19 sommerhuse langs Vesterhavet hvor din hund må komme med

15 sommerhuse langs Vesterhavet hvor din hund må komme med

Vesterhavet strækker sig langs hele Vestjyllands kyst fra Rømø i syd til Hanstholm i nord. Her på den vestjyske kyst ligger de populære sommerhusområder som perler på en snor. Der er mange sommerhuse at vælge mellem, hvis du gerne vil have hunden med på ferie ved Vesterhavet - MEN du skal bestille et sommerhus i god tid, hvis du ønsker at bo bedst muligt på din ferie.

Vesterhavet strækker sig langs hele Vestjyllands kyst fra Rømø i syd til Hanstholm i nord. Her på den vestjyske kyst ligger de populære sommerhusområder som perler på en snor. Der er mange sommerhuse at vælge mellem, hvis du gerne vil have hunden med på ferie ved Vesterhavet - MEN du skal bestille et sommerhus i god tid, hvis du ønsker at bo bedst muligt på din ferie.

Det er populært at holde ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, hvor hele familien inklusiv hunden kan være samlet. Derfor gælder det om at være tidligt ude, hvis du gerne vil leje det helt rigtige sommerhus. Jo før du lejer et sommerhus, jo flere kan du vælge mellem. Vil du leje et sommerhus i skolernes sommerferie, efterårsferie eller juleferie, skal du sidde klar med Dankortet mange måneder i forvejen, for der er rift om at leje et sommerhus ved Vesterhavet blandt både danskere og tyskere uanset, om du vil have din hund med eller ej.

Heldigvis er der mange hundevenlige sommerhuse at vælge mellem, så du kan højst sandsynligt finde et ledigt sommerhus til en impulsiv ferie, hvis du er fleksibel med dine kriterier. Men selvfølgelig skal familiens hund med, så her har jeg fundet et udvalg af lækre sommerhuse langs Vesterhavet med plads til din hund.

Tag hunden med i sommerhus på Rømø

Tag hunden med i sommerhus på Rømø

Rømø ligger midt i Vadehavet og er kendt for sin skønne natur og Danmarks bredeste sandstrand ved Lakolk. Øen er en meget populær feriedestination, så her er et stort udvalg af sommerhuse. Vil du gerne have din hund med på ferie ved Vesterhavet, er der gode muligheder for at finde et dejligt hus som fx dette charmerende sommerhus for enden af en blind sidevej med udsigt over Lakolk Sø. Beliggenheden er perfekt, hvis du elsker en stille stund, hvor du bare kan nyde det gode vejr, mens du betragter det vilde fugleliv omkring dig. Sommerhuset har en havestue, så du kan få glæde af den smukke udsigt i al slags vejr. 

Vil du på opdagelse sammen med din hund, kan I gå lange ture på stranden, lægge vejen forbi bunkerne i Tvismark Plantage eller nyde udsigten fra Spidsbjerg, som er Rømøs højeste punkt. I kan også tage færgen fra Havneby aller sydligst på Rømø til den tyske ferieø Sylt eller vove jer ud på østersjagt i Vadehavet om efteråret.

Nyt sommerhus på Fanø med alt inklusiv plads til hunden

Sommerhus på Fanø med alt inklusiv plads til hunden

Fanø er et lille hyggeligt samfund, som du kan nå med færgen fra Esbjerg. Du kan tage din bil med på færgen, eller du kan lade den stå på parkeringspladsen på havnen. Der er flotte sandstrande på hele vestsiden af Fanø, hvor det kan være en oplevelse i sig selv at betragte tidevandets rytme. Mod øst er der nogle afskærmede sandstrande med roligt vand, som er børnevenligt.

På Fanøs sydspids ligger Sønderho, som kan prale af at være Danmarks smukkeste landsby. Sommerhuskvarteret danner kontrast til Sønderhos smalle gader med charmerende gamle huse. Her i udkanten af Sønderho kan du fx leje et nyt og topmoderne sommerhus med spa, sauna og plads til familiens hund. Der er aktivitetsrum til børn og barnlige sjæle og en dejlig stor terrasse med flere siddegrupper, så I kan spise udenfor, hygge jer i sofagruppen eller tage sol. Huset ligger på en stor naturgrund med god afstand til naboerne og få minutter til vandet, så her ånder alt fred og idyl.

