3 sommerhuse i Blåvand hvor hund er tilladt

Selvfølgelig skal hunden med på ferie. Går turen til Blåvand er der mange sommerhuse, hvor hunden også er velkommen. Her har vi fundet 3 vidt forskellige sommerhuse, hvor kæledyr er tilladt.

3 sommerhuse i Blåvand hvor hund er tilladt

Blåvand er et rent paradis for hunde med både skov og strand lige uden for døren. Det er en sand legeplads især uden for højsæsonen. I april-september skal hunde være i snor på stranden, men når efteråret for alvor har meldt sin ankomst, må den gerne gå løs, hvis du har styr på den. Husk blot, at det ikke er alle, som er trygge ved løse hunde, der sprudler af energi og livslyst. Et godt alternativ til stranden er hundeskoven, som ligger lige i nærheden.

Det er populært at tage hunden med i sommerhus i Blåvand, så måske vil din hund finde sig en god legekammerat, mens I er på ferie. Mange udlejningssommerhuse i Blåvand byder også hunde velkommen uden, at det koster ekstra. Udvalget er bredt, så du kan finde et sommerhus, som er ideel til hele familien. Der er både små og store sommerhuse, hvor hunde er tilladt. Der er lækre luksus sommerhuse og klassiske sommerhuse. Der er sommerhuse, som ligger helt ned til vandet og sommerhuse med en lidt mere tilbagetrukken placering. Kort sagt er der sommerhuse for enhver smag, så du altid kan tage hunden med i sommerhus.

Sommerhus med central beliggenhed i Blåvand

Sommerhus med central beliggenhed i Blåvand

I udkanten af Blåvands butikscentrum ligger dette hyggelige sommerhus, hvis byggestil sender tankerne i retning af Sverige. Sommerhuset har plads til 4 personer og din hund. De nærmeste restauranter og indkøbsmuligheder ligger kun en lille rask spadseretur væk. Stranden ligger lidt længere væk, cirka 1500 meter, men det er jo kun en god anledning til at lufte både dig selv og hunden.

Det er et lyst hus med en moderne og enkel indretning. Sommerhuset er et rækkehus med terrasse i hver ende og en altan på første sal, hvor du fx kan nyde din morgenkaffe. Bliver varmen for meget af det gode, har den ene terrasse en elektrisk markise, som du kan rulle ud, så du stadig kan sidde ude og nyde det gode vejr. Sommerhuset er udstyret med moderne bekvemmeligheder som spa, sauna, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, havegrill og havemøbler. Kort sagt mangler her ikke noget til din ferie.

Hundevenligt sommerhus 30 meter fra stranden

Hundevenligt sommerhus 30 meter fra stranden

Vil du bo med stranden og havet som nabo, er dette lidt ældre sommerhus bestemt en overvejelse værd – især hvis du ikke går så højt op i topmoderne bekvemmeligheder som spa og sauna. Til gengæld får du en fantastisk beliggenhed helt tæt på Hvidbjerg Strand og med ganske få nabohuse. Det er bestemt ikke et tætpakket sommerhuskvarter, så her kan du nyde fred og ro. Der er også god plads til, at hunden kan boltre sig. Stranden er en rigtig fin badestrand. Går du mod nord ad stranden, kommer du forbi en 60 meter lang badebro. Går du mod syd, kommer du til Høje Knolde Strand, hvor en del af stranden er en naturiststrand.

Rundt om huset er der masser af små hyggekroge, hvor du kan sidde i læ og nyde solen. Til de yngste er der trampolin og gyngestativ udenfor. Måske hunden vil lege med. Bliver varmen for meget, er der få skridt til en svalende dukkert i havet. I kan tænde op i grillen om aftenen, hvis I vil hygge jer på terrassen, mens solen stiger ned i Vesterhavet. Viser vejret sig fra sin kedelige side, kan pejsen i stuen sprede varme og hygge indendørs.

Sommerhus med pool og plads til 8 personer og hund

Sommerhus med pool og plads til 8 personer og hund

Her vil du hurtigt føle dig hjemme. Fra balkonen på første sal kan I nyde den smukke havudsigt, for her er sølle 50 meter til den flotte sandstrand. Er vejret ikke til at bade, kan du dyppe tæerne i den indendørs pool, slappe af i spabadet, få varmen i saunaen eller fornøje dig med nogle af de mange indendørs aktiviteter som fx dart eller bordtennis. Der er masser af underholdning til både store og små, så familien kan nyde en dejlig masse kvalitetstid sammen. Grunden er lukket af, så hunden kan løbe frit og være med, når børnene leger i legetårnet eller sandkassen.

Der er 4 soveværelser med i alt 8 sovepladser, så her er plads til den store familie med hund. Stuen på første sal er dejlig lys med store bløde sofaer, men køkken/alrum er nu også et rigtig hyggeligt sted at opholde sig. Huset bliver varmet op med varmepumpe, som er en klimavenlig varmekilde, men der er også en brændeovn, hvis I gerne vil skabe hygge på en kold dag. Her er alle moderne bekvemmeligheder som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, ovn, kaffemaskine og hvad man ellers har brug for i det daglige, så I bare kan slappe af og nyde en velfortjent ferie.

Ferie for hele familien i Blåvand

Blåvand er Danmarks vestligste punkt. Her finder du brede hvide sandstrande, vindblæste klitter og selvfølgelig det brusende Vesterhav. Her mødes modsætninger. Mod syd ligger Blåvand Strand i læ, så det er en børnevenlig badestrand med roligt vand. Mod nord pisker vinden havet op til det velkendte Vesterhav med bølger og understrøm. Her skal man ikke bade. Til gengæld er det et smukt landskab, som indbyder til lange traveture i godt selskab med hunden, hvor I kan nyde naturens stærke kræfter og måske være heldig at finde rav.

En ferie ved Blåvand byder både på fantastiske naturoplevelser og hyggelige aktiviteter for hele familien. Området er spækket med butikker, hvor du fx kan prøve at koge bolcher eller støbe stearinlys sammen med børnene. I kan spille minigolf, golf, ride en tur, gå på museer og gallerier, nyde dejlig mad – eller bare slappe af til den beroligende lyd af havets brusen og vindens susen.

Udvalget af sommerhuse er stort i Blåvand. Der er sommerhuse for enhver smag, pengepung og familiestørrelse – inklusiv hunden. Måske har du allerede fundet det helt perfekte sommerhus i Blåvand, hvor hund er tilladt. Ellers kan du gå på yderligere opdagelse hos Booking.com, hvor du kan finde endnu flere hundevenlige sommerhuse i Blåvand.