Denne artikel er reklame for Booking.com

Velkommen til Hamborg

Den nordtyske storby er fyldt med kultur, historie og uendelige oplevelser. Her kan du finde inspiration til de populære seværdigheder, skjulte perler og bedste hoteller i Hamborg – alt sammen inden for en kort køretur fra den danske grænse.

Hvor vil du bo i Hamborg?

Gå på opdagelse i det brede udvalg af hoteller i Hamborg og find det perfekte sted at bo på din næste rejse. Uanset om du leder efter et luksuriøst 5-stjernet hotel, et romantisk boutiquehotel eller et familievenligt hotel, tilbyder Hamborg en overnatning for enhver smag og ethvert budget.

Find dit hotel i Hamborg

Her guider vi dig til centrale hoteller med parkering, hoteller tæt på hovedbanegården, hoteller tæt på lufthavnen, hoteller tæt på Volksparkstadion, hundevenlige hoteller, familievenlige hoteller, billige hoteller, romantiske hoteller, luksushoteller, hoteller med balkon, hoteller med swimmingpool, hoteller i Hamborgs forskellige bydele som fx Reperbahn og St. Pauli.

Centrale hoteller med parkering

Lindner Hotel Hamburg am Michel, part of JdV by Hyatt tilbyder parkering

Lindner Hotel Hamburg am Michel

⭐⭐⭐⭐

I centrum af Hamborg kan du parkere din bil sikkert i Lindner Hotel Hamburg am Michels store parkeringskælder mod ekstra betaling. Det er et virkelig dejligt byhotel i rolige omgivelser. Du bliver indkvarteret i et stort lyst værelse og har adgang til faciliteter som sauna, fitness og en hyggelig bar med et udvalg af lokale øl. Hunde er velkomne til at bo sammen med dig i udvalgte værelser mod et ekstra gebyr.

NH Collection Hamburg City er et centralt hotel med parkering i Hamborg

NH Collection Hamburg City

⭐⭐⭐⭐

I trendy St. Pauli ligger NH Collection Hamburg City, som tilbyder parkering til en fornuftig pris. Fra hotellet er der få 100 meter til nærmeste metrostation, så det er nemt at komme rundt og opleve Hamborg på et weekendophold. Hotellet er tilmed både børne- og hundevenligt med en rolig beliggenhed tæt på den berømte park Planten un Blomen. Værelserne er store, lyse og moderne indrettet.

Der er gode parkeringsmuligheder ved IntercityHotel Hamburg

IntercityHotel Hamburg

⭐⭐⭐⭐

Det er nemt at køre ind til IntercityHotel Hamburg Dammtor-Messe, som ligger tæt på centrum men alligevel er dejligt fri for byens øredøvende larm takket være den gode beliggenhed mellem messecentret, universitetet og den botaniske have. Hotellet tilbyder parkering mod betaling. Herfra er der cirka 25 minutters gang ind til bymidten. Alle værelser har aircondition og minibar.

Hoteller nær Hamborg Hovedbanegård

Hotel Europäischer Hof Hamburg ligger i en rolig gade ved Hamborg Hovedbanegård

Hotel Europäischer Hof Hamburg

⭐⭐⭐⭐

Tager du toget til Hamborg, kan du bo få skridt fra hovedbanegården. Hotel Europäischer Hof Hamburg ligger lige overfor stationen og samtidig ganske centralt i den nordtyske storby med kort afstand til museer og shopping. En sightseeingbus stopper lige uden for hotellet. Det er et hotel af den gamle skole med pæne rene værelser, hvor støj fra gaden næsten ikke trænger ind gennem vinduerne.

Barceló Hamburg ligger centralt og ganske tæt på Hamborg Hovedbanegård

Barceló Hamburg

⭐⭐⭐⭐

I Hamborgs historiske centrum kan du nyde det bedste af alle verdener, hvis du indkvarterer dig på Barceló Hamburg. Det er et lækkert hotel med en central placering få meter fra hovedbanegården, Hamburger Kunsthalle og naturligvis de mange spisesteder og populære butikker på Mönckebergstrasse. Hotellet har egen restaurant, fitness og sauna. Værelserne er luksuriøst indrettet i spansk stil med en stor behagelig seng.