Luksussommerhus i Blåvand til den store familie med hund

Luksussommerhus i Blåvand til den store familie med hund

Blåvand er et af de største og mest populære sommerhusområder ved Vesterhavet. Med en hund i familien er der derfor også gode muligheder for at finde et dejligt sommerhus, hvor I kan nyde en velfortjent ferie. Er I en stor familie med hang til luksus, vil dette arkitekttegnede sommerhus et stenkast fra Vesterhavet måske falde i jeres smag. Her er plads til 12 personer, som kan slappe af i sus og dus med sauna, dampbad og en stor udendørs spa på en lukket terrasse. Alle værelser har tv, og der er aktivitetsrum med billard og airhockey. Fra stuen på første sal er der en fantastisk havudsigt. Det er i sandhed et eksklusivt sommerhus ved Vesterhavet til familien, hvor kun det bedste af det bedste er godt nok.

Stranden ved Blåvand er en af de mest børnevenlige strande langs den jyske vestkyst. Vandet er lavt langt ud på den sydlige strand, som ligger afskærmet af det store Horns Rev. Der er mange muligheder for at gå en god lang tur med hunden, og børnene kan slå sig løs i badeland, legeland eller nogle af de mange andre aktiviteter for de mindste. De voksne kan spille golf, fiske, tage i fitnesscenter eller bare slappe af på sommerhusets terrasse, mens bølgernes brusen indbyder til en forfriskende dukkert.

Sommerhus ved Vejers Strand med indhegning til hunden

Sommerhus ved Vejers Strand med indhegning til hunden

Straks du åbner døren til dette sommerhus, vil du fornemme den hyggelige og hjemlige atmosfære. Det er et dejligt lyst sommerhus med store vinduespartier, hvor lyset vælder ind i stuen. Her kan du og resten af familien hygge jer foran fjernsynet eller brændeovnen på en råkold efterårsdag efter en tur i saunaen, som sikrer dig varme og velvære uanset vejret. På de varme sommerdage kan du slappe af på den Indhegnede terrasse, som giver bevægelsesfrihed til din hund og lidt privatliv til dig, der bare vil sidde i fred og ro og nyde solen. 

Vejers Plantage ligger nærmest lige i baghaven og her er mange muligheder for at gå tur med din hund. Plantagen omringer praktisk talt sommerhusområdet i Vejers Strand, og måske er I heldige at se en kronhjort. Syd for Vejers Strand breder hede og klitter sig hele vejen til Blåvand bag den fine brede sandstrand. En sommerferie ved Vejers Strand giver dig kort sagt gode muligheder for at kombinere badeferie med vandreture og naturoplevelser.

Bo i første række til stranden sammen med din hund ved Henne Strand

Bo i første række til stranden sammen med din hund ved Henne Strand

Vil du bo så tæt på Vesterhavet som overhovedet muligt, er muligheden lige her med et fantastisk lyst og velindrettet sommerhus omringet af klitter. Huset ligger for enden af en blind vej, så her kan I bo helt uforstyrret. Beliggenheden er unik med kun 50 meter ud til havet, så du vil konstant have lyden af bølgernes rullen i ørerne. 

De mange ovenlysvinduer og store vinduespartier i det 5-stjernede sommerhus trækker masser af lys ind. I kombination med de hvidmalede vægge og lyse vægge bliver feriestemningen helt magisk. Trænger du til lidt sydlandsk varme efter en lang travetur med din hund, kan du slå dig ned i husets sauna eller den bløde sofa ved siden af brændeovnen. 

Du må endelig ikke gå glip af den storslåede natur omkring Henne Strand, som er meget mere end sandstrand og klitter. I Blåbjerg Klitplantage ligger Vestjyllands højeste punkt med en fantastisk udsigt over et kuperet landskab, som er hjemsted for flokke af kronvildt. For de fugleinteresserede er Filsø absolut et besøg værd. Det er Jyllands næststørste sø, som huser mange sjældne fuglearter.

