Denne side er reklame for Rentalcars.com

LEJ BIL TIL EN BILLIG BILLEJE

En bil giver dig masser af frihed til at opleve din destination, når du er på ferie. Flyver du til din feriedestination, er der som regel gode muligheder for at leje en bil. Det kan du gøre i langt de fleste lufthavne, som du ankommer til. Det kan være en god idé at leje en bil hjemmefra - især hvis du gerne vil undgå at ende med en dyr lejebil. Der er nemlig mest rift om de billigste lejebiler. Jo tidligere du bestiller en udlejningsbil, jo større vil udvalget være og dermed muligheden for at finde en billig lejebil, som ikke lægger dit feriebudget ned.
Vil du gerne leje en billig bil, gælder det derfor om at være tidligt ude. Det kan være en god idé at kigge efter en billig lejebil allerede 4-5 måneder i forvejen, hvis du ellers er i gang med at planlægge din ferie på det tidspunkt. Er du usikker på, om du kommer af sted, kan du i mange tilfælde gratis afbestille bilen igen op til 48 timer før du skulle hente den hos udlejningsfirmaet.

Find den billigste billeje

Jagten på billig billeje bliver mere overskuelig, hvis du bruger en søgemaskine som Rentalcars.com. Her kan du hurtigt og nemt søge efter en udlejningsbil ud fra dine kriterier som fx dato, afhentningssted, kilometertal og udstyr som fx air condition eller automatgear.
Du slipper for at bruge tid på at finde frem til de forskellige biludlejningsfirmaer på din destination. Hos Rentalcars.com kan du nemlig søge efter en lejebil både hos de store kendte biludlejere som fx Avis, Europcar, Hertz og Sixt samt de mindre udlejningsfirmaer, som måske kun har nogle ganske få afhentningssteder.
Faktisk kan du på én gang søge efter en lejebil hos op til 900 udlejere fordelt på 60.000 destinationer.

Prisgaranti på billig billeje

Rentalcars.com stræber efter at gøre det så billigt og nemt som muligt for dig at leje en bil. De har gode aftaler med de forskellige biludlejere, som også kommer dig til gode.
Faktisk er Rentalcars.com så sikre på, at de kan tilbyde den billigste billeje, at de giver dig prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder en billigere lejebil et andet sted, kan du gøre Rentalcars.com opmærksom på det, og så vil de slå prisen. Prisgarantien gælder dog kun for sammenlignelige forudbetalte billejetilbud udbudt af andre uafhængige billejeudbydere. Du kan læse mere om betingelserne for prisgaranti på lejebiler hos Rentalcars.com.

Gratis afbestilling på lejebil

Booker du en lejebil flere måneder inden, at du skal bruge den, har du bedre mulighed for at finde en billig udlejningsbil. Skal det være billigt, gælder det om at leje en bil, før alle andre også finder ud af, at de skal bruge en bil på deres ferie. Er du usikker på, om du nu også skal bruge en lejebil på din ferie, vil det være en god idé at finde et udlejningsfirma, som tilbyder gratis afbestilling.
Når du bestiller en lejebil, vil det fremgå, hvilke regler der gælder for afbestilling. Hos Rentalcars.com kan du i langt de fleste tilfælde gratis afbestille din lejebil op til 48 timer før afhentning. Har du betalt et depositum, da du bestilte bilen, vil det dog ikke blive refunderet. I enkelte tilfælde kan du komme ud for, at en booking er ikke-refunderbar, men det vil fremgå, når du bestiller bilen. Husk derfor altid at være opmærksom på betingelserne, når du lejer en bil. Ellers kan det ende med, at den billige lejebil pludselig ikke er så billig endda.

Hvad koster det at leje en bil?

