Mere ferie eller billigere ferie? Spar op til 17% på lækre hoteller i Spanien

Iberostar Hotels & Resorts er en familiedrevet hotelkæde med 4- og 5-stjernede hoteller ved vandkanten. Der er jævnligt gode muligheder for at booke et ophold med rabat på et af deres luksuriøse hoteller.

Bo på lækkert hotel på din ferie i Spanien

Selvfølgelig kan du få en billigere ferie i Spanien med en generøs rabat på 15-20%. Men du kunne også udnytte rabatten til at opgradere din ferie i Spanien, så den får et strejf af luksus. Hvad vælger du? Billig ferie eller luksusferie i fantastiske omgivelser?

Måske skal du lige tjekke Iberostars lækre hoteller ud, inden du beslutter dig. Alle deres hoteller er 4- eller 5-stjernede. Langt de fleste af hotellerne ligger et stenkast fra de blå bølger, og der er naturligvis også swimming pool, hvor du kan dase i parasollens skygge, hvis Sydspaniens sol brænder lidt for hårdt i de smeltende varme sommermåneder. På Iberostars hoteller får du det bedste af begge verdener uanset, om du foretrækker en strandferie med fint sand mellem tæerne eller en solferie med en kølig drink i hånden på kanten af pool’en.

Rabat på ophold hos Iberostars hoteller i Spanien

Vil du gerne have rabat på din ferie og samtidig bo på et lækkert hotel, skal du holde øje med Iberostars hjemmeside. De tilbyder jævnligt en klækkelig rabat, så du måske kan få råd til en ekstra tur til sydens varme. Udnyt muligheden og forkæl dig selv med en forlænget weekend eller en tiltrængt miniferie med 2 eller 3 overnatninger på et 4- eller 5-stjernet Iberostar hotel i Spanien.

Du kan fx tyvstarte sommeren med en dejlig varm påskeferie på Tenerife, slippe væk fra hverdagen med en lille miniferie i Barcelona i pinsen eller nyde en sommerferie i sus og dus på et af Costa del Sols bedste strandhoteller. Iberostar har hoteller på de populære ferieøer Tenerife, Mallorca, Lanzarote, Fuerteventura og Ibiza såvel som i Andalusien og Cadiz.

Er storbyferie med kultur, shopping, gastronomi og sightseeing dagen lang mere dig? Iberostar har hoteller lige i hjertet af Spaniens to vigtigste metropoler, så du skal bestemt ikke snydes for muligheden for at få rabat på et topklasse hotel i Barcelona og Madrid.

Familiehotel på Tenerife eller voksenhotel på Mallorca?

Iberostars har et hotel lige efter dit ønske uafhængig af, om du vil på familieferie på Tenerife eller tværtimod på en børnefri ferie på Mallorca. En god ferie er en ferie, som tilgodeser dine behov lige gyldigt, om du ønsker at tilbringe så meget tid som muligt sammen med dine børn, eller om du foretrækker at slappe af uden skrig og skrål fra børn i højt humør.

Derfor kan du glæde dig over, at Iberostar har et bredt udvalg af hoteller i Spanien, så du har gode muligheder for at finde et hotel, hvor du vil føle dig allerbedst hjemme. Med andre ord kan du drage fordel af Iberostars rabatkoder uanset, om du foretrækker et familiehotel med all inclusive eller et voksenhotel med luksus dagen lang.

Find et hotel på Mallorca med pool

Overvej fx Ibero Selection Anthelia i Costa Adeje på Tenerife, hvis ferieønsket er et ophold på et af Tenerifes bedste familiehoteller. Her er faciliteter for hele familien. Børnene kan boltre sig i børnepoolen med rutsjebaner og piratskib, mens forældrene sænker skuldrene i spa’en. Her er mulighed for et ophold med all inclusive, så du kan slippe alle hverdagens bekymringer og bare slappe af.

Er børnene fløjet fra reden og er det tid til en velfortjent ferie i luksuriøse omgivelser uden forstyrrelser? Så er en romantisk ferie på et voksenhotel som fx Iberostar Selection Jardin del Sol Suites ved Santa Ponsa-bugten på Mallorca måske lige sagen. Her kan I føle jer som konge og dronning i en stor suite med havudsigt, balkon og spa på værelset. I kan dyppe tæerne i Middelhavets blå bølger, slappe af ved pool’en eller koble helt af i hotellets spa med en massage eller ansigtsbehandling. Også her er der mulighed for et all inclusive ophold med udsøgt mad serveret som buffet og cocktails i baren.

Golfferie på Costa del Sol

For passionerede golfentusiaster er Costa del Sol det rene paradis. Her vrimler det med velholdte golfbaner i verdensklasse. Bor du på elegante Iberostar Selection Marbella Coral Beach, har du nem adgang til hele 10 golfbaner uanset om du vil på golfferie sommer eller vinter. Med over 300 solskinsdage om året skal du være uheldig, hvis det regner. For nybegyndere er der golfskoler, og for de erfarne golfspiller er der et mangfoldigt udvalg af golfbaner i alle sværhedsgrader.

Når du er tilbage på det stilfulde hotel efter en runde golf, kan du nyde livet ved poolen. Den ene af hotellets to pools er opvarmet, så der er ingen undskyldning for ikke at hoppe i vandet. Eller nyd lidt luksus i hotellets spa med en massage, som vil løsne alle dine spændinger. Opholdet er med all inclusive, hvor du kan spise løs fra den overdådige buffet morgen, middag og aften og nyde en afslappende drink i komfortable omgivelser.

