LEGO åbner gigantisk oplevelsescenter i Hamborg i 2024

LEGO åbner gigantisk oplevelsescenter i Hamborg i 2024

Nu er der snart endnu en god grund til at besøge Hamborg. I den nordtyske metropol slår LEGO Discovery Center om kort tid dørene op til et kreativt univers med fokus på læring gennem leg.

Den verdenskendte legetøjsproducent har allerede åbnet et LEGO Discovery Center i Bruxelles, og Hamborg følger trop i marts 2024. Den nye familievenlige attraktion breder sig over 3000 kvadratmeter, hvor børn mellem 2 og 10 år kan lade deres fantasi få frit løb, når de kaster sig ud i sjov med millioner af legoklodser.

Centret vil være inddelt i 12 tematiserede legezoner, hvor familiens yngste blandt andet kan designe deres egne minifigurer, sætte sig til rette i en 4D-biograf eller begive sig ind i en laserlabyrint. Kan dine børn slet ikke vente på at gå på opdagelse i alle herlighederne, kan I lade jeres næste ferie gå til Bruxelles, som fik æren af at lægge by til Europas første LEGO Discovery Center.

Det spritnye udflugtsmål bliver placeret i HafenCity, som er Hamborgs nyopførte bydel med en beliggenhed i umiddelbar forlængelse af den gamle bykerne. Her ligger allerede mange andre interessante oplevelser som fx verdens største modeljernbane i Miniatur Wunderlands og Hamborgs nye vartegn Elbphilharmonie.

Foruden de populære turistmagneter vrimler det også med gode moderne hoteller i HafenCity. Nogle af værelserne har dobbeltseng til forældrene og en sovesofa til børnene. Ønsker I jer mere plads på jeres ferie, er der også rig mulighed for at leje en hotellejlighed eller en ferielejlighed med køkken i det centrale Hamborg, så I selv kan varme mad.

Næsten uanset hvor I vælger at indkvartere jer i Hamborg, er det nemt og bekvemt at komme rundt med offentlig transport. Der kører både U-bahn og busser mellem centrum og HafenCity, så du og din familie kan drage på opdagelse overalt i Hamborg.