Prisen for en lejebil er afhængig af mange ting, så derfor er det umuligt at give et helt konkret svar på, hvad det koster at leje en bil. Prisen for at leje en udlejningsbil vil blandt andet afhænge af din destination, efterspørgslen på biler, typen af bil, antallet af km du vil køre, din valgte selvrisiko og så videre.
Generelt kan man sige, at det er dyrest at leje bil i højsæsonen, som selvfølgelig kan variere fra destination til destination alt afhængig af, om du vil på solferie eller skiferie. Små biler er billigere at leje end store luksusbiler, men det er til gengæld også de små biler, der er mest populære som udlejningsbiler blandt kunderne, så bestil din lejebil i god tid, hvis du vil leje en lille bil som fx en Ford Fiesta eller en Opel Corsa så billigt som muligt.

Læs altid betingelserne igennem inden du lejer en bil

Der er mange ting, som du skal være opmærksom på, når du lejer en bil. Derfor bør du altid læse betingelserne igennem, inden du lejer en bil, så du undgår ubehagelige overraskelser. Det er aldrig sjovt at starte ferien med en kedelig oplevelse hos en biludlejer, når du står på deres kontor i lufthavnen for at hente den bil, som du har lejet.
Betingelserne vil variere fra den ene biludlejer til den anden, så det kan være en god idé at sammenligne betingelserne, inden du booker, hvis du søger den billigste billeje. Det kan fx være, at du skal betale et tillæg, hvis chaufføren er under eller over en vis alder, inden du kan få udleveret nøglen til din lejebil. Hos nogle udlejningsfirmaer skal du betale et ekstra gebyr, hvis du vil tilføje en ekstra fører uanset dennes alder. Det kan også være, at udlejningsfirmaet vil opkræve et ekstra gebyr, hvis du vil hente din lejebil uden for kontorets almindelige åbningstid. Kort sagt gælder det om at se sig godt for, når man lejer en bil. Ellers risikerer du, at den billige billeje lige pludselig slet ikke er så billig endda.

Udvalgte destinationer hvor du kan leje en bil

Billeje i Nice

Lej en bil og udforsk egnen omkring Nice. En køretur på under 50 km kan tage dig til fx Monaco, Cannes og Italien.

Billeje i Malaga

Malaga er en favorit blandt danskere. Lej en bil og udforsk Sierre Nevada-bjergene eller kør en tur til Gibraltar.

Billeje på Mallorca

Mallorca er meget mere end flotte strande. Med en lejebil har du mulighed for at udforske alle hjørner af Mallorca.

Billeje i Alicante

Fra Alicante kan du køre på mange spændende dagsture. Besøg fx den historiske fæstning i Guadalest eller oplev autentiske landsbyer.

Billeje på Gran Canaria

En bil gør det nemt for dig at komme rundt på Gran Canaria og opdage alt det, som øen har at byde på lige fra populære badestrande til små isolerede fiskelejer.

Billeje på Tenerife

Lej en bil og kom nemt rundt til øens store naturoplevelser som fx vulkanen Teide i syd og Anaga-bjergene i nord eller de flotte klippekyster og kølige grotter.

Billeje i Firenze

Toscanas hovedstad er et populært rejsemål i Italien. Vil du udforske vingårdene eller besøge nabobyerne Pisa og Bologne, kan du komme nemt og ubesværet rundt i en lejebil.

Billeje i Milano

Vil du på tur til Como-søen, Garda-søen eller måske et smut til Schweiz, mens du er i Milano, kan en lejebil gøre transporten nem for dig.

Billeje i Rom

Trænger du til en pause fra den hektiske atmosfære i Rom, kan du fx leje en bil og køre på tur til vulkansøen Bracciano 30 km nord for Rom.

Billeje i Keflavik

Flyver du til Island for at opleve landets dramatiske natur præget af vulkaner, varme kilder og gletschere, vil du få mest ud af dit besøg ved at leje en bil.

Billeje på Færøerne

Lej en bil og oplev den enestående natur og det rige fugleliv på Færøerne. En bil giver dig gode muligheder for at tage på tur til de tunnel- og brofaste øer.

Billeje på Lofoten

Køreturen fra Danmark til Lofoten er lang, og der er mange vejafgifter, så det kan være fristende at hoppe på et fly og leje en bil, når du er ankommet.