Denne side er reklame for diverse rejsebureauer.

SPAR OP TIL 50% MED ET GODT TILBUD PÅ DIN NÆSTE FERIE

Holder du øjne og ører åbne, kan du ofte finde et godt tilbud på en ferie eller rejse. Det kræver lidt arbejde fra din side at finde de bedste ferietilbud, men så er der til gengæld også mulighed for at komme på en rigtig billig ferie, hvor du sparer mange penge, men stadig får en helt fantastisk ferie.
Den nemmeste måde at komme af sted på en billig ferie er at holde øje med de forskellige rejsebureauers hjemmesider. Mange udbydere af charterrejser har en side, hvor de annoncerer afbudsrejser, så du har en chance for at finde et godt tilbud på en billig ferie til en af de populære feriedestinationer i lande som Tyrkiet, Spanien, Grækenland og Egypten.
Tjek fx Århus Charter, Primo Tours, Sunweb og SunCharter, hvis du gerne vil finde et godt tilbud på en ferie til et varmt land i Sydeuropa.
Find et godt tilbud på en varm ferie
Med jævne mellemrum kan du også finde rabatkoder, så du kan opnå rabat på din ferie. Der er fx ofte gode rabatter at finde op til Valentinesdag. Du kan også gøre et godt kup til Black Friday, hvis du er hurtig på tasterne. I vinterhalvåret kan du være heldig at få en klækkelig rabat, hvis du booker din sommerferie tidligt. Nogle flyselskaber holder jævnligt udsalg på flybilletter, så du kan flyve billigt, hvis du vil rejse på nogle af de tidspunkter, hvor der ikke er så mange passagerer til at fylde sæderne op.
Er det en sport for dig at finde et godt tilbud på en ferie, kan det sagtens betale sig at abonnere på nyhedsbreve fra forskellige rejsebureauer og jævnligt tjekke deres hjemmesider for at holde øje med priserne. Der er også flere rejsesites, som har specialiseret sig i at finde de bedste tilbud på ferier, så du kan komme billigt ud at rejse.
I nogle tilfælde er de gode tilbud på en ferie knyttet til en bestemt periode. Det kan fx være, at du kan få rabat på en ferie til Tyrkiet, hvis du rejser i vinter- eller forårsmånederne, hvor der er lidt mere stille i de populære feriebyer langs Middelhavet.

Hold øje med afbudsrejser hvis du vil på en billig ferie

Afbudsrejser er så absolut et rigtig godt tilbud på en billig ferie, hvis du er fleksibel og åbensindet. Mange afbudsrejser er all inclusive, så du får både fly, hotel og mad til en billig pris. Er du klar til at rejse nærmest fra dag til dag, kan du i nogle tilfælde spare tæt på 50%, hvis du slår til og køber en afbudsrejse til en varm ferie i populære ferielande som Tyrkiet, Spanien, Grækenland og Egypten.
Et last minute tilbud på en ferie er din bedste mulighed for at finde en billig ferie til et varmt land med sol fra en skyfri himmel. Jo tættere på afrejsedagen du køber en afbudsrejse, jo større rabat kan du opnå. Prisen på en afbudsrejse bliver billigere og billigere i takt med, at afrejsedagen nærmer sig. Betyder det ikke så meget for dig, om du holder ferie i Spanien eller Tyrkiet, kan du derfor vælge at gå efter det absolut bedste tilbud på en ferie og dermed spare mange penge på en impulsiv ferie.
Find et last minute tilbud og spar penge på din ferie

Hvorfor er tilbuddene på afbudsrejser så billige?

Prisen på en afbudsrejse er i høj grad afhængig af efterspørgslen. Jo mindre efterspørgslen er, jo billigere er afbudsrejserne. De bedste tilbud på afbudsrejser, som reelt er restpladser til charterferier til Sydeuropa, finder du derfor lige op til, at flyet skal lette. Det kan nemlig godt betale sig for rejseselskaberne at få fyldt flyet op, selv om de er nødt til at slå ganske meget af prisen på de ferier, som de sælger.

Få samme ferie til den halve pris

Finder du en god deal på en ferie, skal du ikke være bekymret for, om kvaliteten af din ferie er dårligere, end hvis du betaler den fulde pris. Som allerede nævnt handler det for rejsebureauet om at få solgt så mange ferier som mulig. Derfor er de villige til at sætte restpladser på tilbud, når afrejsedatoen nærmer sig. Du får altså den samme ferie, men betaler bare mindre, fordi du er villig til at løbe risikoen og købe din ferie i sidste øjeblik.
Den taktik kræver selvfølgelig, at du tør tage chancen i håb om at købe en god ferie på tilbud. Når du venter til last minute, kan du måske komme ud for, at den billige ferie bliver solgt lige for næsen af dig. Så må du til at finde et godt tilbud på en anden ferie. I værste fald må du måske udskyde din ferie, hvis du ikke kan finde et godt alternativ til den ferie, som du oprindeligt var interesseret i.

