Oplev verdens tredje største vulkan på Tenerife

Tenerife er den største og grønneste af De Kanariske Øer. Her kan du både opleve urskov, vulkaner og lavastrande. Den varierede natur inviterer til et væld af spændende oplevelser.

Teide på Tenerife er verdens tredje største vulkan

Tenerife er den største af De Kanariske Øer. Det er en gruppe vulkanøer, som ligger ud for Afrikas kyst.

Øens populæreste attraktion er formentlig Teide, som er en vulkan, der sidst var aktiv i 1909. Den er 3718 meter højt og dermed Spaniens højeste bjerg. Krateret måler 80 meter i diameter, så det er faktisk verdens tredje største vulkan. Vil du opleve verdens to største vulkaner, skal du rejse helt til Hawaii.

På Tenerife finder du også masser af grøn og frodig natur. På øens nordlige side kan du vandre i Anaga-bjergene, hvor urskov og ældgamle laurbærskove skaber en magisk stemning med et stedsegrønt tæppe af blade.

Du må heller ikke snyde dig selv for en tur til den sydlige del af Tenerife, som kan prale af Masca, som går for at være en af de smukkeste landsbyer på Tenerife. Det er på det nærmeste blot en klynge huse langs en bjergryg, som byder på en fantastisk udsigt. En del af oplevelsen er selve turen op til Masca, som går ad smalle snoede bjergveje.

Havet omkring Tenerife byder også på spændende oplevelser. Her kan du blandt andet være heldig at se delfiner og hvaler i deres naturlige element.

Lad os heller ikke glemme de fantastiske strande med blødt sort sand, som i virkeligheden er fintmalet lava.