Marbella er paradis hvis du vil på golfferie i Sydeuropa

Kombiner strandferie med byferie i Cadiz

Blandt danskere er Costa de la Luz lidt af en uopdaget perle og ikke nær så kendt som Costa del Sol. Spaniolerne selv valfarter til de charmerende kystbyer og fine sandstrande, som strækker sig langs kysten ud mod Atlanterhavet. Her er stemningen afslappet, og Costa de la Luz kan sagtens konkurrere med Costa del Sol, hvis du søger en strandferie med lunt badevand og sol fra en skyfri himmel.

Midt på Costa de la Luz ligger havnebyen Cadiz placeret på en tange ud i Atlanterhavet, så byen er nærmest omgivet af vand på alle sider. Cadiz er Spaniens ældste by, og både fønikerne, romerne og maurerne har gennem tiden sat deres præg på byen.

Iberostar Selection Andalucia Playa ligger syd for Cadiz lige ned til Barrosa strand, som er uendelig lang og bred. Du kan gå og gå på den 6 km lange sandstrand, som Sunday Times Travel Magazine har kåret som en af Spaniens bedste strande. Eller du kan slå dig ned og betragte de mange kitesurfere, som udfordrer sig selv på bølgerne. Costa de la Luz er et mekka for kitesurfere og windsurfere, så du skal nok være forberedt på, at det kan blæse her.

Går bølgerne lige lovlig højt, kan du i stedet nyde lidt fred og ro ved swimming poolen på hotel Iberostar Selection Andalucia Playa. Her på det 5-stjernede luksushotel kan du slappe af i spa’en, gå en runde golf på hotellets egen golfbane eller tage på opdagelse i lokalområdet. Nyd de smukkeste solnedgange, når solen bevæger sig ned bag Atlanterhavet langt ude i horisonten mod vest – måske i godt selskab akkompagneret af en festlig cocktail på hotellets bar.

Sukker du efter en velfortjent luksusferie, kan du med fordel vælge et all inclusive ophold på Iberostar Selection Andalucia Playa. Udover mad, snacks, is og drinks kan du se frem til gratis adgang til hotellets spa, som blandt andet tilbyder massage og skønhedsbehandlinger.

Den smukke katedral i Cadiz

Storbyferie i Barcelona eller Madrid

Naturligvis er Iberostar også repræsenteret i Spaniens største byer, som turisterne valfarter til. Både i Madrid og Barcelona kan du blive indkvarteret på Iberostars eksklusive hoteller, endda lige i hjertet af det pulserende byliv, så du bor midt blandt alle de populære seværdigheder og attraktioner.

Iberostar Las Letras Gran Via har hjemme i en historisk bygning midt i Madrid. Herfra kan du nemt gå rundt til alle byens oplevelser, du kan slappe af ved hotellets pool, du kan nyde en fremragende middag i restauranten, og du kan naturligvis også lade dig traktere med et glas cava i hotelbaren.

Iberostar Selection Paseo de Gracia er et 4-stjernet hotel med en central placering ved Plaça de Catalunya. Torvet markerer starten på Las Ramblas, som er Barcelonas berømte lange gågade. På tagterrassen kan du slappe af ved poolen, mens du nyder den fantastiske udsigt over Barcelona.

Vælg mellem 35 eksklusive hoteller i Spanien

Iberostar er rigt repræsenteret på Spaniens populære solsikre feriedestinationer. Det er en familievirksomhed, hvis mission er at give dig en uforglemmelig ferie. At det lykkes for dem afspejles især i de mange positive anmeldelser fra tidligere gæster. De fremhæver igen og igen de smukke omgivelser, den smagfulde indretning, den udsøgte mad og vigtigst af alt personalets imødekommenhed og fokus på selv de mindste detaljer, så et ophold hos Iberostar er noget helt særligt.

Du kan vælge mellem 35 hoteller i Spanien. De fleste hoteller ligger på Tenerife og Mallorca, og det er ingen tilfældighed. Iberostar så dagens lys på Mallorca i 1956 samtidig med charterturismens spæde start. Siden har den spanske hotelkæde udviklet sig skridt for skridt til at være et internationalt format med flere hoteller først på Gran Canaria og siden også i Caribien, Mexico, Brasilien, Jamaica, Marokko og mange andre eksotiske destinationer.

Solferie i Spanien kan lokke mange danskere

Ansvarlighed og bæredygtighed kendetegner Iberostar

Over 80% af Iberostars hoteller ligger ved vandet. Flotte og attraktive strande spiller en central rolle i kædens koncept, så derfor har Iberostar fokus på at beskytte og værne om havmiljøet. Det indledende skridt blev taget i 2018, hvor Iberostar som den første spanske hotelkæde valgte at stoppe med at bruge engangs-plastik.

Hotellernes menuer afspejler også Iberostars ambition om at passe på dyrelivet i havet. Fisk skal fanges på bæredygtig vis, og menuerne består af lokale fisk og skaldyr, som er i sæson.

Danskerne elsker at holde ferie i Spanien

Spanien er et populært feriemål blandt danskerne. Det er nemt at flyve til Malaga, Barcelona eller Mallorca, og især om vinteren kan solkysten lokke med løfte om varme solstråler, der danser hen over havets blå bølger. Også om sommeren rejser mange danskere ned til varmen på Costa del Sol, som nærmest garanterer sol og 25-30 grader hver dag.

Vil du bo i sus og dus tæt på stranden, vil du få den helt perfekte ferie med et ophold på et af Iberostars 4- og 5-stjernede hoteller.