Find tilbud på ferier året rundt

Du kan være heldig at finde gode tilbud på ferier hele året rundt. Uanset om det er vinter, forår, sommer eller efterår, kan det være muligt at finde en billig rejse, hvis du kigger dig godt for. Udbuddet af afbudsrejser afhænger blandt andet af vejret i Danmark.
Regner den danske sommer væk, bliver flere impulsive og tager af sted mod sydens sol i fx Spanien, Grækenland, Tyrkiet eller Egypten. Sådan en sommer er det nemmere for rejsebureauerne at få solgt alle deres rejser, så der vil være færre billige afbudsrejser at vælge mellem. Det betyder naturligvis ikke, at du må vinke farvel til den billige ferie - men du er måske nødt til at være mindre kritisk med, hvor turen går hen, hvis du bare vil sydpå så billigt som muligt.
Hold en varm ferie et sted med palmer

Tilbud og priser svinger fra lufthavn til lufthavn

De fleste er opmærksomme på, at prisen for en billig ferie afhænger af blandt andet rejsetidspunktet, destinationen og hotelstandarden. Men der kan også være forskel på prisen alt afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra. De fleste afbudsrejser er med afgang fra lufthavnen i København eller Billund, men der er også afgange fra Aarhus, Aalborg og Odense. Måske kan det endda være relevant for dig at se på rejser med afgang fra lufthavnen i Hamborg eller Malmø alt afhængig af, hvor du bor.
Et godt tip til at finde det helt rigtige tilbud på en ferie kan derfor være at eksperimentere lidt med flyafgange fra forskellige lufthavne. Det kan især være relevant hvis du bor midt i Jylland og derfor har nemt ved at komme til både Billund, Aarhus og Aalborg.
Et andet tip kan være også at undersøge, hvad parkering koster i den lufthavn, som du vil flyve fra. I nogle tilfælde tilbyder et rejsebureau gratis parkering i lufthavnen, så det er også være at tage med, hvis du begynder at regne på, hvad en ferie vil koste dig alt inklusiv.
Langt de fleste all inclusive ferier er specificeret, selv om det er afbudsrejser. Det vil sige, at du kan se, hvor ferien går hen, hvor du skal bo, og hvad rejsen indeholder. For mange er det en fordel at vide den slags på forhånd, så man undgår at stå i en situation, hvor hotellet fx er en dårligere standard, end hvad man foretrækker.

Gode tilbud på all inclusive ferier

Mange afbudsrejser er all inclusive, hvilket vil sige, at prisen på din ferie inkluderer både fly, hotel, helpension og drikkevarer. Inden du bestiller en all inclusive ferie kan det være en god idé lige at læse det med småt, så du ved, hvad du helt præcis får for dine penge. Det kan fx være, at du skal betale ekstra for transfer til og fra hotellet, eller at prisen ikke er inklusiv bagage.
Langt de fleste all inclusive ferier er specificeret, selv om det er afbudsrejser. Det vil sige, at du kan se, hvor ferien går hen, hvor du skal bo, og hvad rejsen indeholder. For mange er det en fordel at vide den slags på forhånd, så man undgår at stå i en situation, hvor hotellet fx er en dårligere standard, end hvad man foretrækker.
Du kan finde afbudsrejser med ophold på mange forskellige typer af hoteller lige fra 2-stjernede hoteller uden swimmingpool til 5-stjernede luksushoteller lige ned til stranden. Enkelte afbudsrejser er for familier med børn. Nogle afbudsrejser er med ophold i en ferielejlighed eller i en suite.
Køb en afbudsrejse og få en billig all inclusive ferie
Vil du gerne have en god ferie ud over det sædvanlige, kan du vælge at gå efter et bedre hotel, end hvad du normalt har råd til, frem for at fokusere på at komme af sted så billigt som muligt. Det giver dig mulighed for at få en luksusferie til en billig penge.
Der er også afbudsrejser, som ikke er all inclusive ferier. Du kan finde afbudsrejser med hotel og morgenmad (såkaldt halvpension), og du kan finde afbudsrejser med ophold i en ferielejlighed, hvor du selv sørger for alle dagens måltider. Faktisk kan du også finde afbudsrejser, som kun består af en flybillet tur/retur.

Tilbud på ferier til Spanien, Grækenland, Tyrkiet og Egypten

Mange af de bedste tilbud på afbudsrejser finder du på ferier til populære ferielande som Spanien, Grækenland, Tyrkiet og Egypten. De fleste afbudsrejser er derudover målrettet mange af danskernes foretrukne feriedestinationer i disse lande - simpelthen fordi afbudsrejserne ofte er last minute tilbud på charterferier til steder som Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Madeira, Costa Brava, Kreta, Alanya og alle de andre destinationer med varme og lækre strande, hvor solhungrende danskere flokkes, når det er tid til ferie.

På Black Friday kan du også finde en ferie på tilbud

Vælger du derimod at købe din ferie på tilbud i forbindelse med udsalg op til fx Valentinsdag eller Black Friday, kan du ofte få rabat på ferier til mange flere forskellige destinationer, end hvor afbudsrejserne går hen. Til gengæld er tilbuddene normalt heller ikke helt så gode, men der er trods alt stadig penge at spare, og hvem vil sige nej tak til det?
Går du alligevel og sukker efter en lækker ferie til Dubai, Thailand, Kenya eller hvor din drømmeferie nu går hen, kan det være sund fornuft at skrive dig op til nyhedsbreve fra nogle af de rejsebureauer, som arrangerer rejser dertil. Så vil de gode tilbud fx i forbindelse med Black Friday lande i din indbakke, så du ikke behøver at tjekke feriearrangørernes hjemmesider i tide og utide i jagten på et godt tilbud på en ferie.