Inspiration til din næste ferie

Vi kan alle trænge til en rigtig god ferie, hvor vi kan koble af fra hverdagen, slippe vores bekymringer, få nye oplevelser og mærke energien boble i os igen. Rigtig god ferie er et magasin, som vil forsøge at inspirere dig til din næste ferie og give dig lyst til at udforske den destination, som du har udset dig.
Mit fokus er især rettet mod at præsentere et udvalg af hoteller og andre overnatningssteder på europæiske destinationer. Hotellet er din base, når du er af sted på ferie, så det er alfa og omega, at du føler dig hjemme her. Vi ved alle, hvor vigtig en god nats søvn er for vores velbefindende, og det er jo meningen, at du skal slappe af på din ferie, så du kan suge nye indtryk til dig, nyde livet og blive klar til at vende tilbage til hverdagen.
Jeg elsker at planlægge en rejse og gør meget ud af at finde det helt rigtige hotel. Derfor læser jeg anmeldelser fra tidligere gæster, tjekker hotellets placering på et kort og bruger tid på at se billederne igennem. Hvad synes gæsterne om morgenmaden? Hvor stort er værelset? Hvor nemt er det at komme til og fra hotellet? Alt det kan forhåbentligt også komme dig til gavn, når jeg samler mine indtryk her på siden.

Praktisk information

Jeg bestræber mig på at holde denne hjemmeside fri for cookies. Derfor er der kun tekst og billeder. Det kan måske virke lidt kedeligt, men jeg synes, det er vigtigt at værne om sit privatliv på nettet.Du vil støde på mange links her på hjemmesiden. En del links er hjemmesider, som jeg finder interessante, når man skal planlægge sin næste ferie. Det kan fx være links til museer, nationalparker, vejrudsigter og andre nyttige hjemmesider. Andre links er såkaldte affiliatelinks. Det er kort fortalt reklamelinks. I praksis vil det sige, at jeg modtager en lille kommission, hvis du klikker på et af de links og foretager et køb. Det gør ikke dit køb dyrere. Artikler, som indeholder reklamelinks, vil altid være markeret som reklame.

Hvem sidder bag skærmen?

Rigtig god ferie er en del af virksomheden Frumik, som har adresse på Herrestrupvej 15 i 4200 Slagelse. Frumik er registreret som virksomhed med CVR-nummer 29951489.