Få en dejlig overnatning på Fyn med hund på et af disse 23 hoteller

Flere og flere hoteller på Fyn byder hunde velkommen til en overnatning. Her får du overblik over nogle af mulighederne, hvis du leder efter et hyggeligt hotel i Middelfart, Odense, Nyborg, Svendborg eller en anden by på Fyn, hvor du og din hund kan få en god nats søvn.

Få en dejlig overnatning på Fyn med hund på et af disse 15 hoteller

Vil du gerne have din hund med, når du rejser, er der heldigvis gode muligheder for at finde en overnatning, hvor I begge er velkomne. Hotellerne på Fyn er ingen undtagelse.

Fyn er fin, som Lasse & Mathilde sang i 1980’erne. Her på øen mellem Storebælt og Lillebælt kan du tage en pause og måske endda udvide den til en miniferie med en overnatning eller to, for det vrimler med oplevelser uanset, om du er til natur, kultur, gastronomi, shopping eller lidt af det hele. 

Danmarks have strækker sig fra Middelfart i vest til Nyborg i øst, fra Bogense i nord til Svendborg i syd, og som smørklatten midt i det hele ligger H. C. Andersens fødeby Odense. Hver by er noget for sig og sammen med din hund kan du gå på opdagelse og lære en ny bid af Danmark at kende. Her venter mange oplevelser  – mange flere end du kan nå på en enkelt dag eller to – så uanset om du vil på et weekendophold eller en miniferie, kan du finde et hyggeligt hotel på Fyn, hvor du og din hund kan hvile fødderne og lade op til endnu en fornøjelig dag.

Tag din hund med til Odense og overnat på skønt hotel med central beliggenhed

Tag din hund med til Odense og overnat på skønt hotel med central beliggenhed

First Hotel Grand er et hotel i klassisk stil, hvor du vil mærke historiens vingesus. Det har hjemme i en flot ældre bygning, og det bliver afspejlet i hotellets indretning, som oser af sjæl og charme. Hotellet ligger lige i hjertet af Odense med kort afstand til alle de populære seværdigheder i byens centrum som fx Brandts Klædefabrik, Sankt Knuds Kirke og H. C. Andersens Hus. Til hunden er der vandskål, madskål og tæppe.

4-stjernet hotel i Odense med store værelser og god plads til din hund

4-stjernet hotel i Odense med store værelser og god plads til din hund

Comwell H C Andersen Dolce by Wyndham er nabo til Odense Koncerthus og ligger lige i udkanten af byens gamle kvarter med hyggelige brostensbelagte gader og fine farverige byhuse. Værelserne er store og rummelige med en enkel indretning, som sikrer masser af gulvplads, så her kan din hund føle sig godt tilpas.

Tag hunden med på tur og bo tæt på Odense Station

Tag hunden med på tur til Fyn og bo på et hundevenligt hotel

Lige ved siden af Kongens Have ligger Milling Hotel Plaza. Hotellets placering er praktisk, hvis du ankommer til Odense med tog, da du kun skal gå nogle få hundrede meter fra toget til hotellet. Værelserne i den smukke gamle bygning er indrettet i ældre italiensk stil, som skaber atmosfære. Den hyggelige stemning bliver understreget af det søde personale, som står klar til at tage godt imod dig og din hund efter en lang dag med masser af gode oplevelser.

Hyggeligt hotel i Odense centrum byder dig og din hund velkommen

Hyggeligt hotel i Odense centrum byder dig og din hund velkommen

I hjertet af Odense ligger endnu et hundevenligt hotel, hvor I kan få en god overnatning. Milling Hotel Ansgar tilbyder dejligt store værelser i en klassisk bygning fra 1895. Det er en svunden æra, som bliver hyldet i indretningen af de store værelser. Det er en lille hyggelig og nostalgisk tidslomme med god service og fantastisk forplejning til glæde for mange gæster. Hotellets centrale placering er praktisk for dig, der rejser med tog. Det tager kun 5 minutter at gå fra Milling Hotel Ansgar til Odense Station.

