferie i sommerhus. Sommerhuset ligger på en stor naturgrund, som er omkranset af høje træer. Er du klar til at pakke bilen lige om lidt, kan du leje dette last minute sommerhus med indendørs pool i Tversted i uge 25 med en rabat, som næsten matcher ugenummeret.

Stort last minute sommerhus med indendørs pool, spa og sauna på Læsø

Stort last minute sommerhus med indendørs pool, spa og sauna på Læsø

Skal årets sommerferie gå til den skønneste ferieø ude midt i Kattegat, kan du drage fordel af en klækkelig rabat på et velholdt sommerhus på nordsiden af Læsø. Det rummelige sommerhus har plads til 8 personer, og I må hellere end gerne tage hunden med. Poolen med rutsjebane skal nok begejstre børnene, og de voksne kan slappe af i spabadet eller saunaen. Terrassen er enorm, og huset ligger godt gemt for nysgerrige blikke på en naturgrund tæt på både strand og skov. Trænger du til at slappe af langt væk fra de vante rammer, kan du i øjeblikket leje dette sommerhus billigt i uge 27 med ankomst lørdag. Det er også ledig i uge 33, hvis det passer dig bedre at holde ferie i august.

Nyt og moderne sommerhus med indendørs pool ved Bratten Strand

Nyt og moderne sommerhus med indendørs pool ved Bratten Strand

Lige mellem Frederikshavn og Ålbæk ligger Bratten Strand, som er en skøn børnevenlig strand med fint hvidt sand. Det lave vand og de blide bølger kan nok lokke de fleste til at dyppe tæerne i Kattegat. Man kan selvfølgelig også slå sig løs i den indendørs pool i et nyt og moderne luksus sommerhus, som har plads til den helt store familie. Her er 22 sengepladser, en stor indendørs swimmingpool på 22 kvadratmeter samt spa og sauna med plads til 5 personer. Skulle det utænkelige ske, at børnene bliver trætte af at lege i vandet, kan de i stedet slå sig løs i aktivitetsrummet eller på den udendørs legeplads. Sommerhuset er bygget i 2021, og lige nu kan du leje det til en attraktiv pris i flere af de populære ferieuger i august.

Det er aldrig rigtig billigt at leje et sommerhus med indendørs pool, men du kan alligevel opnå en anseelig rabat, hvis du lejer din feriebolig i sidste øjeblik. Går du bevidst efter at få rabat på sommerhuslejen, kan det være lidt af et gamble, med mindre du er den eventyrlystne type, som gerne vil opleve en ny egn af Danmark. 

Samtidig er der størst sandsynlighed for at opnå last minute rabat i ydersæsonen af sommerferien. Kig derfor efter et sommerhus i august hvis du gerne vil på en billig sommerferie ved Vestkysten, Limfjorden eller et andet skønt sted, hvor der er mulighed for at finde et last minute sommerhus med indendørs pool, så du kan få en dejlig familieferie, selv om sommeren lakker mod enden.