Inspiration til din næste ferie

Vi kan alle trænge til en rigtig god ferie, hvor vi kan koble af fra hverdagen, slippe vores bekymringer, få nye oplevelser og mærke energien boble i os igen. Rigtig god ferie er et magasin, som vil forsøge at inspirere dig til din næste ferie og give dig lyst til at udforske den destination, som du har udset dig. Jeg ønsker dig en rigtig god ferie!

Praktisk information

Jeg bestræber mig på at holde denne hjemmeside fri for cookies. Derfor er der kun tekst og billeder. Det kan måske virke lidt kedeligt, men jeg synes, det er vigtigt at værne om sit privatliv på nettet.Du vil støde på mange links her på hjemmesiden. En del links er hjemmesider, som jeg finder interessante, når man skal planlægge sin næste ferie. Det kan fx være links til museer, nationalparker, vejrudsigter og andre nyttige hjemmesider. Andre links er såkaldte affiliatelinks. Det er kort fortalt reklamelinks. I praksis vil det sige, at jeg modtager en lille kommission, hvis du klikker på et af de links og foretager et køb. Det gør ikke dit køb dyrere. Artikler, som indeholder reklamelinks, vil altid være markeret som reklame.

Hvem sidder bag skærmen?

Rigtig god ferie er en del af virksomheden Frumik, som har adresse på Herrestrupvej 15 i 4200 Slagelse. Frumik er registreret som virksomhed med CVR-nummer 29951489.