Reichshof Hotel Hamburg har en super beliggenhed nær banegården og shopping

Reichshof Hotel Hamburg

⭐⭐⭐⭐

Når dit tog ruller ind på Hamborg Hovedbanegård, befinder du dig få minutters gang fra Reichshof Hotel Hamburg. Det er et flot hotel med historie. Det stilfulde interiør er en hyldest til de brølende 1920’ere. Værelserne har gode senge, komfortable møbler, højt til loftet, aircondition, te- og kaffefaciliteter og værdiskab. Vil du rigtig forkæle dig selv, kan du bestille tid til en massage i hotellets spa, hvor du også kan slappe af i saunaen efter en lang dag med alt det bedste, som Hamborg kan byde på.

Hoteller hvor hunden må komme med

Aussen Alster Hotel er et hundevenligt hotel centralt i Hamborg

Aussen Alster Hotel

⭐⭐⭐⭐

Hunde er mere end velkomne hos Aussen Alster Hotel, som er et dejligt lille hotel tæt på det hele i Hamburg. Din hund bliver budt velkommen med en godbid og får en hundeseng at sove i. Du kan lufte hunden i en nærliggende hundepark eller gå en hyggelig tur langs søen. Hotellet ligger i en fredet bygning med 27 værelser, en skøn gårdhave og en lille sauna. Her er fred og ro og en skøn atmosfære.

Mercure Hotel Hamburg am Volkspark byder hunde velkomne

Mercure Hotel Hamburg am Volkspark

⭐⭐⭐⭐

Vil du bo billigt på et hotel med gode parkeringsmuligheder og hundeværelser, er Mercure Hotel Hamburg am Volkspark en overvejelse værd – især hvis du skal til koncert eller fodbold i Altona. Indretningen på hotellet er af lidt ældre dato, men det er stadig pænt og velholdt. Hotellet ligger tæt på motorvejen, og der er gode busforbindelser ind mod bymidten, hvis du vil se nærmere på Hamborgs attraktioner. Når hunden skal luftes, kan I gå tur i Altonaer Volkspark, som er Hamborgs største park.

ibis Styles Hamburg Barmbek er et billigt hundevenligt hotel i Hamborg

ibis Styles Hamburg Barmbek

⭐⭐⭐

Du får meget for pengene hos ibis Styles Hamburg Barmbek, som også byder hunde velkomne. Hotellet er moderne indrettet i sin helt egen stil med en forkærlighed for blæksprutter. Går du og din hund på opdagelse i nabolaget, vil I opdage, at det urbane hotel ligger i et gammelt arbejderkvarter med murstensrøde boligkarréer og brosten på gaderne. Selv om placeringen ikke er central, er det nemt at komme ind til centrum af Hamborg, for U-Bahn kører lige forbi.

Familiehoteller i Hamborg

THE MADISON Hotel Hamburg er et dejligt familiehotel med en god central beliggenhed i Hamborg

THE MADISON Hotel Hamburg

⭐⭐⭐⭐

Adina Apartment Hotel Hamburg Michel tilbyder store hotellejligheder med plads til hele familien

