Få 33% rabat på lækker mad i København

Får du helt spontant lyst til at tage på restaurant i København, kan der være mange penge at spare, hvis du booker bord på selve dagen.

Få 33% rabat på lækker mad i København

Har du lyst til sushi, tapas, indisk eller italiensk i aften? Er du en eventyrlysten livsnyder, som elsker at spise ude, kan du få stillet din sult efter nye smagsindtryk og lækker mad med hele 33% rabat, hvis du frekventerer de københavnske restauranter. 

Tricket er ret simpelt: Læg vejen forbi earlybird.dk, når du skal planlægge aftenens måltid. Ja, du kan faktisk også bestille bord til frokost og få samme klækkelige rabat. Det er last minute tilbud blandt restauranter, som har ledige borde på selve dagen. 

Maden fejler bestemt ikke noget, selv om den er billigere end normalt. Over 75 restauranter i København tilbyder 33% rabat på deres mad via Early Bird. Det er gode spisesteder, som er nøje udvalgt af folkene bag Early Bird. Der er fokus på kvalitet og lækker mad, så du har blandt andet mulighed for en kulinarisk oplevelse på københavnske restauranter, som er anbefalet af Michelin-guiden. 

Få 33% rabat på lækker mad i København
Annonce

Vegetarer og veganere kan også glæde sig over muligheden for en spontan aften ude med velsmagende mad. Det er nemt og hurtigt at finde frem til et køkken med speciale i grønne retter, hvis du bruger søgefilteret, som også kan guide dig til velsmagende mad fra blandt andet det nordiske, italienske, franske, indiske og mellemøstlige køkken.

Du kan få 33% rabat på mad hos restauranter fordelt over hele København fra Amager til Nordsjælland. Valgmulighederne er flest i indre by, men du kan også være heldig at finde en restaurant på Nørrebro eller Vesterbro, som har last minute tilbud på en appetitvækkende middag. 

Udvalget af restauranter på Early Bird svinger fra dag til dag, da det afhænger af, om der er fuldt hus eller ledige borde. De første borde dukker op, lige så snart klokken har passeret midnat, men der kan sagtens dukke nye muligheder op i løbet af dagen –  lige som der er risiko for, at nogle restauranter i løbet af dagen melder udsolgt på Early Bird, når folk udnytter muligheden for at spare 33% på lækker mad i København.