Dejligt sommerhus i Houstrup hvor din hund også er velkommen

Dejligt sommerhus i Houstrup hvor din hund også er velkommen

Er du ikke helt lun ved idéen om at lade din ferie blive akkompagneret af Vesterhavets bølger døgnet rundt, ligger der heldigvis også mange fine sommerhuse lidt længere inde i landet. Houstrup er et hyggeligt og børnevenligt sommerhusområde helt perfekt til dig, der søger fred og flot natur på din ferie. For de friske er der en smuk vandretur ud til Vesterhavet sammen med familiens hund ad gode stier, som går gennem klitplantagen. Der er en afmærket vandrerute, som gør det nemt at gå en rundtur uden at fare vild, men du og din hund kan selvfølgelig også gå på opdagelse ad nogle af de mange andre stier. Ligger stranden for langt væk for de mindste, er der en stor parkeringsplads nede ved stranden, som også kan nås i bil.

Frister havet ikke, kan du i stedet sænke dig ned i spa-badets varme vand for derefter at slutte af med en tur i saunaen. Kniber det med at holde varmen i efteråret, kan du slå dig ned foran stuens brændeovn. På de varme sommerdage er det nok mere terrassen, der kalder. Her kan du nyde solen i en liggestol omringet af masser af grønt, for sommerhuset ligger på en dejlig tæt bevokset naturgrund.

Sommerhus i Bork Havn med indhegnet terrasse til hunden

Sommerhus i Bork Havn med indhegnet terrasse til hunden

Uanset om du er til vandsport, historie eller natur, er der meget at opleve i området omkring Bork Havn, som ligger i bunden af Ringkøbing Fjord. Det er et dejligt sted at holde ferie i sommerhus, hvis du gerne vil dyrke vandsport uden at frygte Vesterhavets til tider voldsomme bølger. Vandet er roligt og lavt, så stranden er børnevenlig. Det er især stranden nord for havnen, der er god til børnefamilier. Stranden syd for havnen er derimod perfekt til windsurfing, SUP og kajakture. I sommerferien kan du dagligt møde vikinger i Bork Vikingehavn. Tipperne er et stort fredet engområde med mange ynglende engfugle og rastende trækfugle. Vil du ud til de brede strande langs Vesterhavet, kan de nås i løbet af 10-15 minutters kørsel i bil.

I Bork Havn kan du vælge mellem mange hundevenlige sommerhuse som fx dette hyggelige sommerhus med plads til 4 personer og en hund. Det ligger dejligt ugenert, og hele grunden er hegnet ind, så din hund kan boltre sig i haven. Der er en lille kilometer ud til Ringkøbing Fjord, men det er jo en god gåtur med hunden. Der er indendørs spa, som inviterer til et afslappende bad. Opholdsstuen er hyggelig og personlig, så man føler sig hjemme og måske har lyst til at smide en pind i pejsen, hvis man da ikke nyder de lange sommeraftener uden på den afskærmede terrasse.

Hyggeligt sommerhus i Bjerregård med indhegnet terrasse til hunden

Hyggeligt sommerhus i Bjerregård med indhegnet terrasse til hunden

Du kan også bo i sommerhus på den lange smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Sommerhusområdet Bjerregård har vand på begge sider og kort afstand ud til klitterne og stranden langs Vesterhavet. Det er ikke tilladt at køre i bil på stranden i Bjerregård, så her kan dine børn færdes trygt. Området byder på gode muligheder for at fiske, windsurfe, kigge på fugle og bare nyde det smukke landskab med klitter og strand så langt øjet rækker. 

Vil du have hunden med på ferie i sommerhus, kan du fx leje dette sommerhus med indhegnet terrasse, så hunden kan være ude uden snor på. Herfra er der kort afstand til både købmand, strand og Eventyrskoven med de fineste træskulpturer. Sommerhuset har plads til 4 overnattende gæster og en hund. Der er lyst og hyggeligt med en typisk skandinavisk indretning, så du vil føle dig hjemme fra første færd.

Stort og lyst sommerhus i Nørre Lyngvig hvor hunden må komme med

Stort og lyst sommerhus i Nørre Lyngvig hvor hunden må komme med

Nørre Lyngvig ligger mellem hav og fjord. Det er et rigtig hyggeligt sommerhusområde tæt på et fredet hedeområde og Lyngvig Fyr, hvorfra der er en fantastisk udsigt over tangen Holmsland, som adskiller Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet. Sandstranden i Nørre Lyngvig er velholdt, flankeret af høje klitter og bilfri. Der er et veludviklet stisystem på tangen, så du kan komme sikkert rundt til fods eller på cykel sammen med din hund, når I er ude på tur.