Adina Apartment Hotel Hamburg Michel

⭐⭐⭐⭐

JUFA Hotel Hamburg HafenCity er et familievenligt hotel i Hamborg

JUFA Hotel Hamburg HafenCity

⭐⭐⭐⭐

Billige hoteller i Hamborg

Pension am Rathaus er et billigt hotel centralt i Hamborg

Pension am Rathaus

Prizeotel Hamburg-City er et godt og billigt hotel tæt på Hamborg centrum

Prizeotel Hamburg-City

⭐⭐⭐

Heikotel - Stadtpark Residenz er et billigt hotel i Hamborg med billig parkering

Heikotel – Stadtpark Residenz

⭐⭐⭐

Romantiske hoteller i Hamborg

Hotel Alsterblick er et flot og romantisk hotel i Hamborg

Hotel Alsterblick

⭐⭐⭐⭐

Sir Nikolai Hotel er et skønt romantisk hotel i centrum af Hamborg

Sir Nikolai Hotel

⭐⭐⭐

TORTUE HAMBURG er et romantisk boutique-hotel midt i Hamborg

TORTUE HAMBURG

⭐⭐⭐⭐

Oplev det bedste i Hamborg

Opdag Hamborg – kanaler, kultur og liv i gaderne

Hamborg er en by med en rig historie. Takket være sin strategiske placering ved Elben har Hamborg spillet en afgørende rolle som handelsby siden middelalderen. Beliggenheden har sikret byens velstand, og den hektiske aktivitet i havnen fortæller med al tydelighed, at containerterminalerne fortsat bidrager til byens økonomiske velstand. I dag er havnen i Hamborg den tredjestørste i Europa med besøg af flere tusinde containerskibe om året.

Bymidten er gennemskåret af kanaler og floder på kryds og tværs. Kanalerne blev oprindeligt anlagt for at lette transporten af varer mellem havnen og byens pakhuse. De smukke vandveje indrammer byens arkitektur og bidrager til Hamborgs unikke atmosfære og charme. I dag er kanalerne stadig en vigtig del af identiteten for den nordtyske by, som også er kendt som Nordeuropas Venedig. De er en attraktion for både lokale og besøgende, som har rig mulighed for at opleve byen fra vandsiden på en af de mange kanalrundfarter i Hamborg.

Hamborg Havn

Store dele af Hamborgs bykerne brændte ned i 1842. Siden blev byen bombet sønder og sammen under 2. verdenskrig, men Hamborg har formået at genopstå med en imponerende blanding af historie og moderne arkitektur. Et bemærkelsesværdigt kvarter er Speicherstadt, som er et overvældende kompleks af pakhuse opført i 1883-1927. De unikke bygninger er udnævnt til UNESCO-verdenskulturarv, hvilket vidner om deres kulturelle og historiske værdi. Når det kommer til moderne arkitektur, kan man ikke undgå at nævne Elbphilharmonie. Det spektakulære koncerthus beliggende ved havnen er med sin blanke glasfacade og bølgende tagkonstruktion blevet et symbol på moderne æstetik, som på smukkeste vis smelter sammen med Hamborgs historiske arv.

Kulturlivet i Hamborg er rigt og varieret. Gallerier med moderne kunst skyder op i bymidten. Etablerede museer fremviser kunst fra forskellige tidsperioder. Folkelige musicals sælger billetter i hobetal. Det eksperimenterende teater har gode vilkår. Hamborg er også vært for en række festivaler og koncerter med en livlig energi, der fylder gaderne under begivenheder som karnevalet, Elbjazz Festival og Reeperbahn Festival. Hamborg er ganske enkelt en smeltedigel, hvor fortidens arv møder moderne udtryk, som holder kreativiteten i konstant bevægelse.

Reeperbahn er Hamborgs legendariske gade kendt som centrum for byens vilde natteliv med letpåklædte damer og alkohol i stride strømme. St. Pauli og nabokvarteret Sternschanze er Hamborgs trendy vestlige bydele med en mangfoldighed af unikke specialbutikker og hyggelige caféer i en kreativ atmosfære. Bymidten er derimod domineret af mærkebutikker, stormagasiner og indkøbscentre. En tur ad Mönckebergstrasse og Spitalerstrasse byder på et væld af muligheder for shopping og det nyeste inden for mode og design. Begiver du dig ud mod HafenCity, vil du blive mødt af innovativ arkitektur i et urbant miljø, som sætter nye standarder for moderne byudvikling.

Elbphilharmonie er Hamborgs nye vartegn
Hamborgs havn er den 3. største havn i Europa