Hundevenligt hotel i Odense med charme og stemning

Hyggeligt hotel i Odense tilbyder en budgetvenlig overnatning

Lidt tættere på centrum af Odense ligger Milling Hotel Windsor. Det er ligeledes et hyggeligt hotel beliggende i en ældre bygning, hvis sjæl bliver afspejlet i det klassiske møblement med polstrede lænestole, guldrammer, mørkt træ og gulvtæpper. Betjeningen er i top i receptionen, som byder dig og din hund velkommen til en dejlig overnatning i stemningsfulde omgivelser. Der er kaffe og juice ad libitum, gratis morgenmad og sågar eftermiddagskage.

Hotel Odense ved Odense Congress Center hilser dig og din hund velkommen

Hotel Odense ved Odense Congress Center hilser dig og din hund velkommen

I udkanten af Odense ligger Hotel Odense med kort afstand til Odense Congress Center, SDU og det nye OUH. Det er nemt at komme hertil i bil, og parkeringsforholdene er gode. Lige på den anden side af vejen ligger en golfbane omkranset af gangstier, hvor du kan trække frisk luft sammen med din hund. Receptionisten står klar til at anbefale dig en god rute i naturskønne omgivelser.

Sov på hotel tæt på motorvejen ved Odense

Sov på hotel tæt på motorvejen ved Odense

Er du på gennemfart tværs over Fyn, kan du bo godt og bekvemt på Scandic Odense. Hotellet ligger lige ved afkørsel 52, så det er nemt at komme til i bil. Der er gratis parkering og mulighed for opladning af el-biler og hybridbiler. Scandic Odense er certificeret som et miljøvenligt hotel, der også tager socialt ansvar. Her kan alle føle sig velkommen uanset om du er på forretningsrejse med kollegaer, familieferie med børn eller miniferie med din hund.

Bo centralt i Middelfart på et charmerende hotel

Bo centralt i Middelfart på et charmerende hotel

Kun 300 meter fra togstationen i Middelfart ligger Milling Hotel Park. En stilfuld ældre rødstensbygning danner rammen om et klassisk hotel, hvor du kan få en dejlig overnatning. Din hund er også mere end velkommen. Både vand og skov ligger i gåafstand fra hotellet, så tag endelig de praktiske sko med og gå på opdagelse på den smukke halvø Hindsgavl.

Lækkert hotel i Middelfart står klar til at tage godt imod dig og din hund

Lækkert hotel i Middelfart står klar til at tage godt imod dig og din hund

Comwell Middelfart er et flot og hundevenligt hotel tæt på motorvejen ved Middelfart. Det er nemt at komme hertil, og kører du i elbil, kan du udnytte dit ophold til at få ladet både dit eget og bilens batteri op. Værelserne er store og moderne med fantastiske senge. Trods beliggenheden tæt på motorvejen kan du sove uforstyrret uden at være plaget af trafikstøj. Nogle af værelserne har udsigt over Lillebælt, og der er gode muligheder for at gå tur sammen med din hund langs vandet eller i skoven.

Lille hotel i Faaborg med central beliggenhed

Lille hotel i Faaborg med central beliggenhed og plads til hund

Går turen til Faaborg på Fyns sydkyst, kan du tage din hund med og glæde dig til en dejlig overnatning på et lille hyggeligt hotel på bytorvet. Hos Faaborg Byferie Hotel & Vandrehjem er der fred og ro trods den centrale beliggenhed i en af Fyns smukkeste købstæder, hvor historiske bygninger, den store marina og det flotte havnebad byder på mange gode oplevelser og spændende indtryk.