Er I en stor familie, der vil på ferie sammen, kan et nyt og moderne sommerhus med en smuk udsigt over Ringkøbing Fjords vand være den ideelle base. Her er hunden også velkommen. Med 8 sengepladser er der rigelig mulighed for, at flere generationer kan tage på en dejlig familieferie sammen og nyde nogle fantastiske dage på stranden med leg, picnic og alt, hvad dertil hører på en afslappende badeferie i det danske sommerland. Der mangler intet i dette 5-stjernede sommerhus, som er udstyret med både sauna, spa, brændeovn og alt, hvad du har brug for i køkkenet. Har du ikke lyst til at stå i køkkenet, er der kort afstand til en restaurant med takeaway.

Hunde- og børnevenligt sommerhus tæt på Vesterhavet ved Holmsland Klitby

Hunde- og børnevenligt sommerhus tæt på Vesterhavet ved Klegod

I den nordlige ende af tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger Holmsland Klitby, hvor du kan leje et luksuriøst sommerhus med udendørs vildmarksbad, indendørs spa, sauna og gratis adgang til badeland. Her på den nordligste del af Holmsland Klit er der fred og ro i den lille klynge af sommerhuse, som ligger på uspolerede naturgrunde. Hav, fjord, hede og klitter omringer Holmsland Klitby, som er et af de ældste sommerhusområder ved Vesterhavet. Det er et lille smørhul for dig, der gerne vil undgå de mest turistede sommerhusområder langs den vestjyske kyst. 

Her er plads til 8 personer, og hunden må også gerne komme med, så her kan hele familien holde ferie sammen. Der er pusleplads og babybadekar på det ene badeværelse, så der er gode faciliteter for småbørnsfamilien. Indretningen med værelser i begge ender af sommerhuset er praktisk til familier med børn og voksne i alle aldre.

Moderne sommerhus i Søndervig med indhegnet grund til hunden

Moderne sommerhus i Søndervig med indhegnet grund til hunden

Vil du bo i et nyt og moderne sommerhus ved Vesterhavet med hunden og resten af den store familie, skal du kaste et blik på dette fine sommerhus. Opholdsstuen og spisepladsen har det lækreste lysindfald takket være de store panoramavinduer. Der er sauna og brændeovn, så du kan få varmen, hvis du tager på efterårsferie ved vestkysten. Den afskærmede terrasse giver dig lidt privatliv, mens du nyder solens livgivende stråler. Både hund og børn kan slå sig løs i den indhegnede have, som byder på gynger og klatretårn til de små aktive energibundter. 

Søndervig ligger i den nordlige ende af Ringkøbing Fjord lige ved Bagges Dæmning. Her er golfbane, put & take og mulighed for at leje en cykel. Sommerhusområdet ligger helt tæt på stranden, hvilket bølgernes brusen nok skal minde jer om.

Bo i sommerhus med din hund i Thorsminde ved Vesterhavet

Bo i sommerhus med din hund i Thorsminde ved Vesterhavet

På tangen mellem Nissum Fjord og Vesterhavet ligger Thorsminde, som er en lille fiskerby. Her kan du købe friskfanget fisk på havnen og se på fiskekuttere. Om sommeren kan du gå på fiskeauktion om formiddagen og opleve den underholdende stemning, når mindre portioner fisk bliver solgt til højestbydende.

Her kan du bo i et fint og velholdt sommerhus med en fantastisk udsigt over Nissum Fjord, hvor du kan iagttage et rigt fugleliv. Huset ligger som et af de sidste på en blind vej og har kun to naboer, så her er stille og roligt. Vil du ud til Vesterhavet, er det kun en 10 minutters gåtur sammen med din hund fra sommerhuset. Pladsen i det lyse sommerhus er godt udnyttet, og her er både spa, sauna, brændeovn, 2 badeværelser og gulvvarme i hele huset.