Hotellet med alt hvad både du og din hund kan ønske sig

Hotellet i Faaborg med alt hvad både du og din hund kan ønske sig

I udkanten af Faaborg ligger Hotel Faaborg Fjord med en placering helt tæt på vandet. Ved hotellet ligger en fin lille sandstrand med badebro, så det er et dejligt sted at overnatte for en rigtig vandhund. Er vejret for koldt til en dukkert, kan du i stedet besøge hotellets spa. Vil du på opdagelse i området sammen med din hund, kan du låne en cykel. Her venter kort sagt et skønt ophold, hvis du vil på miniferie på Fyn sammen med din hund.

Smukt slotshotel hvor din hund også må komme med

På Fyn kan du tage din hund med på slotsophold

Få minutters kørsel uden for Faaborg ligger Hvedholm Slotshotel. Det er stedet for dig, der drømmer om en overnatning i romantiske omgivelser, hvor du kan mærke historiens vingesus. Hunden kan få rørt sig i slotshaven, og som gæst er du velkommen til at gå på opdagelse i slottets gange og nyde udsigten fra tårnet.

Bliv klar til øhop i det sydfynske øhav

Det er tilladt at tage hunden med på Hotel Ærø Svendborg

Vil du udforske det sydfynske øhav, bør du næsten også gå på opdagelse i Svendborg. Hotel Ærø Svendborg ligger lige ved siden af færgehavnen. Det er et ældre men nyrenoveret hotel med masser af charme og stemning. Her er det tilladt at tage hunden med på værelset, hvis du har brug for en overnatning, inden turen går videre til Ærø eller nogle af andre øer vest for Tåsinge.

Flot og stilfuldt hotel lige midt i Svendborg

Tag hunden med på flot hotel i Svendborg

Vil du bo så centralt i Svendborg som muligt på et stilfuldt hotel, hvor din hund også er velkommen, er Best Western Plus Hotel Svendborg en oplagt kandidat. Det er et flot og indbydende hotel med store værelser, hvor både du og din hund kan slappe af oven på en lang rejse og de mange oplevelser, som Sydfyn byder på.

Fredfyldt hotel med udsigt over Svendborg Sund

Hotel Christiansminde er et hundevenligt hotel i Svendborg

Tæt på både vand og skov ligger det hundevenlige Hotel Christiansminde. Her kan du nyde den smukkeste udsigt, mens du spiser morgenmad. Alle værelser har udgang til altan eller terrasse, så det er muligt at sidde udenfor. Værelserne er store og indrettet i lyse farver, som står godt til de blå bølger på den anden side af vinduerne.

En lille perle af et badehotel hvor din hund er velkommen

Badehotel på Tåsinge syd for Fyn hvor hund er tilladt

Strengt taget ligger Hotel Troense ikke på Fyn, selv om postnummeret hører til Svendborg. Alligevel skal du ikke snydes for det charmerende hotel i vandkanten på Tåsinge, for måske er det lige det helt rigtige sted for dig og din hund til et dejligt afslappende ophold. Det er et ældre badehotel med en idyllisk beliggenhed, fantastisk mad og service helt i top.

Tag hunden med på slotsophold på Fyn

Luksuriøse omgivelser til dig og din hund på Broholm Slot

Der er flere muligheder for at tage på slotsophold på Fyn med hund. Broholm Slot er endnu en mulighed, hvis du har en drøm om at overnatte i en romantisk himmelseng, vågne op til fuglekvidder og blive forkælet med en overdådig morgenmadsbuffet. Netop Broholm Slot har et helt særligt forhold til hunde. Den gamle danske hunderace broholmeren er nemlig opkaldt efter Broholm Slot.

Dejligt store værelser hos hundevenligt hotel på Fyn

Tag hunden med på hundevenligt hotel på Vestfyn

På Vestfyn midt mellem Odense og Middelfart ligger Fjelsted Skov Hotel & Konference. De udmærker sig ved at være et flot og moderne hotel med dejligt store værelser til en ganske fornuftig pris. Her er dejligt for både hund og børn takket være de grønne områder og legeområdet. Som en ekstra bonus er der ladestation til elbilen, så hotellet er et godt stop på en tur tværs gennem Danmark.