Stort sommerhus med pool, spa, sauna og indhegnet gård til hunden i Vejlby Klit

Stort sommerhus med pool, spa, sauna og indhegnet gård til hunden i Velby Klit

Vil du bo i sommerhus ved Vesterhavet med plads til hund, børn og bedsteforældre, skal der være god plads. I Vejlby Klit kan du leje et veldisponeret sommerhus kun 200 meter fra havet. Huset byder på indendørs pool, spa og sauna så du og dine børn til enhver tid kan fornøje jer i vandet. På den store aflukkede terrasse med grill, solvogn og havemøbler kan både børn og hund have det sjovt, mens de voksne slapper af. Det er et sommerhus, hvor man kan nyde en god ferie på alle tider af året, så tag et kig på det uanset om du vil til Vestjylland i sommerferien eller juleferien.

Lige i nærheden af sommerhuset er der et trinbræt, hvor du kan stå på toget, som kører mellem Lemvig og Thyborøn. Begge byer ligger ved Limfjorden og har en hyggelig maritim stemning.

Sommerhus til den store familie med hund i Vorupør ved Vesterhavet

Nyt moderne feriehus i Vorupør, hvor du er velkommen til at tage hunden med på ferie

Thy er kendt som den sidste vildmark i Danmark. Her er fantastisk, hvis du elsker rå natur med vidtstrækkende klitområder, strid marehalm, klare søer og store skovområder. Der er uendelige muligheder for at gå tur med din hund, se på fugle fra fugletårne og betragte Vesterhavet. Vorupør er et gammelt fiskerleje, og lokale kræfter bestræber sig på at bevare den originale kultur samtidig med, at bykernen bliver udviklet med havbad, faciliteter til surfere og oplevelser til turister.

I den modsatte ende af Vorupør er der bygget mange nye sommerhuse. Et af dem er dette nye feriehus med plads til 6 personer og hund. Huset byder på stor udendørs spa, privat sauna, grill, gode havemøbler og lækker moderne indretning indenfor. De store vinduer lukker masser af lys ind, og køkkenet er veludstyret med induktionskogeplader, stor fryser, opvaskemaskine og hvad du ellers kunne ønske dig.

Sommerhus i Klitmøller ved Vesterhavet med plads til hund og børn

Sommerhus i Klitmøller ved Vesterhavet med plads til hund og børn

Klitmøller er byen i Thy, som tilrejsende surfere fra nær og fjern har gjort berømt under tilnavnet Cold Hawaii. I sommersæsonen holder autocamperne tæt pakket omkring landingspladsen, hvor fiskekutterne hver dag bliver trukket op på stranden. Her er et unikt miljø, hvor surfere og fiskere lever side om side. Vil du selv prøve at surfe, kan du booke undervisning og udstyr. Er du mere til at nyde lidt fred og ro, er der mange muligheder for at gå tur sammen med din hund langs stranden, hvor du kan udforske bunkers. Du kan også udforske skovområderne, som blandt andet gemmer på en perle af en golfbane.

Cirka 300 meter fra Vesterhavet kan du bo i et velholdt og hyggeligt sommerhus med indhegnet grund, hvor din hund og børn kan få rørt sig i trygge rammer. Beliggenheden er perfekt med kort afstand til Vesterhavet, købmanden og gode spisesteder. Her er 4 soveværelser og hems, så der kan sove i alt 10 personer. Der er spa og sauna til de dage, hvor Vesterhavet viser tænder.

Leder du efter et sommerhus ved Vesterhavet, hvor du kan tage din hund med?

Hvor vil du holde ferie?

Har du endnu til gode at holde ferie ved Vesterhavet, skal du glæde dig. De brede sandstrande hører til blandt de bedste strande i Danmark med rent badevand, livreddere og gode faciliteter. Blåvand har en særdeles børnevenlig strand med roligt og lavt vand, mens Klitmøllers bølger lokker hobevis af surfere. 

Langt det meste af den jyske vestkyst er flankeret af smuk natur, som inviterer til lange gåture, hvor tankerne kan vandre frit og trænge hverdagens stress i baggrunden. Din hund vil elske at komme ud sammen med dig og få din opmærksomhed, og alene det er jo en rigtig god grund til at tage i sommerhus ved Vesterhavet sammen med din hund og resten af familien.