Fynsk motorvejshotel hvor du må have hunden med

Fynsk motorvejshotel hvor du må have hunden med

På landevejen gennem den hyggelige landsby Vissenbjerg ligger Hotel Vissenbjerg Storkro. Det er et moderne motorvejshotel midt på Fyn, og her er alle inklusiv hunden velkommen. Afstanden til motorvejen er tilpas, så du ikke bliver unødigt forstyrret af trafikstøj. Værelserne er store og enkelt indrettede, restauranten serverer traditionel dansk kromad, og priserne er særdeles fornuftige.

Oplev maritim feriestemning sammen med din hund i Kerteminde

Tornøes Hotel i Kerteminde byder også hunde velkomne

Tornøes Hotel er et klassisk familiedrevet hotel i den charmerende gamle fiskerby Kerteminde. Hotellet blev grundlagt i 1865, og er den dag i dag et smukt og dejligt hotel med en fabelagtig beliggenhed ved vandet. På havnen kan du stadig opleve de karakteristiske blå fiskekuttere lægge til kaj og losse friskfanget fisk. Lystbådehavnen summer af liv, og den afslappede stemning går igen på Tornøes Hotel, hvor du kan have hunden med på et skønt weekendophold.

Snup en overnatning på hyggelig kro i Munkebo

Her kan du se frem til et hyggeligt kroophold med hund på Fyn

Du vil mærke den velkendte krohygge i samme øjeblik, som du træder ind i receptionen hos Munkebo Kro & Hotel. Det er en kro, som har hjemme i en 3-længet gård med 23 værelser til gæster, og det er muligt at tage hunden med. Indretningen er klassisk og hyggelig med et moderne tvist, så du kan få et komfortabelt ophold.

Nyd vandudsigten på unikt lille hotel i Bogense

Tag hunden med og bo på hyggeligt lille badehotel på Fyn

Danmarks mindste badehotel ligger i Bogense på Nordfyn. På molen i den gamle havn har Lunds Hotel en helt unik beliggenhed. Det lille hotel kan tilbyde 6 store dobbeltværelser, som alle har udsigt til vandet, og du er velkommen til at tage din hund med. En af de nærmeste naboer er søbadet, og som gæst hos Lunds Hotel har du mulighed for at bruge saunaen.

Skov, strand og udsigt til Storebæltsbroen

Hundevenligt hotel tæt på både skov og strand ved Nyborg

Sidste stop inden Sjælland er Hotel Hesselet i Nyborg, hvis du på din vej østpå leder efter en overnatning på et fynsk hotel, hvor hund er tilladt. Placeringen er smuk som et postkort lige ned til Storebælt. Det er et åndehul med både strand og skov lige uden for døren. Ude i horisonten hæver Storebæltsbroen sig højt over vandet. Værelserne er store og indrettet med behagelige møbler, som udstråler klasse i en hjemlig atmosfære.

Uanset hvilken del af Fyn du vil besøge er der gode muligheder for at vågne veludhvilet efter en rolig overnatning. Mange hoteller på Fyn byder også gerne din hund velkommen, så din firbenede ven kan komme med på tur.

Husk blot på at mange hoteller har et begrænset antal værelser til hunde, selv om de hellere end gerne inviterer dit kæledyr indenfor. Derfor kan det være en god idé at informere hotellet på forhånd, hvis du tager din hund med, så personalet kan give jer det bedst mulige værelse.

Selv om din hund er velkommen, er det sjældent gratis at have den med på hotel. Når der har været en hund med på værelset, kræver det noget ekstra rengøring og støvsugning for at fjerne hundehår, og derfor opkræver mange hoteller et gebyr for medbragte hunde.